Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sorun şu arkadaşlar botla yüklemeyi bırakın ve normal yükleme yapın saniyesinde reklamlar aktif olacaktır .Bende şahsen böyle .
Sorun düzelmiyor. Tek tek yükleme yapmama rağmen gelmiyor.Sorun şu arkadaşlar botla yüklemeyi bırakın ve normal yükleme yapın saniyesinde reklamlar aktif olacaktır .Bende şahsen böyle .
arkadaşlar bu herkesde mi böyle etiket sildim başlık sildim ekledim kategori degitim ne yaptıysam yaptı sorun aynı inceleniyorda kalıyor ?
İlgilendiğin için teşekkür ederim.Aynı sorunu yaşayanlar orada da epeyce var. Çözüm ile ilgili bir şey göremedim henüz. Bakıyorum.
---------- Mesaj saat 23:14:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:55 civarında gönderildi. ----------
Burada da etiket ve açıklamaları değiştirme olayını anlatıyor. Farklı tarayıcılarla yapıyor farklı olarak sadece.
Youtube Monetization "Under Review" FIX - Latest 100% working method - YouTube
---------- Mesaj saat 23:20:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:37 civarında gönderildi. ----------
Bu şekilde düzeliyor ama etiket ve başlıkları özgün haline getirince gene inceleniyora düşüyor. Başka arkadaşlar da aynı şeyi yazmışlardı.
---------- Mesaj saat 23:22:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:20:03 civarında gönderildi. ----------
Şimdi denediğim ve olumlu sonuç aldığım şey , sadece etiketlerden bir iki tanesini silmekti. Sonrasında dolar işareti yandı. Bazı etiketlerden dolayı bunu yapıyor anladığım kadarıyla.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.