Para Kazanma özelliği devre dışı bırakıldı

17 haziran hocam

---------- Mesaj saat 16:53:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:52:18 civarında gönderildi. ----------

Komik videolar, kedi köpek videoları, kaza videoları, haber videoları, bi de topluca yüklediğim erotic şaka videoları vardı. büyük ihtimalle şaka videoları yüzünden oldu. onların hepsini sildim. kanalı para kazanmaya açma şansım yok mu ) :(

hocam söyle bir durum var erotik bölüm olunca eğer bazı kıl insanlara denk geldiysen cinsel icerik diye bildirim atıyorlar.. yada o videoları yükleyen kısede aynı seyi yapıyor mlsf :S böylece kanal patlıyor. geri gelme sansı nerdeyse ımkansız

Bu parayı iptal etmeler geçen ay tavan yaptı.Çalışma yapıyorlar herhalde, dediğim gibi inşallah kesin verilmiş bir karar değildir.Önceden kimsenin korkusu olmuyordu kanalım kapansada olur gözüyle bakıyordu.Çünkü kapanan kanallardan geliyordu para.Bu durumda herkes diken üstünde yani anlayacağın.
gitti 280 dolar. videom da patlamıştı. günlük 100 dolar bırakıyodu yaw:(

hocam söyle bir durum var erotik bölüm olunca eğer bazı kıl insanlara denk geldiysen cinsel icerik diye bildirim atıyorlar.. yada o videoları yükleyen kısede aynı seyi yapıyor mlsf :S böylece kanal patlıyor. geri gelme sansı nerdeyse ımkansız

para erotic şaka videolarından gelmedi ki. sadece tek bir videom 293 bin izlendi. o da 100 metre amatör koşu yarışmasıydı. erotik şaka videolarını toplasan, 100 video, 1000 görüntüleme almamıştır

Sildim videoları. Youtube'a da mesaj attım. Şöyle desteksizce bişey yazdım. umarım cvp verirler.
Merhaba, bugün bu gmail adresine ait youtube kanalım para kazanmaya kapandı. Her türden videoları atıyodum. telif hakkı olmayan videoları atıyodum siteye tabiki de. Ama para kazanmaya kapandı. Kötü içerikli videolarımı kontrol edip sildim bir kaç tanesini. Rica etsem kanalımı kontrol edip para kazanmaya uygunsa, tekrar kanalımı para kazanma işlemlerine açabilir misiniz.

İngilizce mi yazsaydım acaba :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri