Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM!

az önce para kazanması giden bir virüslü alt kanalı mı yok ettim

[h=1]Maalesef, bir sorun olduğu görülüyor. Aradığınız hizmet geçici olarak kullanılamıyor. Erişiminizi en kısa zamanda normale döndürmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Lütfen birkaç saat sonra tekrar deneyin. Anlayışınız için teşekkür ederiz.[/h]
arkadaşlar bu uyarıyı almaktayım kanallarımın para kazanması gitti adsensime bağlı olan bir yardım bekliyorum. Bu açığı kapadılarmı acaba

Arkadaşlar benimde bir kanalım Spama düşmüştü video atamıyordum attığım video ünlem veriyordu 2-3 hafta video atamadım (bot kullandığım için spama düşmüştü). Dün bi deneme yapayım dedim özgün video yükledim para kazanma aktif oldu. Ve şuanda yüklediğim videolarda ünlem sorunu almıyorum.

ben dün 1 saat ve 1.5 saat bekleyip denedim olmadı yine silip bugün denedim 15 saat falan olmuştu açıldı para kazanma.Ama nerdeyse videoların yarısı ünleme düştü bir tane özgün video yükleyip hak talebi başvurusu denicem başka fikri olan var mı

ben dün 1 saat ve 1.5 saat bekleyip denedim olmadı yine silip bugün denedim 15 saat falan olmuştu açıldı para kazanma.Ama nerdeyse videoların yarısı ünleme düştü bir tane özgün video yükleyip hak talebi başvurusu denicem başka fikri olan var mı

Başıma geldi sonucum bu :

Arkadaşlar sorun duzeltilmiştir. Umarım tekrar askıya almazlar .. Videolarin yarisindan cogu gitti ama ..

EDIT: Videolar ilk girdigimde yok gozukuyordu. 30-40 videolar geliyor .. 10 dk icinde tüm hesaplarin videosu gelmis olur

Bu defa da baska sorun cikti 8 kanaldan ilk 2 parasini aktif yaptiklarim oldu ama sonrasinda ki hesaplar unleme dustu tum videoları .. ( Buda cözüldü acele etmek gerekmiyormıs hesaplar acilinca bi süre beklemek gerekiyormus tüm videolarin ünleme düsmemesi icin .. Karistirdikca ogreniyorum karistirirkende bazi zaiyatlar oluyor )

3 gün önce bu yöntemi uygulamıştım bugün tekrar kapandı para kazanmam.hiç video yüklemedim arada

hocam çok teşekkür ederim en iyi kanalımın para kazanmasını açtım sayenizde çok mutluyum :) :) :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar konuyu arkadaş acar açmaz ben gizli kategoriye aldım zaten merak etmeyin.Sizlerden ricam konuyu nereye açacagımıza dikkat edelim yeter.

Saygılarımla.

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] Serkan hocam forum Vbulletine geçtiğinden beri tüm forum ziyaretçilere herkeze açık, üye girişi yapmadan girdim konuya, üye olmada açık biliyorsunda hatırlatayım dedim patron.

açacağım kanalların hepsine aynı maili versem sorun olur mu

Bi kanalıma 4 dünya geneli engel geldiği için para kazanmanız kapatılacak diye aynı adsenseye bağlı tüm kanallara mail gitmiş. Ben de sorunlu kanalı sildim. Şimdi kanalı bu yöntemle açarsam kanalın durumu iyi mi görünenecek, yoksa o kapanma ihtarı geçerli olup kapanır mı ? Daha önce böyle bi şey deneyen oldu mu ?

Son düzenleme:
adsense bağlı diğer kanalları kurtarabildiğimizi anladım ama para kazanmanın iptaline sebep olan kanalı geri alabiliyor muyuz? Paylaşım için Teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri