Para Kazanma Devre Dışı (Çözüm)

vee oldu...verdiğim söze istinaden @serdengecti usta bana pm ile misli,paypal, işbank ya da garanti hesabını gönderirsen 30 tl hesabına göndermek istiyorum. çok teşekkürler.

arkadaşlar son 3 gün içerisinde 2 adet kanalımı bu yöntemle açtım. Ben de işe yaradı siz de bir deneyin derim açılır inşaallah.

İşlem şu: youtube ayarlar - gelişmiş - google + sayfasını aktif edin sonra 24 saat sonra kanalınızı kontrol edin açılacaktır. Ben de açıldı başka bir işlem yapmadım 2 kanalım için.

Edıt: google + sayfası aktifse bağlantıyı kesin 15-20 dk sonra tekrar aktif yapın kanalın birini öyle açtım.
para kazanma açıldığında para kazanma butonlarını tek tek ya da toplu işaretlerek para kazan yapın.

arkadaşlar kanallar açılınca bir de şu işlemi yapın videoların yarısı inceleniyora takılacaktır.benim bu şekilde çok videom gitti sizinkiler olmasın
işlam şu forumda bir arkadaş paylaşmış ben yaptım inceleniyor olanları onaylattım bu şekilde

İnceleniyor'a Tıkla.
Para Kazanmayı Kapat.
Açıklama , Etiket Sil.
Başlığı ''ab'' yap.
Video yöneticisine gel.
Sönük Dolar İşaretine Tıkla.
Para Kazanmayı Aktif et. (2 seçenek)

Hocam skype eklermisiniz .ben açamadim kanalın para kazanmasını skype: payners90

vee oldu...verdiğim söze istinaden @serdengecti usta bana pm ile misli,paypal, işbank ya da garanti hesabını gönderirsen 30 tl hesabına göndermek istiyorum. çok teşekkürler.

hocam bu google+ nasıl kesicez inanın bende yok böyle birşey

---------- Mesaj saat 10:50:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:48:36 civarında gönderildi. ----------

Para kazanması devre dışı kalan sonraysa açılan bir kanalımda biriken parayı 2 ay sonra aldım.

süper inş açarızda alırız:D

---------- Mesaj saat 10:53:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:50:46 civarında gönderildi. ----------

hocam alt kanallarda bu işi nasıl yapcaz

---------- Mesaj saat 10:56:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:53:11 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar alt kanal google+ bağlantısını nasıl kesicez lütfen söylermisiniz benim çoğu kanalım alt kanal

---------- Mesaj saat 11:10:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:56:59 civarında gönderildi. ----------

serdengeçti hocam 2 tane alt kanalım heleki biri çok önemli nasıl açıcam bunu millet açıyor kaldık armut gibi ortada (:

---------- Mesaj saat 11:13:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:10:10 civarında gönderildi. ----------

youtube dolu ayarları var alt kanalda yarıyor ama nerde acaba

arkadaşlar inanın şu an alt kanallar için uğraşıyorum.alt kanala kendi maili şifre aldım. Bir yerlerde o olması lazım google + sayfası ekranında olması lazım başarırsam konuya ekleyeceğim.

Bu Google+ sayfasını silemezsiniz
Bu Google+ sayfası bir YouTube kanalına bağlı olduğu için bu sayfayı silemezsiniz. Sayfayı silmek için öncelikle YouTube kanalının bu Google+ sayfasıyla olan bağlantısını kesin veya YouTube kanalını sayfadan silin.

---------- Mesaj saat 11:17:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:16:09 civarında gönderildi. ----------

hocam böyle birşey buldum kesin diye bir mavi tuş var basıyorum beni youtube ayarlar sayfasına yönlendiriyor ama orda yok öyle birşey

arkadaşlar alt kanal olmuyor malesef şöyle bir yazı buldum:

Bir Google Hesabının sadece bir Google+ profili olabilir; bu yüzden hesabınızda profilinize bağlı sadece bir kanal olabilir.

arkadaşlar alt kanal olmuyor malesef şöyle bir yazı buldum:

Bir Google Hesabının sadece bir Google+ profili olabilir; bu yüzden hesabınızda profilinize bağlı sadece bir kanal olabilir.

Hocam ben para kazanmaya 2 kanalım kapanmıştı biri çok önemliydi diğeride önemliydi bu yöntem ihtiyacım vardı ama olmadı herhalde ama alt kanalında para kazanma açtırma yöntemi vardır biz bilmiyoruzdur:(

sagolasın sayende ana hesabın para kazanmasını aktif ettim şimdi sıra alt kanallarda yürü be ytpara ahalisi....

sagolasın sayende ana hesabın para kazanmasını aktif ettim şimdi sıra alt kanallarda yürü be ytpara ahalisi....

hocam malesef alt kanalda olmuyor olsa göbek atıcam:(

---------- Mesaj saat 11:54:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:47:13 civarında gönderildi. ----------

Content ID itirazları denen bir yer var o bende yeşil yanıyor ona itiraz etsem para kazanma açılır mı

Bu işlem sadece Google+ ile alakalı para kazanmalarda mı işe yarıyor?
Yani Dünya Engeli gelipte para kazanması kapanan bir kanal bu yöntemle açıldı mı?
Yada Teliften dolayı devre dışı kalan kanalda da bu yöntem işe yarıyor mu?

Bunlardan dolayı kapanıp açılan kanal oldu mu?

Kardeş Allah razı olsun yaa bence forumdakıen buyuk bulus bu...kanallar acıldı

Hocam nasıl aldın iki ay sonra biriken para direk adsenseye mi yattı . yoksa ekstra bişeymi yaptın ?

Farklı bir şey yapmadım. Bir ay kesinti yüzde yirmi civarı olması gerekirken baktım ki yüzde sekiz olmuş. Buna şaşırdım fazla para nerden geldi diye. Sonra tekrar aktif olan kanalda alamadığım miktarla karşılaştırdım aynisiydi. Bu sekilde aldım.

ama yakında bu iş patlar heralde bence bildiğin bir şeyi öyle açıktan paylaşmayacaksın yoksa o iş patlar inşallah düşündüğüm gibi değildir ama

alt kanal için neden çözüm yok :( git git paracıklar :D

Arkadaşlar bu alt kanal olayı ile ilgili birşey buldum.Bir sayfa buldum ama biraz karışık yorumlarmısınız

Farklı bir şey yapmadım. Bir ay kesinti yüzde yirmi civarı olması gerekirken baktım ki yüzde sekiz olmuş. Buna şaşırdım fazla para nerden geldi diye. Sonra tekrar aktif olan kanalda alamadığım miktarla karşılaştırdım aynisiydi. Bu sekilde aldım.

Bende alabilirim inşallah hocam .

Inşallah almanıza bir mani çıkmaz.

bu yöntemi alt sayfaları uygulamak için 2 gündür uğraşıyorum yok anasını satayım alt sayfa için illa youtube kanalını silmeniz gerektiğini söylüyorlar sinir oldum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri