merhaba arkadaşlar bende yeni katılıyorum bir tane kanal açtım 3-4 gün oldu herşey güzel gidiyordu 200 yakın video ekledim eşleşen kanal uyarıları alınca hemen o videoları siliyordum bugün kanalımın para kazanması kapatılmış görüntülenme ve tıklanma artmaya başlamıştı sevineyim derken bugün hüsran oldum yükledim videolarda normal haber videolarıydı.hevesim kırıldı inanın napayım bilmiyorum yeni kanalmı açayım bekliyeyimmi
muslera serkan hocamın tesadüf you tube videolarından ilham alıp bi hevesle başladım gerçekten işe gelirede ihtiyacım var ama böyle hüsran oldu moralim bozuk ya sabır demek zorundayız eğer anlayan yada bi bilen varsa kanalıma yardımcı olacak tekrar aktif edebilme gibi bir imkanımız olurmu para kazanma sekmesini acaba şimdiden teşekkür ederim bişeyler yazan fikir veren olursa herkese rabbim bol kazançlar versin inşallah..
(birde youploder den bot almayı düşünüyorum şimdilik aylık olarak skype bi türlü kullanamadım nasıl ulaşıp alabilirim yeni kanal açıp onunla çalışmayı mı denesem diyorum masa başı işinde bilgisayar başında sadece oturup vakit geçirmekle ilgili bir işte çalışıyorum çünki vaktim çok aşırı müsait bu siteden de özellikle serkan ustamdan bunu bilsin istedim iş yapmak ta isterim eğer bana uygun iş verebilirseniz elimden geleni hatta fazlasını yapmaya çalışırım ...iş teklifi arıyorum internetten ne olursa vaktim çok fazla MUSLERA 06 SERKAN HOCAM BİRAN ÖNCE SENDEN CVP BEKLİYORUM...