Merhaba arkadaşlar, yaklaşık iki hafta önce bağımı kopardığım ve bana borcu olan bir arkadaşa forum üzerinden paraya ihtiyacım olduğunu, borcunun bir kısmını ödemesini talep ettim. Kendisi bana whatsapp üzerinden dönüş yaptı. Bana borcu olmadığını söyledi durdu. Kendisine 2014'ün ilk aylarında tam 3000 lira borç para verdim. Kendisi "istersen senet yapalım" demesine rağmen yılların hatrına senet yapmaya gerek yok verirsin olduğunda dedim. Bi kaç ay sonra ya da daha fazla bilemiyorum, hatırlamıyorum benden bi miktar daha borç para istedi. Youtube kanal açacağım, vps alacağım, düzenli çalışıp para kazanacağım dedi. Ben yine verdim. O para da nereye gitti asla sorgulamadım. Maddi durumum yerindeydi paraya ihtiyacım olmadı hiç istemedim. Ardından Ankara'da iş bulduğunu kız arkadaşının yanına gideceğini söyledi. Yine çıkardım verdim parayı. Bütün bu para akışını enpara üzerinden yaptım. Toplamda 5bin kadar oldu. Sene 2014'te alınan paranın sadece 750si 2016 Aralık'ta ödendi. 4250 duruyordu, ha geldi ha gelecek derken bizim aramız bozuldu 2-3 hafta önce. Alacağımı istedim diye kötü oldum durduk yere. Bana saydı durdu her şeyi. Ortak işimiz vardı ondan ayrıldı ben hiçbir şey demeden. Bu arkadaş bugün ciddi ciddi bana borcu olmadığını söylüyor. İki hafta önce borcunu ödeyeceğim diyen adam bugün nasıl böyle bir laf eder. Ödemeyeceğim dese inanın umurumda olmaz ama bu yaptığı gerçekten ayıp. Ben güvenmişim senet bile yapmadan 3bin lirayı çıkarıp vermişim gireceği hapisten kurtarmışım ama bugün kendisi bu parayı bana ödediğini iddia ediyor ve bu arkadaş forumdan biri. Cidden burada ifşa etmek istemiyorum yasaktır. Bu da böyle bir anımdır. Para cidden insanlar arasındaki ilişkiyi bozuyor. Bundan sonra kimseye borç para vermem.