Özgünlük adına fikirlerinize ihtiyacım var

• Kullanıcı Cagdaser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Özgün kanallarınızda abone artırmayı yani reklamınızı nasıl gerçekleştiriyorsunuz, benim aklımda ki gibi çekiliş yapmayı deneyen arkadaşım hiç oldu mu ?

Ben GamePlay üzerine ( projelerimden biri ) sadece gameplay de değil O kanal kişisel şahıs kanalım olacak diyeyim daha doğrusu.

5 bin de Ps3 Oyunu çekilişi.
10 Binde Ps3 Oyunu çekilişi.
20 Binde Ps4 Oyunu çekilişi.
...
... Sürekli bi ödül
50 binde Ps3 Ödülü...
...
...
....
100 binde Ps4 ödülü şeklinde bir çekiliş ile reklam yapmayı düşündüm ne diyorsunuz nasıl olur ilgi görür mü ? sonuçta sürekli sıkı aralıklarla ödül olması abone olan kişiyi kanala takipte teşvik eder ve hızlı bi yükseliş gerçekleştirir diye düşündüm

Zaten bu 1 ayda tamamlanacak bi süreç değil 1 yıl bile sürebilir ama ilk 20-30 bin abonelik kısmı 3-4 ayda tamamlaması benim için önemli..

Yoksa buna ayıracağım bütçeyi AdWords reklamında mı değerlendirmeliyelim.
Ekipmanlar olarak ;

canon 550d.
Nt*2a studio mikrofonu
İmpact twin ses kartı mevcut.
Greenbox olayını halletmeye çalışıyorum.
Bilgisayar adına bi sıkıntı yok.
Render da bilgi konusunda da aynı şekil

Artı olarak elimde

102 Bin Edebiyat üzerine Her twitti en az 600-700 rt 1200 fav alan
74 bin lik Atatürkçü Siyasi
Ve 90,5 bin lik Atatürkçü Siyasi hesaplar mevcut bunları Youtube üzerinde nasıl bir projeyle değerlendirebilirim ? bu hesaplar multi aktiftir. gündeme dair bi tweetde en az 1k rt 2 bin fav alan hesaplardır.

ve 500k kadar ünlü yabancı bir Dizi yapımının sayfası mevcut ( 200 k kadarda oyuncuların fan sayfalarının toplamı var burada yabancı olarak kendimi göstermeden nasıl bi özgünlük izleyebilirim

Kısacası 2 yıllık Spam hayatından sonra Kazancımla Youtube Özgün yatırımına başlıyorum fikirleriniz benim için önemli.

Özgünlük adına bizim de iyi kötü bir şeyler yapma deneme vaktimiz geldi.

Son düzenleme:
Çekiliş olayı güzel , paranız varsa yapın çekiliş.

diger abonesi yüksek kanallarla iletişime geçin para verin beraber oyun oynayın :)

Çekiliş yerine videolu reklam ver çok etkili oluyor. Kamera karşısında oyun kanalı açtım felan birşeyler söyle etkili oluyor.

gameplay nasıl olur bilmem ama o face ve twit sayfalarıyla ne yaparsan yan kısa surede sağlam kanallar yapabilirsin

diger abonesi yüksek kanallarla iletişime geçin para verin beraber oyun oynayın :)

hocam parasıyla o diyalog a girmem gerçek bi arkadaşlık ortamında bulunmayan bir şeyi Sosyal hayatımda böyle bir şeyin söz konusu olamıyacağı için abone adınada yapmam..

hocam parasıyla o diyalog a girmem gerçek bi arkadaşlık ortamında bulunmayan bir şeyi Sosyal hayatımda böyle bir şeyin söz konusu olamıyacağı için abone adınada yapmam..

Bedavaya yapmazlar gibi sonuçta kendilerine rakip çıkıcak. Bak Pratik Bilgiler diye bi tane kanal var adam muratabigf, ruhi çenet, orkun ışıtmak la falan videolar çektiler beraber kısa sürede büyüdü. Tabi paraylamı bedavamı yaptılar bilemem.

İzleyici ile çıkar ilişkisi kurmak iyi değil, Adwords reklamı,twitter ve facebook ilgili sayfa sahiplerinden reklam satın almaları ile daha fazla kitleye ulaşıcağını düşünüyorum, hayırlı uğurlu olsun.

İzleyici ile çıkar ilişkisi kurmak iyi değil, Adwords reklamı,twitter ve facebook ilgili sayfa sahiplerinden reklam satın almaları ile daha fazla kitleye ulaşıcağını düşünüyorum, hayırlı uğurlu olsun.

+1 çekilişin yanında arkadaşın tavsiyelerinide uygula bende öyle yapacağım ama benim çekiliş epey büyük olacak senin oyunları oynayacakları cihazları vermeyi planlıyorum :D

Kişisel videoları ile yüksek abonelere ulaşmış herkesin bi çekiliş geçmişi vardır hocam. Abone kasmanın en güzel yoludur çekiliş yapmak. Ama türkçe mi yabancı dil mi içeriğini belirtmemişsin. Sana tavsiyelerim eğer gameplay tarzı videolaar çekiceksen kimsenin videosunu izleme. Kendin youtube kaydetmeden 10 civarı video hazırla. o videolarda kendi tarzını oluşturmuş kendi karakterini yansıtmış olursun iyice süzgeçten geçirirsin kendini. Kendi tarzınla yaparsan tutunursun ama izlediklerinden etkileniyosan youtube a karakter farklılığını hissettirmeden gameplay kategorisinde ne yazıkki yükselmek zor. Yani insanlar bu kategoride seni izlemeleri için , ya sesinin yada anlatış tarzının farklı olması lazım. diğerleri zaten eşit şartlar. Özgüne geçmek istediğin içinde ayrıca tebrik ederim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri