Özgün video önerisi

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
F

fth

Guest
Arkadaşlar; youtube işine bulaşmam yeni olmasına rağmen kafamda çok fazla şey üretiyorum ve kazandırsa da, kazandırmasa da bunları deniyorum. Özellikle özgün video sıkıntısı çekenler için bir önerim olacak. Bu mu öneri demeyin sakın çünkü yapılacak iş çok basit.

Hayvanlar ve arabalar ile alakalı videolar, bana göre çok fazla kazandırmasada izlenimi çok olan videolar. Bu konularda video çekmek için bir kaç hafta sonunu değerlendirebilirsiniz. Ben şahsen yaptım.

Hayvanlar üzerine video çekmek için en yakın hayvanat bahçesine gidebilirsiniz. İstanbulda akvaryumlara gidip balık videoları çekebilirsiniz. Bir dünya balık türü var ve buda bir çok video demektir. Ayrıca izlenimi oldukça iyi. Yine yakın bir yer olan Darıca Hayvanat Bahçesine gidebilirsiniz. Binbir türlü hayvan var. Örneğin kuş türleri... Her hayvandan 2 dakikalık video çekilse illaki izlenim alırsınız.

Arabalar içinde yine daha çok hafta sonları yapılan ve biletleri oldukça ucuz olan araba fuarlarına veya showlarına gidebilirsiniz. Üstelik bu fuarlarda, lüks arabaların yanlarında mankenlik yapan hatunlarda cabası..

Sadece özgün içerik sıkıntısı çekenler için öneride bulundum. İyi Çalışmalar, bol kazançlar...

teşekkürler güzel öneriler. ama çoğu kişi spama yöneldiği için başlık ilgi çekmemiş:)

serçe besliyorum onun videosunu mu çekip koysam youtube ye :D

şu spam yüzünden türkiye ye yönelik bir sikıntı çıkarsa yiyecekleri küfrün haddi hesabı yoktur herhalde(şimdi kalabalık bir guruh çoğunluk olmalarına güvenip "spam yapanlar iyidir güzeldir vs diyecek" ama değiller tabi). diyeceklerki "ooho her ülke yapıyor". biz birbirimizi tanıyoruz her ülke yapar türkler 1. gelir. özgün videodada sonuncu umarım şu kaynağı bize zindan etmezler.

şu spam yüzünden türkiye ye yönelik bir sikıntı çıkarsa yiyecekleri küfrün haddi hesabı yoktur herhalde(şimdi kalabalık bir guruh çoğunluk olmalarına güvenip "spam yapanlar iyidir güzeldir vs diyecek" ama değiller tabi). diyeceklerki "ooho her ülke yapıyor". biz birbirimizi tanıyoruz her ülke yapar türkler 1. gelir. özgün videodada sonuncu umarım şu kaynağı bize zindan etmezler.

Benim fikrime göre uzun sürmez youtube spam konusuna bir tedbir alır. bundan etkilenmemek için kendimize yeni yollar bulmalıyız. uzun vadede spam yapmayan arkadaşların kazanacagını düşünüyorum.

1. Zaman kaybı
2. Kısa zamanlı para kazanma
3. Videoları çalınan insanlardan yenen küfür
4. Kanal patlayınca ve para alınamayınca büyük hüsran yaşama ve birde niye böyle oldu diye sorma.

Bunları ne yazık ki yapanlar genelde bizim halkımız. Bu yüzden işi hakkıyla yapmaya çalışanlarda zarar görecek sonunda...

Spamden kastiniz nedir? Program kullanarak birisinin kanalini komple indirip, 300-500 tane videoyu ayni anda youtube geri yukleme isi mi?

Yoksa kendimize ait olmayan her turlu video mu?

Spamden kastiniz nedir? Program kullanarak birisinin kanalini komple indirip, 300-500 tane videoyu ayni anda youtube geri yukleme isi mi?

Yoksa kendimize ait olmayan her turlu video mu?

ilk söylediğin. ikinciside eğer yutubeden bir videoyu alıp veya sırf bunu yapıyorsan oda yazık(forumda bunun bir ismi vardı ama tam çıkartamadım). yoksa başka kaynaklardaki videoların youtube yüklenmesini bana kalırsa hem youtube hemde kullanıcılarıda ister. sonuçta youtube olmayan birşey yüklüyorsun arayada özgünleri atarsan tamamdır. ama bizim millet neye el atsa değerini düşürüyor. istanbul japonlarda tokyo bizde olsa mesela bu sefer istanbul kazanırdı olimpiyatları(bu sözde bana ait değil ama katılıyorum). futbolda gelenlerin gelişimi meydanda futboldan anlayanlar bilir. herşeyde böyleyiz. neyse benm korkum su içtiğimiz kaynağın kesilememesi veya su içilmez hale getirilmemesi. yotube zarara sokarak kazanmak olmaz. eskidende böyleydi "ya kardeşim çöp atma denize" derlerdi "koca deniz benim çöpümle kirlenmez rahat ol" cevabı gelirdi. şimdi denizin hali meydanda. koca youtube bunla batmaz diyecekler sen işine bak falan filan ama youtube batmasada biz batacaz. nasıl deniz gitmedi ama biz denize giremiyosak yotubede batmicak ama biz youtube de yüzemicez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri