Para kazanması gıden kısıler

• Kullanıcı hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

hayat

Kayıtlı Üye
Arkadaslar sımdı para kazanması kanal alıpta yıne vıdeo yukledıgınızde para kazanmaları gıdıyor bu neye gore gıdıyor renderlımı yoksa farklı sebeptenmı bılınmıyor aynısı partnerde yapıyor ama neye gore yapıyor bılınmıyor bu konuda tecrubesı olan arkadaslar yazabılırmı

Olay şöyle; para kazanması şartları sağlayan 2k abone vardı ve adsense bağladığında otomatik olarak açılan bir kanal satın aldım. 3-4 gün içerisinde içerik attım ve 40-50tl gibi bir getirisi analytcs yansımıştı. 2 gün sonra kanalın para kazanması 30 günlüğüne devre dışı kalınca biraz araştırdım ve sorunun yeni şartlar için getirilen incelemeye takılmayan kanallara uygulandığını farkettim. şu an 3 aşamalı diye satılan kanallarda para kazanması direk açılıyor fakat video atıp 3-4 gün sonra çoğu direk devre dışı kalıyor. Youtube tespit edip bu kanalların para kazanmasını devre dışı bırakıyor..

Elimizde para kazanması açık hala kullandığımız kanallar var bizlerde bir sorun Yok sizinkiler farklı bir sorun var yada içerikten kaynaklı olabilir spamları geçtim özgünler bile temiz şuan

Faydanız için yazıyorum İçerik temizlik gibi konulara dikkat etmenizi öneriyorum

Son düzenleme:
Bilgisayar ip vs kirliliği olabilir. %100 anonim olmak şart öncelikle. ondan sonra aldığınız kaynağı düşünün. sonra sorun her şekilde herkeste varsa bunun bir youtube algoritması olduğunu düşünebiliriz. Şu aşamada önce ip vs işlere bakın.

para kazanması gıdıyorsa ıple alaalı cok olmaz bence kanal sonucta kapanmıyor ayrıcada yılbasından once bu bu guncelleme cok kısının parasını ıcerde bırakmıstı

3 aşamalı kanallar, fiyatları neden ucuzladı sizce? :D 250 lira çeken vardı tanesine bir kaç ay önce.

3 aşamalı kanallar, fiyatları neden ucuzladı sizce? :D 250 lira çeken vardı tanesine bir kaç ay önce.
şu güncellemeleri bi bitirsinler bulabilecenmi bakalım 250 tlden kapatsalardı
10k parakazanmaları kapatırlardı geçen sene güncelemelerden kaynaklı hep kimi kapanıyo kimi kapanmıyor

şu güncellemeleri bi bitirsinler bulabilecenmi bakalım 250 tlden kapatsalardı
10k parakazanmaları kapatırlardı geçen sene güncelemelerden kaynaklı hep kimi kapanıyo kimi kapanmıyor

Ben kendi deneyimimi fikrimi yazdım, başka yöntemle - kanallarla gayet iyi gidiyorum. Dediğini denemek isteyen kanal alabilir.bir engel yok önlerinde.

Arkadaslar sımdı para kazanması kanal alıpta yıne vıdeo yukledıgınızde para kazanmaları gıdıyor bu neye gore gıdıyor renderlımı yoksa farklı sebeptenmı bılınmıyor aynısı partnerde yapıyor ama neye gore yapıyor bılınmıyor bu konuda tecrubesı olan arkadaslar yazabılırmı

Aynen direk ytden kopyalama yaptığın zaman kopya olarak görüyor ve para kazanması gidiyor. Böyle bi kanalım vardı 3 kopya vardı para kazanması gitti. Sonra sildim o videoları tabi milyonluk videolardı içim acıdı tekrar başvurdum kabul edildi. Ama şöyle bir farkta var. Kanal önceden partnerdaydı atıldı tabi adsenseye bağladım o kanalı devam ediyor kazancına.

ben yt den kopyalamiyorum ama 4 günde 12 kanal, icerik yükler yüklemez devre disi, yani 1 ay sonra tekrar basvulacak. Dizi film yükledimi para kazanma birkac gün icinde gidiyor.

ben yt den kopyalamiyorum ama 4 günde 12 kanal, icerik yükler yüklemez devre disi, yani 1 ay sonra tekrar basvulacak. Dizi film yükledimi para kazanma birkac gün icinde gidiyor.

3 aşamalı kanallarda kanalı adsenseye bağlamadan yükleme yapıncaxpara kazanma gidiyor

Hayir.

3 asama 4 asama bunlari unutun, adamlar spam icerigi her türlü yakaliyor artik. Yapacak birsey yok.

al bak kaç gündür bağlı boş kanaldı deneme için bağladım video attım
telif yedi ama kapatılmadı herkes bıraksın bu işi sen ve senin gibiler devam etsin ozaman milletin kafasını karıştırmayı boş verin kapansaydı geçen sene 10k çeçince bağlanan bu kanallar kapanırdı açık kanalları bile güncellemeye aldılar böyle şartları tutan arkadaşlara tavsiyem kanalınız kazanacağı zaman bağlayın ertesi gün yada iyi kazancından eminseniz çalıştınız spam alan partnere bağlayın güncellemeler bitene kanallar onay alana kadar
kapanıyosada güncellemeden kaynaklı

Son düzenleme:

al bak kaç gündür bağlı boş kanaldı deneme için bağladım video attım
telif yedi ama kapatılmadı herkes bıraksın bu işi sen ve senin gibiler devam etsin ozaman milletin kafasını karıştırmayı boş verin kapansaydı geçen sene 10k çeçince bağlanan bu kanallar kapanırdı açık kanalları bile güncellemeye aldılar böyle şartları tutan arkadaşlara tavsiyem kanalınız kazanacağı zaman bağlayın ertesi gün yada iyi kazancından eminseniz çalıştınız spam alan partnere bağlayın güncellemeler bitene kanallar onay alana kadar
kapanıyosada güncellemeden kaynaklı

ömer suanda aktıf olarak kazanan bır kanalın varmı para kazanma olayı bır gunde kapatmıyor ortaamada 1 ay gıbı sure yetıyor

ömer suanda aktıf olarak kazanan bır kanalın varmı para kazanma olayı bır gunde kapatmıyor ortaamada 1 ay gıbı sure yetıyor
şuan için yok malesef onay bekliyorum aralıktan beri kazannan kanallarım tekrar onaya düştü 5 ayda bitiremediler güncelemeleri :(

şuan için yok malesef onay bekliyorum aralıktan beri kazannan kanallarım tekrar onaya düştü 5 ayda bitiremediler güncelemeleri :(

O güncellemeleri bosuna beklemeyin. Ben 12 yüksek kazancli kanal icin 2 ci onayi 31.4.18'de aldim da ne oldu: 4 gün sonra yine onaya girdi. Spam icerik yüklendikce kanallara bu böyle sürecek gidecek. Umarim yaniliyorumdur tabii ki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri