Para Kazanmak İstiyorsanız Youtube'u Bırakıp Bu Sektöre Girin

OzanCan

Olaylar Olaylar
Kayıtlı Üye
Merhabalar,

İngilizce videoları farklı dillere çevirip yükleyerek para kazanmaya hevesledim bir kaç gündür. Bunun içinde dedim bir kaç tercüman araştırayım nedir ne değildir bi öğreneyim. Konuşmamızın can alıcı noktası resimde :o

aT6J6n5.png

Başlık artı bir cümle açıklama 20 TL :eek:

Bu işleri bırakıp dil öğrenmeye karar verdim :cool:

arkadaşlar hangı kanalları çeviri yapıyorsunuz..
bende dusunuyorum ama kanal bulamadı ben

daha çok hangı dıller tutar.en çok ızlenenler dıye bakltıgımda hep kışılerın kendı vıdeoları var onlarda genelde telıf verır dıye bu ışı hıç dusunmedım.

belki birazcık konu dışı olacak ama farklı bir düşüncem var..

ingilizce kanalı portekizceye çevireceğinize etiketleri çevirmeyi deneseniz?

şöyleki;
ingilizce etiketler: funny video, very funny animals, fail comp, funny fail girl

bunların altına
translate portekiz: vídeo engraçado, animais muito engraçadas, falhar comp, menina engraçada fail

zaman zaman deniyorum olmaz mı ki?

millet kitap çevirisi yapıyo da bu kadar kazandığını sanmıyorum. youtube'dan biriktirdiğim parayla yabancı ülkeye gidip 1-2 sen yaşasam. ordan da uploadlara devam etsem, daha karlı yani :), Hem google translate var, çat pat bişeyler yazın işte nolcak :)

Türkiye'de o dilde üniversitede bölüm okuyan veya o dilin konuşulduğu ülkelerdeki Türk öğrencilerden birkaçı ile konuş ;)

Ben yabancı dil mezunuyum, Turizm rehberliği okuyorum :D istediğiniz zaman çeviri yaparım turist arkadaşlara yaptırım no problemaa :D

yuh ya resmen şerefsizlik
ben satış ortaklığı için makale yazdırıyorum 10 dolara 1000 kelimelik makaleler yazıyolar
resmen şeresizlik bunların yaptığı

Ben rus ama türkçeyi anadil gibi yazan konuşan biriyle anlaşma yaptım onun videolarının linkini benim videolara ek açıklama olarak ekliyorum oda bana rusça çeviriyor :D

Yurtdışındayım bir tercuman burada 1 saatte 20 dolar kazanıyorken bu adam nereden çıkmış böyle :) Bu adam ya sayı saymasını bilmiyor yada kafayı yemiş

Oldum Gulmekden Men 300 soze 5 $ aliram Bu 3 Soze 5$ Istiyir ))

Pul Kesen masinin olsa Bu qeder qazana bilmersen )))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri