Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM!

2ivea9h.jpg

Arkadaşlar silmek istediğim Gmail hesabım Adsense hesabım değil. Yani Adsense hesabıma farklı bi mail ile giriyorum ama yine de bu hatayı veriyor.

Mevcut Adsense hesabımda da sadece bu silmek istediğim tek kanal bağlı. Acaba silme işlemini yapmadan önce yeni bi Youtube hesabı açıp Adsense ile ilişkendirmeli miyim?

Yoksa hiçbi işlem yapmadan bu kanalı direk silsem mevcut Adsense hesabıma bi etkisi, zararı olur mu?

eğer silinen mail adsense maili ve ya adsense yönetici değilse o kutucuğu seçip devam edin.

2ivea9h.jpg

Arkadaşlar silmek istediğim Gmail hesabım Adsense hesabım değil. Yani Adsense hesabıma farklı bi mail ile giriyorum ama yine de bu hatayı veriyor.

Mevcut Adsense hesabımda da sadece bu silmek istediğim tek kanal bağlı. Acaba silme işlemini yapmadan önce yeni bi Youtube hesabı açıp Adsense ile ilişkendirmeli miyim?

Yoksa hiçbi işlem yapmadan bu kanalı direk silsem mevcut Adsense hesabıma bi etkisi, zararı olur mu?

Hocam o mail adsense maill değilse sorun olmaz eğer adsense mail sorun olur adsense silinir ama adsense mail değilse sorun yok onu işaretlemek zorundayız yoksa silmiyor

Baştan sona konuyu okudum çok teşekkürler.
Alt kanalların para kazanmasıda bu şekilde çözülecek.
Bu yöntemi daha önce bilenler varmış malesef onlarda korkuları yüzünden bunu forumda paylaşmamışlar.

Seninde tesadüfen bu olayı bulman vede paylaşman bizim açımızdan çok iyi oldu.
Forumdaki birçok kişinin hayır Duasını aldığını şimdiden söyleyebilirim.
Bende sabah bir kanalı komple silip tekrar geri getirmeye çalışacağım şimdi uğraşamıyorum.
Bakalım içindeki videoları $ yakabilecek miyim.
Yarın öğlen 3-4 gibi burdan bu yöntemi yapabilirsem bende yazarım sonuçları.

Bazılarının işine gelmeyecek bu bilgi. :D :D :D

Arkadaşlar benim 4 ay önce önemli kanalım para kazanması kapandı.Bende kanalı sildim ona bağlı alt kanal vardı oda gitti.Geri getirdim alt kanalım ortada yoktu.Neyse ben bir kez daha denedim yine kanalı sildim 30 dakka sonra geri getircem bakalım ne olcak.

Önemli alt kanalım var az 1 saat sonra onun anagmail silcem alt kanalım inş geri gelir.

Baştan sona konuyu okudum çok teşekkürler.
Alt kanalların para kazanmasıda bu şekilde çözülecek.
Bu yöntemi daha önce bilenler varmış malesef onlarda korkuları yüzünden bunu forumda paylaşmamışlar.

Seninde tesadüfen bu olayı bulman vede paylaşman bizim açımızdan çok iyi oldu.
Forumdaki birçok kişinin hayır Duasını aldığını şimdiden söyleyebilirim.
Bende sabah bir kanalı komple silip tekrar geri getirmeye çalışacağım şimdi uğraşamıyorum.
Bakalım içindeki videoları $ yakabilecek miyim.
Yarın öğlen 3-4 gibi burdan bu yöntemi yapabilirsem bende yazarım sonuçları.

Var var olmaz mı hiç. :) :) :)

Arkadaşın yaptığı örnek bir davranış.Sonuçta alt kanalların para kazanmama açma sorunu yüzünden kanalları siliyorduk.Milletin hayır duasını almak paradan daha önemlidir.Kimin parası kimin duası demişler.Arkadaş bayağı bizden dua aldı.İnş youtube işleri hayırlı gider

arkadaşlar bu yöntemi veya buna benzer yöntemleri bilipte paylaşmayanları neden yadırgıyorsunuz ki ? kimse bildiğini paylaşmak zorunda değil bence, işine gelen paylaşır işine gelmeyen paylaşmaz ...

Arkadaşlar ben sadece bu paylaştığım konu hakkında yarın gün içinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Gerek özel mesajlara cevap vereceğim gerekse konu içindeki merak edilenlere. Lütfen rica ediyorum bu konu dışında hiç bir soru sormayın, yardımcı olmam cevap vermem bu yüzden kırmak istemem rica ediyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Para kazanmasi, "kapali" bir kanal yuzunden giden bir kanalimda denedim. Islemi uyguladiktan 2 saat sonra tekrar geri aldim hesabi ama malesef acilmadi.. Ne yapalim, nasip kismet :)

bak fixlemişler işte :)

harika paylaşım teşekkürler abi.. [MENTION=2807]TuKeNeCeGiZ[/MENTION]

arkadaşlar bu yöntemi veya buna benzer yöntemleri bilipte paylaşmayanları neden yadırgıyorsunuz ki ? kimse bildiğini paylaşmak zorunda değil bence, işine gelen paylaşır işine gelmeyen paylaşmaz ...

Kimseyi yargıladığımız yok kardeşim.İsteyen paylaşır istemeyen paylaşmaz isteyen ücretli paylaşır.

Arkadaş çok önemli birşey bulmuş.Herkesin sorunu olan bu yöntemi ücretsiz paylaşmış bu bence çok doğru bir davranıştır.Kimisi para ile yapar kimisi yardım eder dua alır.Arkadaş yardım etmiş dua alıyor.Helal olsun diyorum :)

Arkadaşlar ben sadece bu paylaştığım konu hakkında yarın gün içinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Gerek özel mesajlara cevap vereceğim gerekse konu içindeki merak edilenlere. Lütfen rica ediyorum bu konu dışında hiç bir soru sormayın, yardımcı olmam cevap vermem bu yüzden kırmak istemem rica ediyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Eveeeet güzel bir konuydu. Bence öğrenilebilecek en güzel püf noktaydı.Ellerin dert görmesin. Geri dönüp şöyle bir baktımda iyiki alt kanalları ve gmaillerini muhafaza etmişim. 250 kanaldan fazla kanal var ve şu an başladım yapmaya. kanalların hepsini belli aralıklarla telif dünya geneli eşleşen içerik temizliyordum. bu arada videolar gösterim aldı. kanalların aboneli çoğaldı. milyon gösterimli kanallar oluştu kendiliğinden olurda ilerde kanallar tekrar para kazanmaya açılır ümidiyle silmedim. iyiki de silmemişim.

ALLAH RAZI OLSUN SENDEN KARDEŞİM.

9 gün önce sildiğim 3 kanalımı geri actım. para kazanmaları da geri gelmiş şekilde yalnız yarım saat once sildiğim kanalı açamıyorum :S :D

Şuan en seki kanallarımdan birinin para kazanması açık ama coned id ve haktalepleri iyi durumda değil bu durumdada işe yararmı bu arada allah senden razı olsun denesemmi denemesemmi diye kararsızım aslında çünkü işin ucunda gmail hesabının adsense hesabınında gitmesi var bu arada arkadaşların dediğine katılıyorum bu konu ziyaretçilere kapatılmalı teşekkür ederim yarın müsait bir zamanda sizin başınızı ağrıtacağım bu konu ile ilgili pmden :)

9 gün önce sildiğim 3 kanalımı geri actım. para kazanmaları da geri gelmiş şekilde yalnız yarım saat once sildiğim kanalı açamıyorum :S :D

merhaba hocam benimde 3 4 gün önce silinmiş kanalım var ama açamıyorum açmaya calıstıgımda bir ton soru soruyor yardımcı olurmusunuz

Ben denedim 1 saat sonra kurtariyim dedim kanal geldi fakat para kazanma açılmadı [MENTION=2807]TuKeNeCeGiZ[/MENTION]

Ben denedim 1 saat sonra kurtariyim dedim kanal geldi fakat para kazanma açılmadı [MENTION=2807]TuKeNeCeGiZ[/MENTION]

Sanırım acele etmişsin. bekle 1 gün bekle yani ne olacak ki. hemen 1 saatte herşey olsun diyon. her zaman olmuyor. daha fazla beklersen olur. bazen 5 dakikada da oluyor. denemelerimden gördüğüm kadarıyla.

merhaba hocam benimde 3 4 gün önce silinmiş kanalım var ama açamıyorum açmaya calıstıgımda bir ton soru soruyor yardımcı olurmusunuz

hocam eger telefon kurtarma olayı yoksa olmuyor sanırım bn de saatlerdir ugrasıyorum. yani mail tek basına yetmiyor. simdi kanallarından birine hesap ayarlarından telefonunu ekle. sonra silip kutarmayı dene.5 dakıkanı almıcak.öyle soru sormuyo telefonda :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri