Özgün Videolar İle Niche Çalışması Yapmaya Ne Dersiniz?

• Kullanıcı nefin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

nefin

Kayıtlı Üye
SCRİPT VİDEOSU:
Özgün Videolar İle Niche Çalışması Yapmaya Ne Dersiniz? - Dailymotion video

Merhaba arkadaşlar. PHP dilinde kodlattırdığım özgün video oluşturma scriptini satışa çıkarıyorum. Scriptin ne yaptığından kısaca bahsedeyim.

Script ne iş yapar?
- Anahtar kelimeyi yazarsınız, (mesela forex strategy trading, TBM 131,56 TL) size Google görsel arama sonuçlarındaki görselleri sunar. İstediğiniz görselleri çift tıklayarak seçer, kendi özgün videonuzu 2 dakika içerisinde hazırlayabilirsiniz.
- Videoya fon müziği ekleyebilirsiniz.
- Videodaki görsellere logo ekleyebilirsiniz.
- Videodaki görsellerin geçiş süresini ayarlayabilirsiniz.

Videolardan telif yer miyiz?
Bu şekilde özgün videolar hazırlayarak telif yeme ihtimalini sıfıra indirmiş olacaksınız.

Slayt gösterisini ziyaretçi ne yapsın?
Bu işte tecrübeli olan arkadaşlar bilirler, ziyaretçiyi fazla doyurmayacaksın. Doyan ziyaretçi neden reklama tıklasın? Bu videolara çektiğiniz ziyaretçiler, videodan tatmin olmayacağı için reklamlara yönelecektir. Gerekli etiketleri girerek ziyaretçinin ilgilendiği reklamların çıkmasını sağlayabilir, oldukça iyi gelirler elde edebilirsiniz.

Script nerede, nasıl çalışır?
Script localhostta çalışır, yani sizin kendi bilgisayarınızda. Ayrıca dilerseniz vpsde veya vdsde de kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey AppServe programını kurmaktır. Scripti alan arkadaşlara gerekli kurulumları bizzat ben yapacağım.

Fiyatı nedir?
Script fiyatı 50 liradır.

Kaç kişiye satılacak?
Rekabeti arttırmamak için sadece 20 kişiye satılacaktır.

Demo görebilir miyiz?
Skype ekleyerek demo talep edebilirsiniz.

Referans olmak için bir neden yok, teşekkür ederim. Scriptin işlevi bellidir, isteyen arkadaşlara da teamviewer üzerinden göstereceğim.

Arkadaşlar referans olmak için bir neden yok, teşekkür ederim. Scriptin işlevi bellidir, isteyen arkadaşlara da teamviewer üzerinden göstereceğim.

---------- Mesaj saat 15:17:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:39:03 civarında gönderildi. ----------

Script vdsde veya vpsde de kullanılabilir.

demo rica etsem gönderebilirmisiniz iyi çalışmalar

Özel mesajlar gönderildi.

Demo varsa deneme yapamak isterim bende

Forumda bir grup var,sanki biri bi satis konusu acsa da referans olsak diye bekliyorlar :) eminim konuyu okumadan da yaziyorlardir "ref olabilir miyim" diye :)

Kendinlerine, onemli bir Turk gelenegi olan refciligi yasattiklari icin tesekkur ediyorum :)

Hocam oncelikle hayirli satislar demo gonderirseniz denemek istiyorum saygilar

Benim kendime ait ozgun videolar diyerek,kanallarini kopyalayan kisilere telif attigin videolari bu botlami yapiyorsun ?

Merhaba arkadaşlar. PHP dilinde kodlattırdığım özgün video oluşturma scriptini satışa çıkarıyorum. Scriptin ne yaptığından kısaca bahsedeyim.

Script ne iş yapar?
- Anahtar kelimeyi yazarsınız, (mesela forex strategy trading, TBM 131,56 TL) size Google görsel arama sonuçlarındaki görselleri sunar. İstediğiniz görselleri çift tıklayarak seçer, kendi özgün videonuzu 2 dakika içerisinde hazırlayabilirsiniz.
- Videoya fon müziği ekleyebilirsiniz.
- Videodaki görsellere logo ekleyebilirsiniz.
- Videodaki görsellerin geçiş süresini ayarlayabilirsiniz.

Videolardan telif yer miyiz?
Bu şekilde özgün videolar hazırlayarak telif yeme ihtimalini sıfıra indirmiş olacaksınız.

Slayt gösterisini ziyaretçi ne yapsın?
Bu işte tecrübeli olan arkadaşlar bilirler, ziyaretçiyi fazla doyurmayacaksın. Doyan ziyaretçi neden reklama tıklasın? Bu videolara çektiğiniz ziyaretçiler, videodan tatmin olmayacağı için reklamlara yönelecektir. Gerekli etiketleri girerek ziyaretçinin ilgilendiği reklamların çıkmasını sağlayabilir, oldukça iyi gelirler elde edebilirsiniz.

Script nerede, nasıl çalışır?
Script localhostta çalışır, yani sizin kendi bilgisayarınızda. Ayrıca dilerseniz vpsde veya vdsde de kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey AppServe programını kurmaktır. Scripti alan arkadaşlara gerekli kurulumları bizzat ben yapacağım.

Fiyatı nedir?
Script fiyatı 50 liradır.

Kaç kişiye satılacak?
Rekabeti arttırmamak için sadece 20 kişiye satılacaktır.

Demo görebilir miyiz?
Konuya cevap yazarak demo talep edebilirsiniz.

Yanlış bilgilendirme yapmayalım!

Content ID nasıl çalışıyor bilmediğin ortada...

Gerekli düzeltmeyi yap yoksa konuyu kapatmak zorunda kalacağım!

Konunun ilk mesajini hic okumamaistim ama sunu demek istiyorum.Lutfen yanlis anlama ustad.

(mesela forex strategy trading, TBM 131,56 TL)

Bu sekil calisma ve gorsel ile kazanacaginizi,yada kazandiracagini saniyorsan bu calismanin bence cok buyuk bir hayal goruyorsun yada goruyor arkadaslar.Kazansanda alamazsin parani adsensene kadar bani var bu isin.Yanlis yonlendirme yapmayalim.Gorsel'lerden bu bot sayesinde telife takilmasanizda etiketten ne kanal kalir nede adsense.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri