Para Burada Buyrun

• Kullanıcı egolo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reklamına kendin tıklamadıysan bende bişey bilmiyorum
reklamına kendi tıklamış arkadaşlar
yada birine tıklatmıştır
normal de t.o nun 35 olması mükün değil

reklamına kendin tıklamadıysan bende bişey bilmiyorum
reklamına kendi tıklamış arkadaşlar
yada birine tıklatmıştır
normal de t.o nun 35 olması mükün değil

kera burda amacı arkadaşın zaten tbm nin nasıl o kadar yüksek olabileceğini sağladığı yardım isteyen ve bu işten az kazanan arkadaşlara anlatmak, ve deneme yanılma yapmak için dediğin gibi tıklatmış olabilir arkadaşlarına, zaten 13 - e 5 gibi bi oranın imkanı olmayacağını herkes bilir herhalde.

yani benim anlatmak istediğim
bu işte bir gariplik var
tbm niz 100 dolar olsa ne olacakki t.o 35 olduktan sonra
yani anlatmak istediğim t.o 35 olduğu için tbm okadar yüksektir

Tbm oranını test etmek için tıklamış veya tıklatmıştır, onun zaten farklındayız. Burda farklı bir şey anlatılmaya çalışılıyor.

benim anlatmak istediğim
t.o yüksek olduğu için tbm okadar yüksektir
sizde t.o nuzu okadar yüksek yapın görün bakalım tbm niz 4 5 katına çıkmadıysa bende bişey bilmiyorum

bir arkadaştan biliyorum

hocam acmıssın konuyu kacmıssın bence normal sekilde anlatsan daha makbule gecer inci sözlükmü burası o kadar adama tek tek pm atacaksın.yolla panpa diyene yolluyorum..

:) Güzel kelime bulmuş:.. arkadaşın amacı pek bildiğini paylaşmak değil sadece muhtaç olana yardım etmek gibi.. ve saat kaç oldu belki uyumuştur yada finalleri vardır çalışıyordur :):)

Konu sahibi bu konuda konu açarsa bizler de duamızı eksik etmeyiz...

ferrarinin 4 tekerini aldım biraz yardımcı olursanız kısmetse kaportayı alacam bu ay . çok ihtiyacım var inanamazsınız :)

niche olayını %80 kavradım daha öncede sitelerimde kullanıyordum zaten. ama kanal izlenim almayınca piskolojim bozuluyor :D o yüzden milyon izlenim, milyon tık, az para en güzeli şimdilik :D

bolkazançlar hocam

Sayfa to %20 üzerine çıktığında sebepsiz ban bile yiyebilirsiniz. Bu çok ciddi bir tıklanma oranıdır.

oranlar nasıl arkadaşlar ?

gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar mesaj atsın yardımcı olacam.

buyrun.jpg

iyi hoş güzelde bu şekilde konu açmanı yanlış buluyorum :) serkan hocanın bile tbm arttırmaya ihtiyacı vardır :D işin şakası bir yana eğer yardım etmek istiyorsan detaylı bir şekilde konu açarak yaparsan çok makul olur
iyi geceler bol kazançlar

telif hakkı derken ama çekimler bir kişi tarafından yapılmış.ben ilk aşamada ne yapmalıyım nasıl ilerletebilirm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri