Para kazanma aktif olmuyor inceleniyor da kalıyor

• Kullanıcı Leonidas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Leonidas

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu herkesde mi böyle etiket sildim başlık sildim ekledim kategori degitim ne yaptıysam yaptı sorun aynı inceleniyorda kalıyor ?

Aynı durum bende de var. Halleden arkadaşlar varsa çözümlerini bekliyoruz.

Youtube kaynaklı bir sorun galiba çünkü benim önceden para kazanma açık olan videoların yaklaşık 50 tanesi şuan inceleniyor.

Sorun şu arkadaşlar botla yüklemeyi bırakın ve normal yükleme yapın saniyesinde reklamlar aktif olacaktır .Bende şahsen böyle .

Sorun şu arkadaşlar botla yüklemeyi bırakın ve normal yükleme yapın saniyesinde reklamlar aktif olacaktır .Bende şahsen böyle .

daha önce para kazanma açık olan videolarım şimid açık değil güncelliyim dedim 150 videodan 50 si gitti inceleniyor yazıyor üstelik bu videoların tamamını tek tek youtube ile yükledim bot falan yok.

Arkadaşlar ben şuan manuel yükleme yapıyorum ve dolar işaretindeki parlaklık gözümü alıyor :) etiket bile düzenliyorum para kazanma aktif olduktan sonra.deneme yapın videoyla oynayın düzenleyin mutlaka aktif olacaktır.şuan hiç bir kanalımda sıkıntı yaşamıyorum.

Arkadaşlar aynı sorunla karşılaştım bende 2-3 dk içinde bir videom direk 301 oldu para kazanma inceleniyorda :( başka zaman olsa 1 izlenim alırız direk para kazanma açık olur :D

Aşağıdaki linkte konu hakkında bilgiler var da tam çözemedim. İngilizce bilen arkadaşlar inceleyebilirler mi? Belki bir çözüm vardır.

Google Groups

Aynı sorunu yaşayanlar orada da epeyce var. Çözüm ile ilgili bir şey göremedim henüz. Bakıyorum.

---------- Mesaj saat 23:14:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:55 civarında gönderildi. ----------

Burada da etiket ve açıklamaları değiştirme olayını anlatıyor. Farklı tarayıcılarla yapıyor farklı olarak sadece.
Youtube Monetization "Under Review" FIX - Latest 100% working method - YouTube

---------- Mesaj saat 23:20:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:37 civarında gönderildi. ----------

Bu şekilde düzeliyor ama etiket ve başlıkları özgün haline getirince gene inceleniyora düşüyor. Başka arkadaşlar da aynı şeyi yazmışlardı.

---------- Mesaj saat 23:22:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:20:03 civarında gönderildi. ----------

Şimdi denediğim ve olumlu sonuç aldığım şey , sadece etiketlerden bir iki tanesini silmekti. Sonrasında dolar işareti yandı. Bazı etiketlerden dolayı bunu yapıyor anladığım kadarıyla.

Bugun bu konu icin vakit ayiyip bi kac video yukleyip,sifir kanal baktim.5 Video yukledim,para kaznamasini kanalin yeni aktif ettim,ve hepsinide kolaylikla aktiflstirdim.Hepsi aninda izlenim almayada basladi 3-5er tane.Ne index sorunu gordum ne para kazanmayi aktif etme sorunu.

Ustelik para kazanma aktif edilmesi zor videolarda denedim aktif oldu hepsi.Ancak etiketlere ne yazsam sayfa yenileyince etiketlerin silindigini gordum.Gene calismalar var bir kac gune duzelir beklemek en iyisi.

Evet çalışma olduğu kesin. Bence de düzelecektir, ama biz o kadar şanslı olamadık birkaç gündür.

arkadaşlar bu herkesde mi böyle etiket sildim başlık sildim ekledim kategori degitim ne yaptıysam yaptı sorun aynı inceleniyorda kalıyor ?

videonu yüklerken

açiklama başlik ve etiketi gireceksin yükleme bittikten sonra
dolar işaretini aktif et 1 2 defa yenile sayfani aktif olacaktir

youtube sistem değiştirdi yanilmiyorsam.

Aynı sorunu yaşayanlar orada da epeyce var. Çözüm ile ilgili bir şey göremedim henüz. Bakıyorum.

---------- Mesaj saat 23:14:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:55 civarında gönderildi. ----------

Burada da etiket ve açıklamaları değiştirme olayını anlatıyor. Farklı tarayıcılarla yapıyor farklı olarak sadece.
Youtube Monetization "Under Review" FIX - Latest 100% working method - YouTube

---------- Mesaj saat 23:20:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:37 civarında gönderildi. ----------

Bu şekilde düzeliyor ama etiket ve başlıkları özgün haline getirince gene inceleniyora düşüyor. Başka arkadaşlar da aynı şeyi yazmışlardı.

---------- Mesaj saat 23:22:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:20:03 civarında gönderildi. ----------

Şimdi denediğim ve olumlu sonuç aldığım şey , sadece etiketlerden bir iki tanesini silmekti. Sonrasında dolar işareti yandı. Bazı etiketlerden dolayı bunu yapıyor anladığım kadarıyla.
İlgilendiğin için teşekkür ederim.

Sorun ben de de var.. Hep eski kanalimda hem de yeni sctigim kanalda.. Gerci bi hafta oldu 0,18$ kazanmisim evlat acisi...

Adamlar gerçekten inceliyor. Benim kanalımda öyle bir sorun yok. Kısa bir süre sonra akrif oluyor. Veya reddeliyor. Herhangi bir isim resim değişikliği yapınca tekrar inceleniyor ve bir süre sonra aktif oluyor. Çok fazla kurcalarsan yani aktif deaktif vs yaparsan işlem her seferinde yeniden başlıyor olabilir. O yüzden yükle ve bekle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri