SeaNoNe
Yasaklanmış
Beni degistirdi..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni Kısmen Değiştirdi. Eskiden Maddi İmkansızlıktan Dolayı Sosyal Bir İnsan Değildim ama Şimdi Rahatım. Yine Maddi İmkansızlıklardan Dolayı Biraz Özgüven Sorunum Olmuştu ama Şimdi Kralı Gelse FarketmezŞaka Bir Yana da Para Olmayınca İnsan Rahat Olamıyor. Şimdi Hangi Ortam Olursa Olsun O Gücün Vermiş Olduğu Rahatlıkla Hareket Ediyorsun. Düşünsene Anne, Baba, Kızkardeş, Damat, Eş, Çoluk Çocuk Bir Yere Yemeğe Gidiyorsun. İş Hesap Ödeme Vaktine Geldiğinde Tuvalete Gitme Yerine Hayır Benim Yanımda kimse Hesap Ödeyemez Moduna Geçiyorsun...
![]()
Beni Kısmen Değiştirdi. Eskiden Maddi İmkansızlıktan Dolayı Sosyal Bir İnsan Değildim ama Şimdi Rahatım. Yine Maddi İmkansızlıklardan Dolayı Biraz Özgüven Sorunum Olmuştu ama Şimdi Kralı Gelse FarketmezŞaka Bir Yana da Para Olmayınca İnsan Rahat Olamıyor. Şimdi Hangi Ortam Olursa Olsun O Gücün Vermiş Olduğu Rahatlıkla Hareket Ediyorsun. Düşünsene Anne, Baba, Kızkardeş, Damat, Eş, Çoluk Çocuk Bir Yere Yemeğe Gidiyorsun. İş Hesap Ödeme Vaktine Geldiğinde Tuvalete Gitme Yerine Hayır Benim Yanımda kimse Hesap Ödeyemez Moduna Geçiyorsun...
![]()
Cok sukur ne para nede paradan degerli olan seyler beni degistirmedi.Ama cevremde ,bu sektorde 3 kurus parayi gorunce o kadar degisen bi tarafi saga sola oynuyan insan gordumki anlatamam.
Belkide bu basliga en cok yazmasi gereken benim.Abi,ustad bilmem ne diye bana gelipde 3-5 gun,hafta sonra cebine para girdiginde Egosu tavan yapmis,kendini yenilemis,kafayi yenilemis konusmasi bile degismis kimleri gordum kimleri...
Boylelerinide gordukce tiksinmeye basladim iyice.Bunlar yuzunden gercekden karekteri saglam adam gibi adamlara bile cevap vermek istemiyorum artik.
Zaten bi konu acacagim bugun yarin aklimdada son 3-5 gundur isden kafami kaldiramiyorum bi kac kisinin gunahina girecem az kaldi.Abi deyip her derdinde kosan,sagimda solumda gezen sonrada bi taraflari kalkanlarin kalemini bi kiracam ona surunuyorlar ya hayirlisi bakalim.Cocukla cocuk olmayalim deyip deyip geciyoruzda herseyinde bi adabi limiti ve sabri var Allah sonumuzu hayir etsin.Allah bizi parayla her tarafi degisen kendini begenmis karektersizlerden,onlarin bos muhabbetlerinden korusun.
bir sürü tuhaf konu açılıyor bu aralar,bende mantıklı bir konu açayım dedim ; yt den yüksek kazanan arkadaşlara soruyorum,para sizi değiştirdimi ?
Bu günlerimize çok şükür ..
umarım çoluk çocuğundan çıkarda ozaman anlar ne halt yediğini
umarım çoluk çocuğundan çıkarda ozaman anlar ne halt yediğini
Para insanı değiştirmez; gerçek yüzünü ortaya çıkartır diye sevdiğim bir laf vardır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.