Para Kazanması Aktif Satılık Kanallar

Güvenle hesap alınmıştır çok yardımcı oldu hiç bir şüpheniz olmasın :)

๖ۣۜCreation;1749721' Alıntı:
3 aşamalı kanal özelliklerini kısaca yazayım. Kanal adsens e bağlandığı zaman onay beklemeden para kazanmaya başlarsınız. Satıştaki tüm kanallarımızın para kazanma onayı için istenilen 1000 Abone ve 4.000 Saat izlenim şartını sağlamaktadır...

3 aşamalı örnek bir kanal görntüsü.

3468incis4657185.png

Satıştaki kanallar:

1. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 2.136 İzlenim: 327.000 Son 48 Saat : 10.000 İçerik : Çizgi Film - Eşleşenli / Fiyat : 900 / SATILDI
2. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 2.225 İzlenim: 413.000 Son 48 Saat : 20.000 İçerik : Çizgi Film - Eşleşenli / Fiyat : 1000
3. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.374 İzlenim: 706.000 Son 48 Saat : 20.000 İçerik : Dizi - Eşleşenli / Fiyat : 850 / SATILDI
4. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.874 İzlenim: 42.000 Boş Kanal / Fiyat : 750 / SATILDI
5. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.442 İzlenim: 317.000 Son 48 Saat : 2.500 İçerik : Anime - Eşleşenli / Fiyat : 800 / SATILDI
6. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.901 İzlenim: 44.000 Son 48 Saat : 5.000 İçerik : Dizi - Eşleşenli / Fiyat : 800 / SATILDI
7. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 2.072 İzlenim: 79.000 Boş Kanal / Fiyat : 750 / SATILDI
8. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 2.608 İzlenim: 230.000 Boş Kanal / Fiyat : 750 / SATILDI
9. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.894 İzlenim: 47.000 Son 48 Saat : 1.500 İçerik : Çizgi Film - Eşleşenli / Fiyat : 800 / SATILDI
10. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.931 İzlenim: 40.000 Son 48 Saat : 1.000 İçerik : Anime - Eşleşenli / Fiyat : 800 / SATILDI
11. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.902 İzlenim: 45.000 Son 48 Saat : 500 İçerik : Anime - Eşleşenli / Fiyat : 800 / SATILDI
12. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.471 İzlenim: 108.000 Son 48 Saat : 3.200 İçerik : Çizgi Film - Eşleşen YOK / Fiyat : 850 / SATILDI
13. Kanal / 3 Aşamalı / Abone : 1.942 İzlenim: 52.000 Son 48 Saat : 1.300 İçerik : Anime - Eşleşenli / Fiyat : 800 / SATILDI

İletişim : Pm

kanallar alındı. hızlı teslimat teşekkürler.

2 kere kanal aldım , sorunsuz alış verişimiz oldu. Hayırlı satışlar.

ytdestek adlı forumda bizim foruma dolandırıcı denilmiş (kaldırmışlar konuyu )

Exclamation Creation isimli ytpara.com kullanıcısı sahtekardır. Alışveriş Yapmayın diye konu ismi değiştirilerek yayınlanmıştır. Öyle görünüyor.

Hakkınızda şikayet konusu açılmış. Güvenilirliğiniz ile ilgili bilginiz olsun.

https://www.ytdestek.com/forum-disi-sikayetler/18034-dolandirici-ytpara.html

ytdestek adlı forumda bizim foruma dolandırıcı denilmiş (kaldırmışlar konuyu )

Exclamation Creation isimli ytpara.com kullanıcısı sahtekardır. Alışveriş Yapmayın diye konu ismi değiştirilerek yayınlanmıştır. Öyle görünüyor.

Konuyu gördüm bana dolandırıcı demişler. Sebep olarak da kanal kapanmış iade yapmamışım. Benim konumda kanal kapanmama garantisi gibi bir ibare varmı yok buda beni dolandırıcı yapmaz.

Asıl konu ise kanal satın alıyor 3 gün sonra geliyor ve kanal kapandı diyip iade istiyor. Bu forumda PK aktif edildikten sonra bir kaç gün içinde kanalın manuel yada sistem tarafından incelendiğini bilmeyen yoktur heralde artık. Genel de ilk bir kaç gün içinde kontrol edip spam olarak düşünürlerse kapatıyorlar. Spam olup kapanmayan da var ama bu kuralı değiştirmez. kanalı alan kişi gelip bana kanal kapandı dedi 3 gün içinde kendi hazırladığım videolardan 4 tane yükledim dedi. İyi niyetle bende bilgileri istedim ve kanalını kontrol ettim. Gördüm ki 4 değil 9 video yüklemiş. Bu bile önemli değil ama bu videolardan 4 tanesi eşleşen gelmiş 1 tanesi dijitürk ten telif yemiş. En son eşleşen gelen videodan 3 dak sonra da kanal kapatılmış. Ben diyor bu şekilde 2 kanalla daha çalışıyorum ama onlar kapanmıyor diyor. Şimdi ne yapalım bu kuralı değiştirirmi bende tamamen spam içerikle 10 larca kanal var adsens bağlı ama bu kuralları değiştirmiyor. O kanalların kapanmayacağın veya pk gitmeyeceğinin garantisi yok.

eşleşenli videolar yükleyen ki bu spam oluyor. 1 tane de dijitürk gibi şirketten telif yiyen kanal incelendiğinde spamdan kapatmaları gayet normal ama bunu ona anlatamadım. Bu açıklamayı orda yapmadım çünkü adminleri 3 aşamalı kanalın adsense bağlandığında onay yada red yiyebilir yazmış. yani 3 aşamalı kanal nedir bilmiyor. 3 aşamalı kanal adsense bağlanınca onay yada red yemez PK direk aktif olur. Sanırım bu forumla ve üyeleri ile ilgili ciddi sorunları var.

๖ۣۜCreation;1753751' Alıntı:
Konuyu gördüm bana dolandırıcı demişler. Sebep olarak da kanal kapanmış iade yapmamışım. Benim konumda kanal kapanmama garantisi gibi bir ibare varmı yok buda beni dolandırıcı yapmaz.

Asıl konu ise kanal satın alıyor 3 gün sonra geliyor ve kanal kapandı diyip iade istiyor. Bu forumda PK aktif edildikten sonra bir kaç gün içinde kanalın manuel yada sistem tarafından incelendiğini bilmeyen yoktur heralde artık. Genel de ilk bir kaç gün içinde kontrol edip spam olarak düşünürlerse kapatıyorlar. Spam olup kapanmayan da var ama bu kuralı değiştirmez. kanalı alan kişi gelip bana kanal kapandı dedi 3 gün içinde kendi hazırladığım videolardan 4 tane yükledim dedi. İyi niyetle bende bilgileri istedim ve kanalını kontrol ettim. Gördüm ki 4 değil 9 video yüklemiş. Bu bile önemli değil ama bu videolardan 4 tanesi eşleşen gelmiş 1 tanesi dijitürk ten telif yemiş. En son eşleşen gelen videodan 3 dak sonra da kanal kapatılmış. Ben diyor bu şekilde 2 kanalla daha çalışıyorum ama onlar kapanmıyor diyor. Şimdi ne yapalım bu kuralı değiştirirmi bende tamamen spam içerikle 10 larca kanal var adsens bağlı ama bu kuralları değiştirmiyor. O kanalların kapanmayacağın veya pk gitmeyeceğinin garantisi yok.

eşleşenli videolar yükleyen ki bu spam oluyor. 1 tane de dijitürk gibi şirketten telif yiyen kanal incelendiğinde spamdan kapatmaları gayet normal ama bunu ona anlatamadım. Bu açıklamayı orda yapmadım çünkü adminleri 3 aşamalı kanalın adsense bağlandığında onay yada red yiyebilir yazmış. yani 3 aşamalı kanal nedir bilmiyor. 3 aşamalı kanal adsense bağlanınca onay yada red yemez PK direk aktif olur. Sanırım bu forumla ve üyeleri ile ilgili ciddi sorunları var.

arkadaştan iki kanal alındı. sorun yok

Son düzenleme:
İşi bilmeyene kanal satmanızı önermem, böyle başınız ağırır

Arkadaştan ben de 3 aşamalı kanallar aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşamış olsaydımda bu benden veyahut youtubetan kaynaklı bi sıkıntı olurdu arkadaşı ilgilendiren bi durum olmazdı.

O forumda şikayet konusu açan kişiden tut, o konuya yorum yazan adminine ve üyelere kadar hepsi cahil cühela insanlar. yazdıklarından belli oluyor.

yani kaale alıncak bi forum ve insanlar değiller. boşver.

๖ۣۜCreation;1753751' Alıntı:

๖ۣۜCreation ile sürekli alisveris yaparim, kendisi son derece güvenilir isini dogru düzgün yapan birisidir. Kanallara bilri bilmez film dizi yüklüyorlar ondan sonra kanalim kapandi diye ortaligi karsitiriyorlar. Isi bilmeyene kanal satilmasin.

Her zaman söylerim bu işlerin garantisi olmaz,
Kanal satan arkadaşı tanımam etmem genel olarak herhangi bir hizmet alıyorsanız garanti aramayın, garanti verendende uzak durun (Para iadesi varsa o ayrı). Sonuçta şirketle bir bagımız yok, bir güncelleme ile her an her şey olabiliyorken bazı şeyleri göz önüne almamız lazım. yoksa öyle önüne gelen konu açsa bende açayım ozaman aldıgım 50 kanalın para kazanması kapatıldı, toplu alımla aldıgım 1k kanal içerikler basıldıktan sonra 3 günde hepsi birden kapandı. Kısacası bu işin Garantisi olmaz, Garanti arayan beyaz eşya alsın, bu aralar G.süresini 7 yıla kadar uzatmışlar.

saçma sacma olaylar arkadaş adam garanti vermiyor bu besbelli adam sonra geliyoru kanalım kapandı lan 3 aşamalı kanal alıyorsun bu işin riski var ben 5 aydır kaç kanal kapandı saymadım bile ben konu açsaydım ohoo bu adam ucuza satıyor diye atlıyorlar sonra kanalım kapandı yok öyle birşey garanti verseydi okey ama garanti vermediyse bırakın bu ayakları

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri