Para Kazanma Devre Dışı (Çözüm)

bu yöntemi alt sayfaları uygulamak için 2 gündür uğraşıyorum yok anasını satayım alt sayfa için illa youtube kanalını silmeniz gerektiğini söylüyorlar sinir oldum.

hocam ben az önce görüntü paylaştım orda iki seçenek var acaba o kanalımı hepsini mi siliyor yoksa gogle plus mı onun içeriği okumak lazım ben pek anladım o yüzden paylaştım demek büyük bir kanal açmayı düşünürsek bu alt kanal olmıyacak olursa ne olacağı belli

hocam ben az önce görüntü paylaştım orda iki seçenek var acaba o kanalımı hepsini mi siliyor yoksa gogle plus mı onun içeriği okumak lazım ben pek anladım o yüzden paylaştım demek büyük bir kanal açmayı düşünürsek bu alt kanal olmıyacak olursa ne olacağı belli

Üstekini seçip silsen sıkıntı olmaz olmaz ama o ana hesaba ait olan birşey gene alt sayfa için geçerli değil .

acdigim sayfada sadece bunlar var

tk0ws.png

ee 1.yi seçtin kanal duruyormu?

serdengeçti hocama çok teşekkür ediyorum. kanalımın para kazanmasını açtı. Keşke kanaldaki videolarimı silmeseydim :(

Arkadaşlar şu alt kanal bulsak süper olcak cidden YTPARA olarak bu konuyuda hallederiz biz

hocam seçmedim onu birşey anlamadım ama cumali hocam yukarda mesaj yazmış bu benim yaptım ana kanal ile ilgili imiş alt kanal ile ilgili değilmiş :(

Çok link filan denedim o linkin mevcut olan kanalımdan kopyalayıp alt kanallar için; data-yid,form ve yolları hepsini değiştirip denedim yok arkadaş hiç bir işe yaramadı keşke ilk açtığımda tek kanal çalışsaydım kanal patlamış gidiyor min izlenim 30k :s ,

bu arada Cumali değil (: CemaLi

Çok link filan denedim o linkin mevcut olan kanalımdan kopyalayıp alt kanallar için; data-yid,form ve yolları hepsini değiştirip denedim yok arkadaş hiç bir işe yaramadı keşke ilk açtığımda tek kanal çalışsaydım kanal patlamış gidiyor min izlenim 30k :s ,

bu arada Cumali değil (: CemaLi

Pardon kardeş cemali :)hocam belki bir yolu vardır ama bilmiyoruzdur bundan sonra önemli bir kanal açarsak anlaşılan alt kanal olarak açmam direk bir gmail bir kanal para kazanma kapanırsa sonra açarız böyle düşünmek lazım

arkadaşlar aslında ben çok yanaştım alt kanal için şöyle bir şey oldu: ana kanalın bağlantısını kes dedim. sonra alt kanala geldim ayarlar gelişmişe tıkladım özel url oluştur çıktı oluşturdum. ayarlar gelişmişe tıkladım bağlantıyı kes çıktı ama alt tarafta ana kanalın ismi vardı yanında bir ok işareti ok a tıkladım alt kanalı ismi çıktı seçtim alt kanalın ismini bağlantıyı kes dedim.sonra ne oldu anlayamadım karıştı gitti çorba oldu. benim elinde para kazanma devre dışı olan alt kanal yok deneyemedim

arkadaşlar aslında ben çok yanaştım alt kanal için şöyle bir şey oldu: ana kanalın bağlantısını kes dedim. sonra alt kanala geldim ayarlar gelişmişe tıkladım özel url oluştur çıktı oluşturdum. ayarlar gelişmişe tıkladım bağlantıyı kes çıktı ama alt tarafta ana kanalın ismi vardı yanında bir ok işareti ok a tıkladım alt kanalı ismi çıktı seçtim alt kanalın ismini bağlantıyı kes dedim.sonra ne oldu anlayamadım karıştı gitti çorba oldu. benim elinde para kazanma devre dışı olan alt kanal yok deneyemedim

hocam benim para kazanma devre dışı olan alt kanalım Content ID itirazları seçeneği var onu etkinliştirsem bir yararı olur mu

ana kanal bağlantısını nasıl kestin biraz açıklarmısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri