Merhaba elinizde hala kanal var mı?
Skype ekleyin hocam kanal mevcut
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba elinizde hala kanal var mı?
๖ۣۜCreation;1752145' Alıntı:Skype ekleyin hocam kanal mevcut
๖ۣۜCreation;1749721' Alıntı:3 aşamalı kanal özelliklerini kısaca yazayım. Kanal adsens e bağlandığı zaman onay beklemeden para kazanmaya başlarsınız. Satıştaki tüm kanallarımızın para kazanma onayı için istenilen 1000 Abone ve 4.000 Saat izlenim şartını sağlamaktadır...
3 aşamalı örnek bir kanal görntüsü.
![]()
Satıştaki kanallar:
1. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 2.136 İzlenim: 327.000 Son 48 Saat : 10.000 İçerik : Çizgi Film - Eşleşenli / Fiyat : 900 / SATILDI
2. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 2.225 İzlenim: 413.000 Son 48 Saat : 20.000 İçerik : Çizgi Film - Eşleşenli / Fiyat : 1000
3. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.374 İzlenim: 706.000 Son 48 Saat : 20.000 İçerik : Dizi - Eşleşenli / Fiyat : 850 / SATILDI
4. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.874 İzlenim: 42.000 Boş Kanal / Fiyat : 750 / SATILDI
5. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.442 İzlenim: 317.000 Son 48 Saat : 2.500 İçerik : Anime - Eşleşenli / Fiyat : 800 / SATILDI
6. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.901 İzlenim: 44.000 Son 48 Saat : 5.000 İçerik : Dizi - Eşleşenli / Fiyat : 800 / SATILDI
7. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 2.072 İzlenim: 79.000 Boş Kanal / Fiyat : 750 / SATILDI
8. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 2.608 İzlenim: 230.000 Boş Kanal / Fiyat : 750 / SATILDI
9. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.894 İzlenim: 47.000 Son 48 Saat : 1.500 İçerik : Çizgi Film - Eşleşenli / Fiyat : 800 / SATILDI
10. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.931 İzlenim: 40.000 Son 48 Saat : 1.000 İçerik : Anime - Eşleşenli / Fiyat : 800 / SATILDI
11. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.902 İzlenim: 45.000 Son 48 Saat : 500 İçerik : Anime - Eşleşenli / Fiyat : 800 / SATILDI
12. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.471 İzlenim: 108.000 Son 48 Saat : 3.200 İçerik : Çizgi Film - Eşleşen YOK / Fiyat : 850 / SATILDI
13. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.942 İzlenim: 52.000 Son 48 Saat : 1.300 İçerik : Anime - Eşleşenli / Fiyat : 800 / SATILDI
İletişim : Pm
Hakkınızda şikayet konusu açılmış. Güvenilirliğiniz ile ilgili bilginiz olsun.
https://www.ytdestek.com/forum-disi-sikayetler/18034-dolandirici-ytpara.html
ytdestek adlı forumda bizim foruma dolandırıcı denilmiş (kaldırmışlar konuyu )
Hakkınızda şikayet konusu açılmış. Güvenilirliğiniz ile ilgili bilginiz olsun.
https://www.ytdestek.com/forum-disi-sikayetler/18034-dolandirici-ytpara.html
ytdestek adlı forumda bizim foruma dolandırıcı denilmiş (kaldırmışlar konuyu )
Exclamation Creation isimli ytpara.com kullanıcısı sahtekardır. Alışveriş Yapmayın diye konu ismi değiştirilerek yayınlanmıştır. Öyle görünüyor.
๖ۣۜCreation;1753751' Alıntı:Konuyu gördüm bana dolandırıcı demişler. Sebep olarak da kanal kapanmış iade yapmamışım. Benim konumda kanal kapanmama garantisi gibi bir ibare varmı yok buda beni dolandırıcı yapmaz.
Asıl konu ise kanal satın alıyor 3 gün sonra geliyor ve kanal kapandı diyip iade istiyor. Bu forumda PK aktif edildikten sonra bir kaç gün içinde kanalın manuel yada sistem tarafından incelendiğini bilmeyen yoktur heralde artık. Genel de ilk bir kaç gün içinde kontrol edip spam olarak düşünürlerse kapatıyorlar. Spam olup kapanmayan da var ama bu kuralı değiştirmez. kanalı alan kişi gelip bana kanal kapandı dedi 3 gün içinde kendi hazırladığım videolardan 4 tane yükledim dedi. İyi niyetle bende bilgileri istedim ve kanalını kontrol ettim. Gördüm ki 4 değil 9 video yüklemiş. Bu bile önemli değil ama bu videolardan 4 tanesi eşleşen gelmiş 1 tanesi dijitürk ten telif yemiş. En son eşleşen gelen videodan 3 dak sonra da kanal kapatılmış. Ben diyor bu şekilde 2 kanalla daha çalışıyorum ama onlar kapanmıyor diyor. Şimdi ne yapalım bu kuralı değiştirirmi bende tamamen spam içerikle 10 larca kanal var adsens bağlı ama bu kuralları değiştirmiyor. O kanalların kapanmayacağın veya pk gitmeyeceğinin garantisi yok.
eşleşenli videolar yükleyen ki bu spam oluyor. 1 tane de dijitürk gibi şirketten telif yiyen kanal incelendiğinde spamdan kapatmaları gayet normal ama bunu ona anlatamadım. Bu açıklamayı orda yapmadım çünkü adminleri 3 aşamalı kanalın adsense bağlandığında onay yada red yiyebilir yazmış. yani 3 aşamalı kanal nedir bilmiyor. 3 aşamalı kanal adsense bağlanınca onay yada red yemez PK direk aktif olur. Sanırım bu forumla ve üyeleri ile ilgili ciddi sorunları var.
Konuyu gördüm bana dolandırıcı demişler. Sebep olarak da kanal kapanmış iade yapmamışım. Benim konumda kanal kapanmama garantisi gibi bir ibare varmı yok buda beni dolandırıcı yapmaz.
Asıl konu ise kanal satın alıyor 3 gün sonra geliyor ve kanal kapandı diyip iade istiyor. Bu forumda PK aktif edildikten sonra bir kaç gün içinde kanalın manuel yada sistem tarafından incelendiğini bilmeyen yoktur heralde artık. Genel de ilk bir kaç gün içinde kontrol edip spam olarak düşünürlerse kapatıyorlar. Spam olup kapanmayan da var ama bu kuralı değiştirmez. kanalı alan kişi gelip bana kanal kapandı dedi 3 gün içinde kendi hazırladığım videolardan 4 tane yükledim dedi. İyi niyetle bende bilgileri istedim ve kanalını kontrol ettim. Gördüm ki 4 değil 9 video yüklemiş. Bu bile önemli değil ama bu videolardan 4 tanesi eşleşen gelmiş 1 tanesi dijitürk ten telif yemiş. En son eşleşen gelen videodan 3 dak sonra da kanal kapatılmış. Ben diyor bu şekilde 2 kanalla daha çalışıyorum ama onlar kapanmıyor diyor. Şimdi ne yapalım bu kuralı değiştirirmi bende tamamen spam içerikle 10 larca kanal var adsens bağlı ama bu kuralları değiştirmiyor. O kanalların kapanmayacağın veya pk gitmeyeceğinin garantisi yok.
eşleşenli videolar yükleyen ki bu spam oluyor. 1 tane de dijitürk gibi şirketten telif yiyen kanal incelendiğinde spamdan kapatmaları gayet normal ama bunu ona anlatamadım. Bu açıklamayı orda yapmadım çünkü adminleri 3 aşamalı kanalın adsense bağlandığında onay yada red yiyebilir yazmış. yani 3 aşamalı kanal nedir bilmiyor. 3 aşamalı kanal adsense bağlanınca onay yada red yemez PK direk aktif olur. Sanırım bu forumla ve üyeleri ile ilgili ciddi sorunları var.
๖ۣۜCreation;1753751' Alıntı:Konuyu gördüm bana dolandırıcı demişler. Sebep olarak da kanal kapanmış iade yapmamışım. Benim konumda kanal kapanmama garantisi gibi bir ibare varmı yok buda beni dolandırıcı yapmaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.