Özgün Kanalımın Para Kazanması Gitti

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar Yeni Fark Ettim Video Yüklerken Para Kazanmam Gitmiş Sebebi'de Bu hesapta para kazanma özelliği, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı. Kanalı Partnere Daha Yeni Bağladım Kesinlikle Reklama Tıklama Tıklamaya Teşvik Etmedim Durduk Yere Oldu Şimdi Videolarıma Bakıyorum Reklam Çıkıyor Hala Fakat Para Kazanmam Kırmızı Olmuş Kaldırtabilirmiyim Acaba Ne Yapmam Gerek Yardımcı Olabilirmisiniz Acaba .

En sağlam kanalların bile başına gelebilecek bir olay. Partnere bağladığını söylemişin partnerinden destek almak bu konuda yapabileceğin en mantıklı şey olur.

Benimde 1 ay önce 2 tane özgün kanalımda başıma aynı olay geldi tıklama olmadığı halde...
Bug olduğunu düşünüyorum reklamlarda çıkıyor

En sağlam kanalların bile başına gelebilecek bir olay. Partnere bağladığını söylemişin partnerinden destek almak bu konuda yapabileceğin en mantıklı şey olur.

Eyvallah Hocam Partnerim Gizza Mesaj Attım Umarım Yardımcı Olabilirler

Benimde 1 ay önce 2 tane özgün kanalımda başıma aynı olay geldi tıklama olmadığı halde...
Bug olduğunu düşünüyorum reklamlarda çıkıyor

Peki Düzeldimi Sorun Hocam ? Para Kazanma Kırmızı Yanıyor Bende .

Forumda kanallarınızı paylaşmayın abi bu kadar basit yani, bellki birileri rahat durmuyor :D

Ozgun bile bole oluyosa olelim biz. [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] partner ne dedi duzeltebilcek mi.

Geçmiş olsun, partnerde diyorsun kanal, partnerde duruma el atsın bir.
İnşallah düzelir kısa zamanda.

Partnerle iletisime gecin , benim ozgun kanalimda da ayni sey basima gelmisti , partner sirketi eski haline getirdi.

ayın 10 nunda aynısı başıma geldi adsensede banlandı tabi adsense baglıydı 2013 yılından beri

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam ile iletişime geçtim kendisi halledicek inşALLAH :) reklam arası gırılıyor reklam cıkıyor ama para kazanma kırmızı .

Bir arkadaşda yazdı az önce özgün kanalının para kazanması gitmiş, bende baktım şimdi bende de para kazanma gitmiş yalnız değilsin :)

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam ile iletişime geçtim kendisi halledicek inşALLAH :) reklam arası gırılıyor reklam cıkıyor ama para kazanma kırmızı .

Bir arkadaşda yazdı az önce özgün kanalının para kazanması gitmiş, bende baktım şimdi bende de para kazanma gitmiş yalnız değilsin :)

az önce benim de kapandığını gördüm.
10k abone 8milyon izlenim. saçmalık.

sorun düzelince bizlerle paylaşabılırmınız ne gibi işlem ler yaptığınız konusunda

bnm de özgün yeni kanalım var böyle konuları görünce ürküyüorum iyicene.bnm şuan herhangi bir yere bağlı değil allahtan buna rağmen para kazanma gitmemiştir inşallh

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri