Para çok acil değildi ama ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anonyload

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Ağustos 2013
Mesajlar
844
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
34
Forumda adam patlak adsense satıyor 3 tane kanalım patlıyor adam yalan söylüyor sözünün arkadasında durmuyor pişkin pişkin konuşuyor.

Forum admini de onun mesajını beğeniyor. Fazla büyütmüşüm forumu gözümde.
 
niye şaşırıyorsun adamlar kanal çalıyor şifre degiştiriyorda pişkin pişkin konuşuyor bişey olmuyor forum çok degişti yazık artık herşey serbest olmuş
 
adam sözünün arkasında durmasa paranı vermezdiki :D
 
Parayı vermesi sıkıntı değil.
IFeuBkX.png

Adamın bana dedikleri belli kapanma olmadı dedi kanal bağlı değil dedi. Yalan.
 
niye şaşırıyorsun adamlar kanal çalıyor şifre degiştiriyorda pişkin pişkin konuşuyor bişey olmuyor forum çok degişti yazık artık herşey serbest olmuş

benım agzımı bozucan 35 yasıdna adam sın 5 yas grubunda zekan var olay kapandı senın suclu oldugunu herkes gordu ben hesapalrını calıcaktımda neden daha once yapamdımda gelıp senın ıftıra atmanı bekeldım bos bos klavye basından atıp tutma
 
Forumda yanlış okumadıysam 100 mesaj altında ve 10 ticaret yapmayan kişiler adsense hesabı satamaz yazıyor. Satarsa o kişi forumdan uzaklaştırılır diyor. Bu yanlışmı doğrumu? Sana satan kişinin mesaj sayısı 60 ve ticarette 1 :)
 
Bir alisverisiniz olmus aranizda,karsi taraf para kaznamasi kapanan kanal yok demis ve oyle bi kanal cikmis sende itiraz etmissin odeme istemissin,vakit gecmis cevap gelmemeis vs vs vs..Konuyu acmissin sikayetciyim demissin oda eyvallah.

Senin yazdigina bakarak millet nerdeyse adamin kalemini kirmis konuda,adamda cikmis odemeni yapmis geri iade etmis.Benimde mesajini begenmem zoruna gitmis.Odemeni cikip adam gibi yapmis alisveris yaptigin kisi bende takdir ettim.Neden etmiycem helal olsun hic olmassa arkasindan laf konusturmamis dolandirici dedirtmemis,yanlisda yapsa yaptigi etikde olmasa parani odemis illaki begenirim davranisini..Ya hic yazmasa,odemese uye banlanip gitse ne olacakdi ? Mesaj yaziyorum donmuyor,donus yapmiyor diyorsun.Donmeyebilir,donus yapmamis olabilir,o an para belki yokdur harcamistir isi vardir gucu vardir insanlik hali her gunun her saatin birbirini tutuyormu tutmuyor sakin olup beklemek sonucu gormek lazim.Mesajina cevap vermeyen,odemeye yanasmayan bugun cikipda zaten odemeni yollamazdi konuya girip yazmazdi.

Nicomedya' sana gelince dostum..Sen o elemandan onayli kanal aliyorsan zaten kanal ismini urlni gorerek bilerek acip veriyor bu satan kisi.Gorse ne gormese ne.Satis yaparken,sen kanallari alirken goruyorsun,goruyor birsey olmuyorda,sen yanlis hatalarinla yada eksik diyelim konu acip kanallarimi caldi url'lerimi biliyor goruyor demen dogrumu ?

Vallahi ben ne satis yapan elemani tanirim,nede kilitlenen konuda adsense satisi yapan kisiyi.Madem bu kadar hersey degisti diyorsunuz sizlerde yaptiginiz alisverise,kisilere dikkat edin bir sorun cikincada gelip burda konu acmayin.Aciyorsanizda yonetim yada bizler ne karar veriyorsak buna katlanin.Ben sahsen kimseye ne ayrimcilik nede ustunluk kurarak karar veririm,incelerim okurum varsa hatasi olan ceza gerekiyorsa ceza veririm yoksa kitler konuyu gecerim.

Yok illaki degisti bazi seyler diyorsaniz hic kusurabakmayin yukardan cikis yaparsaniz birdaha girmessiniz.Yada buyrun size devredeyim forumu bide siz yonetin milletle ugrasinda o zaman goreyim sizin bu yazdiklarinizi.Bekar adama kari bosamak kolaymis,anca atar tutarsiniz,gelin 3 gun admin yapayim sizi milletin sorunu derdi ile ugrasinda o zaman goreyim sizi..

---------- Mesaj saat 01:30:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:24 civarında gönderildi. ----------

Forumda yanlış okumadıysam 100 mesaj altında ve 10 ticaret yapmayan kişiler adsense hesabı satamaz yazıyor. Satarsa o kişi forumdan uzaklaştırılır diyor. Bu yanlışmı doğrumu? Sana satan kişinin mesaj sayısı 60 ve ticarette 1 :)


Bu mesaji begenen sevgili kardesim @anonyload bu kurali bildigin halde niye alisveris yaptin o zaman ?? Bu mesajida senin begenmen normalmi ? Hem kurali bil alisveris yap,sonra odeme yapilmayinca sorun olmayinca forumda degisen seyler var de ? :) Bi dediginiz bi dediginizi tutsun artik..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri