Para sizi değiştirdimi ?

Beni Kısmen Değiştirdi. Eskiden Maddi İmkansızlıktan Dolayı Sosyal Bir İnsan Değildim ama Şimdi Rahatım. Yine Maddi İmkansızlıklardan Dolayı Biraz Özgüven Sorunum Olmuştu ama Şimdi Kralı Gelse Farketmez :) Şaka Bir Yana da Para Olmayınca İnsan Rahat Olamıyor. Şimdi Hangi Ortam Olursa Olsun O Gücün Vermiş Olduğu Rahatlıkla Hareket Ediyorsun. Düşünsene Anne, Baba, Kızkardeş, Damat, Eş, Çoluk Çocuk Bir Yere Yemeğe Gidiyorsun. İş Hesap Ödeme Vaktine Geldiğinde Tuvalete Gitme Yerine Hayır Benim Yanımda kimse Hesap Ödeyemez Moduna Geçiyorsun... :)

Beni degistirdi valla. Ilk önce cevremdeki sahte arkadaslari akrabalari temizledim.

Ha birde yillarin tecrübesi olarak da sunu söyleyebilirim: Eş dost yalan para gercek!

Beni Kısmen Değiştirdi. Eskiden Maddi İmkansızlıktan Dolayı Sosyal Bir İnsan Değildim ama Şimdi Rahatım. Yine Maddi İmkansızlıklardan Dolayı Biraz Özgüven Sorunum Olmuştu ama Şimdi Kralı Gelse Farketmez :) Şaka Bir Yana da Para Olmayınca İnsan Rahat Olamıyor. Şimdi Hangi Ortam Olursa Olsun O Gücün Vermiş Olduğu Rahatlıkla Hareket Ediyorsun. Düşünsene Anne, Baba, Kızkardeş, Damat, Eş, Çoluk Çocuk Bir Yere Yemeğe Gidiyorsun. İş Hesap Ödeme Vaktine Geldiğinde Tuvalete Gitme Yerine Hayır Benim Yanımda kimse Hesap Ödeyemez Moduna Geçiyorsun... :)

Paraya bağlı özgüven, kar gibidir. Azıcık ısıda eriyiverir.

değiştirmemiş üstad ben eski yorumlarınada baktım hep o zamanda böyle baş harflerini büyük yazıyor geri kalan harfleri küçük yazıyormuşsun.Paranın değiştirmediği ender insanlardansın tebrik ediyorum

Cok sukur ne para nede paradan degerli olan seyler beni degistirmedi.Ama cevremde ,bu sektorde 3 kurus parayi gorunce o kadar degisen bi tarafi saga sola oynuyan insan gordumki anlatamam.

Belkide bu basliga en cok yazmasi gereken benim.Abi,ustad bilmem ne diye bana gelipde 3-5 gun,hafta sonra cebine para girdiginde Egosu tavan yapmis,kendini yenilemis,kafayi yenilemis konusmasi bile degismis kimleri gordum kimleri...

Boylelerinide gordukce tiksinmeye basladim iyice.Bunlar yuzunden gercekden karekteri saglam adam gibi adamlara bile cevap vermek istemiyorum artik.

Zaten bi konu acacagim bugun yarin aklimdada son 3-5 gundur isden kafami kaldiramiyorum bi kac kisinin gunahina girecem az kaldi.Abi deyip her derdinde kosan,sagimda solumda gezen sonrada bi taraflari kalkanlarin kalemini bi kiracam ona surunuyorlar ya hayirlisi bakalim.Cocukla cocuk olmayalim deyip deyip geciyoruzda herseyinde bi adabi limiti ve sabri var Allah sonumuzu hayir etsin.Allah bizi parayla her tarafi degisen kendini begenmis karektersizlerden,onlarin bos muhabbetlerinden korusun.

"Allah bizi parayla her tarafi degisen kendini begenmis karektersizlerden,onlarin bos muhabbetlerinden korusun."

son cümlene harfi harfine katılıyorum..

walla param olsa acayip değişeceğimde ben parasızlıktan değişiyorum... Nasıl parasız hayatta kalınır diye belgesel çekeceğim sonunda :D

Valla çevremi değiştirdi sahte insanları hayatımdan çıkardı, fakat karakterimi çok şükür değiştirmedi

Para insanı değiştirmez arkadaşlar sadece bazı karaktersizlerin gerçek yüzünü ortaya çıkarır siz onların değiştiğini sanarsınız.

Allah' şükür para beni değiştirdi , ama şöyle değiştirdi. Müşterilerimiz oldu birbirinden keyifli sohbet ettiğimiz, çekiliş yapıp milletin evine mutluluk dağıttığımız , forumda hasan adını görse adamdır hak yemez diyen teşekkürü borç bildiğim abilerimiz kardeşlerimiz oldu. Abi bana para lazım 1000 TL var mı desem şimdi karşılıksız gönderecek en az 100 müşterim var Allah'a şükürler olsun.

sevgi + güven = para + saygınlık
ama 4 işlem üstünlüğünü bilmeyenler bunu ters yapıyor :)
Para = saygınlık + güven + sevgi

Parasız hiçbirşey olmaz bu doğru , ama müşteri olmadan da para olmaz. Neden bunun bilincine varamıyorlar ben anlamıyorum.

Genelde insanın hamurunu açığa çıkartır para. Aslında çok fazla değiştirmez gizli olan şeyleri açığa çıkartır. Görüyoruz örneklerini.

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:19 ----------

Para insanı değiştirmez; gerçek yüzünü ortaya çıkartır diye sevdiğim bir laf vardır.

Hocam senin yoruma benzer olmuş benimki ancak bakmadan yazdım bilesin. :) (şimdi inceledim çoğunluk aynı yorumları yazmış demek ki aynı fikirdeyiz iyi bir şey :)

Bu soruya kişisel vereceğim bir cevabım yok. Ama bir kere de olsa zengin olup bi kendimi gözlemlemek isterdim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri