Para kazanma Kapanma Çözümleri ve Sonuçları

Tekrar kullanilan icerikten dolayi para kazanma kapandi.1 ay icinde videolari temizleyip tekrar basvurun diyor.Acilirmi tekrardan acaba?

Tekrar kullanilan icerikten dolayi para kazanma kapandi.1 ay icinde videolari temizleyip tekrar basvurun diyor.Acilirmi tekrardan acaba?

benimkide aynı şekilde kapandı benimki alt kanaldı ana kanal yaptım tekrar başvurdum bekliyorum 700 videom vardı sorunlu olabilecek videoları sildim şuan 25 videom kaldı 2 tane özgün video attım tekrar özgün videolar atacağım
belki faydası olur incelenirken

Merhaba arkadaşlar,
Ay içinde belirli günlerde Google temizlik yapıyor ve hepimiz etkileniyoruz. Kanallarımızın para kapatıldığında, g+ Yöntemi uygulamak, Açılan kanalın Adsense'ini değiştirmek, Kanalı networka sokmak, Kanalı açtıktan sonra silmek gibi yöntemler deniyoruz ve sonuçları ile ilgili kesin bilgilerimiz olmadığından tecrübesi olanlara soruyoruz. Bu başlık altında Verilen şablona uygun şekilde konuyu dağıtmadan sorun yaşayan herkes kendi durumunu yazarsa. Sonradan Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için bilgi bankası niteliğinde olacaktır.

Mesaj şablonu:

-Kanalınızın Para kazanması Hangi tarihte kapatıldı:
-G+ Yönteminini Hangi tarihte uyguladınız:
-G+ yöntemini uyguladıktan sonra:

A: Ödeme kesinleşene kadar Para kazanma açık şekilde bekledim
B: Kanalı sildim
C: Gmaili komple sildim
D: Adsense değiştirdim
E: Kanalı bir Networka bağladım

-Bu işlemlerden Sonra kaybettiğiniz ödemeniz kesinleşti mi?: Evet/Hayır

-Kısa not: Belirtmek istediğiniz kısa bir not varsa bir kaç cümle şeklinde.

Alt kanallar: Eğer Para kazanma kapatılan hesabınızda Alt kanallar varsa bu işlemlerden sonra Alt kanalların ödemeside kesinleşti mi? Kesinleşti ise Alt kanallar için uyguladığınız yöntem. (Alt kanallarınız yoksa bu bölümü es geçin)

Şablona uygun olmayan mesajlar konudan silinecektir. Lütfen Şablona uygun şekilde cevap gönderiniz.

konuyu dagıtmıs olmak ıstemem ama bırsure malum para kazanamama durumalrından uzak kaldım konulara.
g+ yoıntemı flan nasıl uyguluyoruz konusu varmı forumda goremedımde. deneyım bıkc kanalımda

Özgün kanalımın 4 gün önce tekrarlanan içerikten para kazanması kapandı. Yardımdan mail attım. Durumu anlatıp gerekli kanıtları sundum tekrar incelenip açıldı. Kısaca kanıt varsa ve özgünseniz tekrar para kazanabilirsiniz. Videolarımı kopyalayanlar olmuş sanırım bundan kaynaklıydı neyse ki çözüldü.

Özgün kanalımın 4 gün önce tekrarlanan içerikten para kazanması kapandı. Yardımdan mail attım. Durumu anlatıp gerekli kanıtları sundum tekrar incelenip açıldı. Kısaca kanıt varsa ve özgünseniz tekrar para kazanabilirsiniz. Videolarımı kopyalayanlar olmuş sanırım bundan kaynaklıydı neyse ki çözüldü.

Hocam bendede ayni durum. yardimci olurmusun. Ekim ayindan kanalim pk kapandi. Bana onlara gonderdigim mesaji vere bilirmisin. bende acdiriyim kanalimi.

Hocam bendede ayni durum. yardimci olurmusun. Ekim ayindan kanalim pk kapandi. Bana onlara gonderdigim mesaji vere bilirmisin. bende acdiriyim kanalimi.

Türkçe atabilirsiniz mesaja da orijinal dosyalarınızı ekleyin. Bunun için google drive kullanabilirsiniz ve linki mesaja ekleyebilirsiniz. Tabi ki tamamen özgünseniz bunu yapın. Oturum açtıktan sonra yardım kısmından gerekli adımları takip ederek yapabilirsiniz.

@Angelus,aynı durum bende de var yardım merkezi dediğin yere nasıl giriliyor

[MENTION=58124]Angelus[/MENTION],aynı durum malesef bende de var videolarım tamamen bana ait ,yardım merkezi dediğin yere nasıl giriliyor, ben konu ile alakalı geri bildirimden mesaj attım(geri bildirim gönder) kısmından senin dediğin yer neresi acaba

Merhaba arkadaslar bir uzman bana cevap versin lutfen. Para kazanmaya henuz basvurmadigim kanalimda topluluk ihtari geldi 3 ay lara kazanmaya ve canki yayina yasak geldi 3 ay bekledim ihtar kalkti canli yayin ozelligi acildi fakat para kazan sekmesi gelmedi devre disi yaziyor lutfen biri aydinlatsin

Kardeşim ben de 1 ay sonra başvurdum yine red geldi. Yine 1 ay sonra başvurun dediler. NBA ile ilgili videolar yapıyorum. Senin kanal sorunun çözüldü mü?

Arkadaşlar aynı durum bendede mevcut tam olarak nereye mail atacağız paylaşabilirmisiniz

Arkadaşlar aynı durum bendede mevcut tam olarak nereye mail atacağız paylaşabilirmisiniz

25 k üstğ abonen varsa yt kanalına gir yardım bölümünğ bul oradan mesaj forumunu bul gönder. Lakin şu ana kadar türk yetkili yapacağımız bir şey yok dedi bana. Slayt kanal için illa sesin veya görüntün olsun veya içeriğin değerli ve emek verilmiş olmalı deyip konuyu kapatıyorlar

Merhaba, arkadaslar para kazanması kapalı kanalıma 2 gün önce düzenleme yapıp tekrar başvurdum (kanal içindeki tekrarlanan videoları silerek) bugün kanalda tüm videolarda reklamlar çıkmaya basladı fakat para kazanma durumu hala inceleniyor olarak görünüyor ve mail gelmedi, bu 3. başvurum bundan öncekilerde böyle bi durum olmadı. bi umut varmı para kazanması acilan arkadaslarda böyle bi durum oldumu ?

Merhaba, arkadaslar para kazanması kapalı kanalıma 2 gün önce düzenleme yapıp tekrar başvurdum (kanal içindeki tekrarlanan videoları silerek) bugün kanalda tüm videolarda reklamlar çıkmaya basladı fakat para kazanma durumu hala inceleniyor olarak görünüyor ve mail gelmedi, bu 3. başvurum bundan öncekilerde böyle bi durum olmadı. bi umut varmı para kazanması acilan arkadaslarda böyle bi durum oldumu ?

para kazanması ne zaman gitmişti bildiğim kadarıyla para kazanma kapandıktan sonra 2-3 gün daha reklam çıkmaya ve adsenseye işlemeye devam ediyor 3-4 günün sonuda reklamlar tamamen kayboluyor.

para kazanması ne zaman gitmişti bildiğim kadarıyla para kazanma kapandıktan sonra 2-3 gün daha reklam çıkmaya ve adsenseye işlemeye devam ediyor 3-4 günün sonuda reklamlar tamamen kayboluyor.

4 aydır yok dediğim gibi bu 3. başvurum 4 aydırda herhangi bi reklam çıkmadı videolarda

4 aydır yok dediğim gibi bu 3. başvurum 4 aydırda herhangi bi reklam çıkmadı videolarda

p.kazanması giden kanalda hayır gelmez içeriğin özgünse aboneli izlenimi hiç başvuru yapılmamış bir kanala geç youtubun son algoritması gerçektende çok şaçma kanalı mimledimi o kanaldan hayır gelmiyor. tecrübeyle sabittir p.k giden kanalıma yemek tarifleri %100 ögün videolar yüklememe rağmen aylarca açmadılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri