Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar son 3 gün içerisinde 2 adet kanalımı bu yöntemle açtım. Ben de işe yaradı siz de bir deneyin derim açılır inşaallah.
İşlem şu: youtube ayarlar - gelişmiş - google + sayfasını aktif edin sonra 24 saat sonra kanalınızı kontrol edin açılacaktır. Ben de açıldı başka bir işlem yapmadım 2 kanalım için.
Edıt: google + sayfası aktifse bağlantıyı kesin 15-20 dk sonra tekrar aktif yapın kanalın birini öyle açtım.
para kazanma açıldığında para kazanma butonlarını tek tek ya da toplu işaretlerek para kazan yapın.
arkadaşlar kanallar açılınca bir de şu işlemi yapın videoların yarısı inceleniyora takılacaktır.benim bu şekilde çok videom gitti sizinkiler olmasın
işlam şu forumda bir arkadaş paylaşmış ben yaptım inceleniyor olanları onaylattım bu şekilde
İnceleniyor'a Tıkla.
Para Kazanmayı Kapat.
Açıklama , Etiket Sil.
Başlığı ''ab'' yap.
Video yöneticisine gel.
Sönük Dolar İşaretine Tıkla.
Para Kazanmayı Aktif et. (2 seçenek)
vee oldu...verdiğim söze istinaden @serdengecti usta bana pm ile misli,paypal, işbank ya da garanti hesabını gönderirsen 30 tl hesabına göndermek istiyorum. çok teşekkürler.
Para kazanması devre dışı kalan sonraysa açılan bir kanalımda biriken parayı 2 ay sonra aldım.
Para kazanması devre dışı kalan sonraysa açılan bir kanalımda biriken parayı 2 ay sonra aldım.
arkadaşlar alt kanal olmuyor malesef şöyle bir yazı buldum:
Bir Google Hesabının sadece bir Google+ profili olabilir; bu yüzden hesabınızda profilinize bağlı sadece bir kanal olabilir.
sagolasın sayende ana hesabın para kazanmasını aktif ettim şimdi sıra alt kanallarda yürü be ytpara ahalisi....
Hocam nasıl aldın iki ay sonra biriken para direk adsenseye mi yattı . yoksa ekstra bişeymi yaptın ?
Farklı bir şey yapmadım. Bir ay kesinti yüzde yirmi civarı olması gerekirken baktım ki yüzde sekiz olmuş. Buna şaşırdım fazla para nerden geldi diye. Sonra tekrar aktif olan kanalda alamadığım miktarla karşılaştırdım aynisiydi. Bu sekilde aldım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.