Arkadaşlar Özgün kanallarınızda abone artırmayı yani reklamınızı nasıl gerçekleştiriyorsunuz, benim aklımda ki gibi çekiliş yapmayı deneyen arkadaşım hiç oldu mu ?
Ben GamePlay üzerine ( projelerimden biri ) sadece gameplay de değil O kanal kişisel şahıs kanalım olacak diyeyim daha doğrusu.
5 bin de Ps3 Oyunu çekilişi.
10 Binde Ps3 Oyunu çekilişi.
20 Binde Ps4 Oyunu çekilişi.
...
... Sürekli bi ödül
50 binde Ps3 Ödülü...
...
...
....
100 binde Ps4 ödülü şeklinde bir çekiliş ile reklam yapmayı düşündüm ne diyorsunuz nasıl olur ilgi görür mü ? sonuçta sürekli sıkı aralıklarla ödül olması abone olan kişiyi kanala takipte teşvik eder ve hızlı bi yükseliş gerçekleştirir diye düşündüm
Zaten bu 1 ayda tamamlanacak bi süreç değil 1 yıl bile sürebilir ama ilk 20-30 bin abonelik kısmı 3-4 ayda tamamlaması benim için önemli..
Yoksa buna ayıracağım bütçeyi AdWords reklamında mı değerlendirmeliyelim.
Ekipmanlar olarak ;
canon 550d.
Nt*2a studio mikrofonu
İmpact twin ses kartı mevcut.
Greenbox olayını halletmeye çalışıyorum.
Bilgisayar adına bi sıkıntı yok.
Render da bilgi konusunda da aynı şekil
Artı olarak elimde
102 Bin Edebiyat üzerine Her twitti en az 600-700 rt 1200 fav alan
74 bin lik Atatürkçü Siyasi
Ve 90,5 bin lik Atatürkçü Siyasi hesaplar mevcut bunları Youtube üzerinde nasıl bir projeyle değerlendirebilirim ? bu hesaplar multi aktiftir. gündeme dair bi tweetde en az 1k rt 2 bin fav alan hesaplardır.
ve 500k kadar ünlü yabancı bir Dizi yapımının sayfası mevcut ( 200 k kadarda oyuncuların fan sayfalarının toplamı var burada yabancı olarak kendimi göstermeden nasıl bi özgünlük izleyebilirim
Kısacası 2 yıllık Spam hayatından sonra Kazancımla Youtube Özgün yatırımına başlıyorum fikirleriniz benim için önemli.
Özgünlük adına bizim de iyi kötü bir şeyler yapma deneme vaktimiz geldi.
Ben GamePlay üzerine ( projelerimden biri ) sadece gameplay de değil O kanal kişisel şahıs kanalım olacak diyeyim daha doğrusu.
5 bin de Ps3 Oyunu çekilişi.
10 Binde Ps3 Oyunu çekilişi.
20 Binde Ps4 Oyunu çekilişi.
...
... Sürekli bi ödül
50 binde Ps3 Ödülü...
...
...
....
100 binde Ps4 ödülü şeklinde bir çekiliş ile reklam yapmayı düşündüm ne diyorsunuz nasıl olur ilgi görür mü ? sonuçta sürekli sıkı aralıklarla ödül olması abone olan kişiyi kanala takipte teşvik eder ve hızlı bi yükseliş gerçekleştirir diye düşündüm
Zaten bu 1 ayda tamamlanacak bi süreç değil 1 yıl bile sürebilir ama ilk 20-30 bin abonelik kısmı 3-4 ayda tamamlaması benim için önemli..
Yoksa buna ayıracağım bütçeyi AdWords reklamında mı değerlendirmeliyelim.
Ekipmanlar olarak ;
canon 550d.
Nt*2a studio mikrofonu
İmpact twin ses kartı mevcut.
Greenbox olayını halletmeye çalışıyorum.
Bilgisayar adına bi sıkıntı yok.
Render da bilgi konusunda da aynı şekil
Artı olarak elimde
102 Bin Edebiyat üzerine Her twitti en az 600-700 rt 1200 fav alan
74 bin lik Atatürkçü Siyasi
Ve 90,5 bin lik Atatürkçü Siyasi hesaplar mevcut bunları Youtube üzerinde nasıl bir projeyle değerlendirebilirim ? bu hesaplar multi aktiftir. gündeme dair bi tweetde en az 1k rt 2 bin fav alan hesaplardır.
ve 500k kadar ünlü yabancı bir Dizi yapımının sayfası mevcut ( 200 k kadarda oyuncuların fan sayfalarının toplamı var burada yabancı olarak kendimi göstermeden nasıl bi özgünlük izleyebilirim
Kısacası 2 yıllık Spam hayatından sonra Kazancımla Youtube Özgün yatırımına başlıyorum fikirleriniz benim için önemli.
Özgünlük adına bizim de iyi kötü bir şeyler yapma deneme vaktimiz geldi.
Son düzenleme: