Para Kazanma Onayı Bekleyenler Buraya

• Kullanıcı guney01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Onayların spam yapanlar yüzünden durduğunu düşünen arkadaşlarım gerçekten çok komiksiniz.

Lütfen biraz bilgi sahibi olup ondan sonra haktan hukuktan bahsedin.

Mesela "Logan Paul Racism" diyerek aramaya başlayabilirsiniz.

Bahsettiğiniz spammerlar youtubeyi büyüten insanlar. Youtubeye 2006 dan beri diziler, belgeseller vs. içerik üreticileri dışında yüklenmeselerdi youtube böyle büyük bir platform olmazdı ve siz o çok büyük emek verdiğiniz ( assdjghdfkhdlkjhjkfd ) vlog videolarınızla bu platformda para kazanacak duruma gelemezdiniz.

O yüzden geçmiş konusunda bilgi sahibi olmadan atıp tutmayın.

Spamdan 1 lira bile kazanamadım sebebi ise Aralık 2017 de herşey için çok geçken başlamış olmam. Yazdığım her bilgiyi araştırarak yazdım. Sizde araştırın.

Hayatta en nefret ettiğim şey, ellerine ufak bi imkan geçse youtubeyi spam yaparak sömürecek insanların sırf beceremedikleri için hak ve hukuktan bahsetmeleri ( Aksini iddaa eden üzerine alınmasın. )

Onayların spam yapanlar yüzünden durduğunu düşünen arkadaşlarım gerçekten çok komiksiniz.

Lütfen biraz bilgi sahibi olup ondan sonra haktan hukuktan bahsedin.

Mesela "Logan Paul Racism" diyerek aramaya başlayabilirsiniz.

Bahsettiğiniz spammerlar youtubeyi büyüten insanlar. Youtubeye 2006 dan beri diziler, belgeseller vs. içerik üreticileri dışında yüklenmeselerdi youtube böyle büyük bir platform olmazdı ve siz o çok büyük emek verdiğiniz ( assdjghdfkhdlkjhjkfd ) vlog videolarınızla bu platformda para kazanacak duruma gelemezdiniz.

O yüzden geçmiş konusunda bilgi sahibi olmadan atıp tutmayın.

Spamdan 1 lira bile kazanamadım sebebi ise Aralık 2017 de herşey için çok geçken başlamış olmam. Yazdığım her bilgiyi araştırarak yazdım. Sizde araştırın.

Hayatta en nefret ettiğim şey, ellerine ufak bi imkan geçse youtubeyi spam yaparak sömürecek insanların sırf beceremedikleri için hak ve hukuktan bahsetmeleri ( Aksini iddaa eden üzerine alınmasın. )
katılıyorum size bende bu güncellemenin spama açılmış bir savaş olduğunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı şu 6 aylık süreçte bütün spam kanallar uygun bulunmama yerine direkt kapanırdı eski onay sistemindede böyleydi para kazanmaya uygun bulunmuyordu direkt kapanıyordu en acısı onaysistemi tamamen açıldığın da eski 10k sisteminden pek farklı olmayacağını düşünüyorum gecenlerde formda bir yazı okumuştum şimdi bulamadım yt den gelen bir maildi sanırım yani sanki hazirandan sonra onaylamaların onaya gönderildikten 6 gün içinde tamamlanacağı yazıyordu sanki yani çokta gerilmeye gerek yok bunu neden söylüyorum çünkü herkesin olduğu gibi benimde elimde SPAM ONAY BEKLEYEN KANALLAR var :)
abone:10172
izlenim:100000 saat
ve birçoğu bu şekilde
ve onaylar başladığında artık onaysız üye olmayacağım inş :D

katılıyorum size bende bu güncellemenin spama açılmış bir savaş olduğunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı şu 6 aylık süreçte bütün spam kanallar uygun bulunmama yerine direkt kapanırdı eski onay sistemindede böyleydi para kazanmaya uygun bulunmuyordu direkt kapanıyordu en acısı onaysistemi tamamen açıldığın da eski 10k sisteminden pek farklı olmayacağını düşünüyorum gecenlerde formda bir yazı okumuştum şimdi bulamadım yt den gelen bir maildi sanırım yani sanki hazirandan sonra onaylamaların onaya gönderildikten 6 gün içinde tamamlanacağı yazıyordu sanki yani çokta gerilmeye gerek yok bunu neden söylüyorum çünkü herkesin olduğu gibi benimde elimde SPAM ONAY BEKLEYEN KANALLAR var :)
abone:10172
izlenim:100000 saat
ve birçoğu bu şekilde
ve onaylar başladığında artık onaysız üye olmayacağım inş :D

6 Hazirana kadar olumlu yada olumsuz yanıt alacak mıyız yani? Umarım öyle olur, beklemekten sıkıldık... Her gün 5 dolar zarardayız... (Yarı özgün)

6 Hazirana kadar olumlu yada olumsuz yanıt alacak mıyız yani? Umarım öyle olur, beklemekten sıkıldık... Her gün 5 dolar zarardayız... (Yarı özgün)
o mailde söylenmek istenen buydu ama yt attığı maiillerde bu sene içinde hiç samimi olmadı inş bu sefer samimi olurlar diye umuyoruz maili bulup paylaşamadığım içinde detaylı bir şey söyleyemiyorum tabi eski onay sistemindede onaya gönderdiğimizde 1 hafta içinde icelenecek diyordu 3 gün içinde onay alıyorduk yani 1 temmuzda başlamışlarsa anaylamaya 3 gün içinde belli olur tabi yine kandırılmadıysak dediğim gibi yeterki onay sistemi açılsın spam yada özgün farketmek sizin anaylar ve redler olucaktır.

Insanlari forumdan banlamk bu kadar kolaymi.mnote skypemiz var bir birimizde suatida hepimiz taniriz suat neti ip olarak statik olabilir bilgilerini istersin oda girer banlanman gerekmiyordu bunlar forumda faydali onayli kisiler bu isten ekmek kazananlar yaptigin dogru degil mnote

2017 eylül ayından beri bekliyorum. Abone 4890 izlenme 20.000 . oyun videoları

milletin hakkına girmeye utanmıyor musun?

bu tipler yüzünden bekliyoruz işte.

bi de müslümanım diye geçinirsiniz.

Siz yokken biz youtubeta spam yapıyorduk. Hala da yapıyoruz. Senin gibi ordan burdan duyupta önüne gelen gidip youtubeta özgün kisvesi altında kanal açar ise olacağı bu.
Ve merak etme 5-6 senedir spam yapan adam o kafanda oluşan spam gibi spam yapmaz. Senin özgün kanalından daha özgün gözüküyor benim ve uzun yıllardır spam yapan birçok kişinin ;)

Ne demiş savaş cebeci; vur steroidi yapabiliyorsan sen de yap boş yere atıp tutma :))

Para kazanma

4300 saat 1700 abonem olan 6-8 yıllık kanalım 26 haziran 2018 tarihi ile para onayı almıştır.
bilgilendirmek istedim. Kanalımda bulunan videoların tamamı bana ait.

16 spam kanal

10 Red
2 Devre dışı
1 İnceleme sırası kapanmış
3 hala inceleniyor

Yine gol yok

Spam kanallarım red alıyor , farklı şeyler denedim compilation tarzı onlarda red aldı.

Youtube'da olmayan render alıp editledigim içerik red aldı herşey red alıyor bu nedir ya vlog çekip veya oyunmu oynamamız gerekiyor illa .

Google forumda görmüştüm ,yabancının teki üzgün şekilde kabul edilmedigini söylüyordu içerigi Football best goals skills , kanalının linkinide eklemiş neden red aldım diye.

nisan mayıs aylarında başvurdugum kanallardan çogu red bazıları hala inceleniyor. İncelenen kanalllar yüksek izlenimli aboneli hard spam kanallar eminim onlarda red alcak .

Bu onay işinde bi yol bulup onay alan varsa alırım bi dal taktik , karşılıksız kalmaz bi mesaj uzagındayım :D

Son düzenleme:
10 ay oldu galiba 4550 abone bilmem kazyuzbin saat izlenme ne red ne onay ne kapanma icerik sır :))) saka saka film cercevesiz iyi geceler herkese mutlu bir gune uyanma dilegiyle

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aralıktan beri onay bekleyen kanalıma 30 dk önce böyle mail atmışlar kanal hala onay bekliyor. Biz çok uğraşıyoruz sende biraz daha bekle ama boş durma video yap diyorlar. Kanalda 1 telif var cinsellikten dolayı compilation videoları.

We have been working hard to review all applications to the YouTube Partner Program and know you’ve been waiting to hear back about your application status - we want to provide an update.

When our team reviewed your application, we concluded that we don't have enough information to make a decision on your application at this time. Because of this, your channel.................. is being held for further review to make sure it meets our policies and we will re-review your application in the near future. We have a responsibility to support a healthy environment for advertisers, creators, and users, so we want to give careful thought before making a decision on each application.

In the meantime, we encourage you to post new content that is in line with our YouTube Partner Program policies and Community Guidelines and connect with your audience. This additional content will make it easier for us to make a decision about your YPP application.

We know that acceptance to the YouTube Partner Program is important to you and apologize for the additional wait. We appreciate your patience as we continue to evaluate your channel.

- The YouTube Team

Aralıktan beri onay bekleyen kanalıma 30 dk önce böyle mail atmışlar kanal hala onay bekliyor. Biz çok uğraşıyoruz sende biraz daha bekle ama boş durma video yap diyorlar. Kanalda 1 telif var cinsellikten dolayı compilation videoları.

We have been working hard to review all applications to the YouTube Partner Program and know you’ve been waiting to hear back about your application status - we want to provide an update.

When our team reviewed your application, we concluded that we don't have enough information to make a decision on your application at this time. Because of this, your channel.................. is being held for further review to make sure it meets our policies and we will re-review your application in the near future. We have a responsibility to support a healthy environment for advertisers, creators, and users, so we want to give careful thought before making a decision on each application.

In the meantime, we encourage you to post new content that is in line with our YouTube Partner Program policies and Community Guidelines and connect with your audience. This additional content will make it easier for us to make a decision about your YPP application.

We know that acceptance to the YouTube Partner Program is important to you and apologize for the additional wait. We appreciate your patience as we continue to evaluate your channel.

- The YouTube Team

03.15 de ayni sekilde bana da mail gelmiş
Ümitlenmeli miyim acaba 😓
Kanalınızı değerlendirmeye devam ederken sabrınız için teşekkür ederiz.
Demisler
Ne kadar surer acaba :)

Kanalınız inceleniyor
Tebrikler, son 12 ayda 4.000 saatlik izlenme süresine ve mevcut 1.000 aboneye ulaştınız! Kanalınız, şu anda YouTube İş Ortağı Programı şartlarına ve Topluluk kurallarımıza uygun olduğunun doğrulanması için inceleniyor. Kararı genellikle bir hafta içinde e-postayla bildiririz.

Para Kazanma
Hesap durumu: Şu anda para kazanmak için uygun değil Maalesef kanalınız para kazanma özelliği için uygun bulunmadı. YENİDEN BAŞVUR
YouTube İş Ortağı Programı'na katılmak için, 27 Tem 2018 tarihinden itibaren 24 gün içinde yeniden başvuru yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi

Kontrol ederken gözümden kaçırmışım bi kanal daha red almış.

03.15 de ayni sekilde bana da mail gelmiş
Ümitlenmeli miyim acaba 😓
Kanalınızı değerlendirmeye devam ederken sabrınız için teşekkür ederiz.
Demisler
Ne kadar surer acaba :)

Hocam bence farklı yoldan ekime kadar bekleyin demişler. 7 aydır kanal incelemede bekliyor ayıp olmasın diye mail atmışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri