Para Kazanmaya Kapanan Kanalların Adsense'ini temizlemek (TOPTAN)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Çoğumuzun başına geldi para kazanma kapatılması.Şimdi o kanalları adsense'den koparıp 0'dan yola devam etmek istiyoruz hepimiz.Ancak bazen silemediğimiz kanallar oluyor.Ya da gmailini felan unuttuğumuz kanallar.Şimdi [MENTION=624]3eRKaN[/MENTION] kardeşimin anlattığı bir taktiği sizinle paylaşacağım.Lütfen bunu daha önce deneyenler de yorumlarını yazsın.
Adsense > Hesap Ayarları > YouTube [düzenle]

Bu adımları uyguladıktan sonra bu sayfa çıkacak karşınıza
ufd4r.jpg

Buradan youtube'u kaldıracaksınız.48 saat sonra yeni kanallarınızı bağlayıp 0'dan kazanmaya devam edeceksiniz.Öncelikle bunu önceden bilenler,kullananlar bir sakıncasını görmüş mü onları bir görelim.Bol kazançlar.

Çok tesekkürler. yeni bir adsense acmak ve yine 2 ay beklemek gözümü korkutuyordu.
dediğin gibi ustam bu yöntemi deneyen arkadaslar var ise görülerini paylaşırsa cok sevinirim

bence böyle bir şey yok imkansız :) çünkü o url yi biz ekledik oraya .

Hadi kaldırdık diyelim tüm kanalların bağlantısı kesildi. 48 saat sonra tekrar yeni kanal bağlayınca yine aktif olucak ve eski bağlı kanallarda geri gelicek.

Hadi kaldırdık diyelim tüm kanalların bağlantısı kesildi. 48 saat sonra tekrar yeni kanal bağlayınca yine aktif olucak ve eski bağlı kanallarda geri gelicek.

mnote haklı ben sabah yaptım bu işlemi benimde bu gün para kanamalar gitmişti spamdan kapanan 2 kanalım için mail geldi buraya gelip tekrar etkinleştirin 48 saat sonra para kazanmaya devam edeceksiniz diye

arkadaşalr benim günlük 600 tl kazandıran 2 adsense hesabıma bağlı bütün yt kanallarımın para kazanması kapatıldı. bunları geri açtırmam mümkün mü? bu bahsettiğiniz şekilde açılıyor mu?

mnote haklı ben sabah yaptım bu işlemi benimde bu gün para kanamalar gitmişti spamdan kapanan 2 kanalım için mail geldi buraya gelip tekrar etkinleştirin 48 saat sonra para kazanmaya devam edeceksiniz diye

açıldımı yani para kazanmaya kapatılan kanallar ?

Burdan silip, tekrar G+ yöntemi ile kanalları açıp 2 gün sonra tekrar aynı Adsenseye bağlayıp denemek lazım.
Birşey kaybetmeyiz.

arkadaşalr benim günlük 600 tl kazandıran 2 adsense hesabıma bağlı bütün yt kanallarımın para kazanması kapatıldı. bunları geri açtırmam mümkün mü? bu bahsettiğiniz şekilde açılıyor mu?

Öncelikle gelen maillerde sorunlu kanalın ismi yazar o kanalı sil.Sonra bütün hesaplarına girip google + bağlantısını kes 3-4 saat sonra tekrar giriş yapıp google + ya bağla ancak isim olarak gerçek kişi isim ve soy isimleri seç.24 saate kadar para kazanmalar tekrar aktif olur.

Öncelikle gelen maillerde sorunlu kanalın ismi yazar o kanalı sil.Sonra bütün hesaplarına girip google + bağlantısını kes 3-4 saat sonra tekrar giriş yapıp google + ya bağla ancak isim olarak gerçek kişi isim ve soy isimleri seç.24 saate kadar para kazanmalar tekrar aktif olur.

hocam cevap için teşekkürler. peki eski adsenseye mi bağlayım yoksa yeni bir hesap mı açayım?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri