Parali Uyelik Konusu Alinan Karar.

Ben Tc Kimlik Noyu netteki sitelere vermeye karşıyım.
Sadece Telefon onayı olsa daha iyi olmaz mı?

Şu ana kadar Hiçbir sitede Tc kimlik No Girmedim.
r10 dahil.
Sonuçta TC Kimlik no bizim herşeyimiz.
Nettede hiçbirşeyin garantisi yok, yarın birgün sitenin DB'sine sızma olursa, TC Kimlik Nolarımız birilerinin eline geçebilir.

TC kimlik numarasının önemi artık eskisi gibi değil. TC verdiğiniz kurumların haddi hesabı yok, artık fazlasıyla kolay ulaşılabilen ve korkulacak işlemler için de tek başına yeterli olmayan bir şey TC. Bence tamamı girilmeli, adam profilde yaşına 24 yazıyor, açtığı konunun zeka yaşı 15. Bu tarz yalan beyanlarda bulunanlara da ceza verilmeli.

Serkan hocam foruma el atmanız çok yerinde olmuş. Son zamanlarda gerçekten çok gereksiz basit konularla forum meşgul edilmekte gerçek bilgiden çok uzaktaydık.Buda forumdaki seviyesizlikten kaynaklanmaktaydı.Üye alımında seçici davranmak gelecekte forumun kalitesini ortaya koyacaktır.
Hepimiz için hayırlı olsun.

Ben Tc Kimlik Noyu netteki sitelere vermeye karşıyım.
Sadece Telefon onayı olsa daha iyi olmaz mı?

Şu ana kadar Hiçbir sitede Tc kimlik No Girmedim.
r10 dahil.
Sonuçta TC Kimlik no bizim herşeyimiz.
Nettede hiçbirşeyin garantisi yok, yarın birgün sitenin DB'sine sızma olursa, TC Kimlik Nolarımız birilerinin eline geçebilir.
Hayatda her istemedigimiz her karsi ciktigimiz seyler malesef istedigimiz gibi olmuyor olamiyor.Ayrica bu sistemde kimlik numaraniz tam olarak verilsede bunun onay sonrasi kayitlara gecerken belli sayida gecirilmesi gibi dusuncemiz var bizde bunlarin farkindayiz bu konuda rahat olun.Dedigim gibi su an bunlar uygulanacak ve yapilacak maddeler.Uygulanmaya gecildiginde zaten gerekli her bilgi sizlere verilir.

bizimde 2-3 tane davetiyemiz vardı ama gitti.geri alabilecekmiyiz bunları serkan üstadım [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

TC kimlik numarasının önemi artık eskisi gibi değil. TC verdiğiniz kurumların haddi hesabı yok, artık fazlasıyla kolay ulaşılabilen ve korkulacak işlemler için de tek başına yeterli olmayan bir şey TC. Bence tamamı girilmeli, adam profilde yaşına 24 yazıyor, açtığı konunun zeka yaşı 15. Bu tarz yalan beyanlarda bulunanlara da ceza verilmeli.

Tamam zaten bunuda forum yönetimi halletmeye çalışıyor.

Hayatda her istemedigimiz her karsi ciktigimiz seyler malesef istedigimiz gibi olmuyor olamiyor.Ayrica bu sistemde kimlik numaraniz tam olarak verilsede bunun onay sonrasi kayitlara gecerken belli sayida gecirilmesi gibi dusuncemiz var bizde bunlarin farkindayiz bu konuda rahat olun.Dedigim gibi su an bunlar uygulanacak ve yapilacak maddeler.Uygulanmaya gecildiginde zaten gerekli her bilgi sizlere verilir.

Bankadan daha beter ahiret soruları sorulacak demekki foruma üye olmak için.
Hayırlısı ne diyelim.

çok güzel hayırlı uğurlu olsun :)

Bence yerinde bir karar olmuş. Özellikle üyelik alımlarının kapatılması ama çok nadir habersizce üye alımları açılacak olması çok çok iyi. R10 örneklemek gerekirse aşırı derecede katı anlayışları olması sebebiyle dürüst olup ve üyelik ücretini karşılayamayıp r10'a üye olamayıp faydalanamayan çok kişi var(misal ben) kurunun yanında yaşta yanmamış olacak böylece. Umarım forum için hayırlısı olur.

tc kimlik olayı hakikaten iyi olur. ama sonuç ne olursa olsun uygulanacak denmişti gerçi anket yakın birbirine ama. neyse hayırlısı olsun.

Temayı dört gözle bekliyorum. Ayrıca bu kararın alınması çok yerinde bir karar olmuş. Bizim de bir katkımız olacaksa seve seve yardıma hazırım serkan abi :)

Tamam zaten bunuda forum yönetimi halletmeye çalışıyor.

Bankadan daha beter ahiret soruları sorulacak demekki foruma üye olmak için.
Hayırlısı ne diyelim.
:) Bankalarmi helede Turk bankalari aman bunlar kadar beteri olamaz :)

Turkiyede izindeb i hesap acayim dedim,actik bide kart verdiler,Neyse kart geldi bankaya gittim aldim,sifre alacagim musteri temsilcisi ile konusuyorum hemen 2. karti yapistirdilar bana dedik ok :)

Abi buraya geldik geleli 2-3 hafta oldu halen tr numarami banka ariyor,yok kredi verelim,yok su kartimizi alin diyorum hayir istemiyorum tamam kaydinizi siliyorum bidaha areamayacgiz diyor pat ertesi gun bidaha :)

Burda bankadan karti zor alirsin,Musteri hizmetleri ile konusmak icin 1 hafta onceden randevu alirsin :) bizimkiler uzay cagindalar valla avrupdanda iste :) herseyi bi abartmasak :)

Ha birde ek not yazmak istiyorum.

Misal Youtube Adsense 3 kez Pin istediği takdirde Pini eline ulaşmayanlara, Herkes şöyle yapmasını tavsiye ediyor.

Nüfus Cüzdanınızın Arkalı Önlü Resmini çekin ( yada fotokopisi ) Ama TC KİMLİK NOYU saklayın.
Madem her yerde Nette vs bu kadar kolay kullanılıyor bu Tc kimlik noyu neden saklamaya çalışıyoruz?

Neyse buda benim aklıma takıldı.

Misal Youtube Adsense 3 kez Pin istediği takdirde Pini eline ulaşmayanlara, Herkes şöyle yapmasını tavsiye ediyor.

Nüfus Cüzdanınızın Arkalı Önlü Resmini çekin 8 yada fotokopisi ) Ama TC KİMLİK NOYU saklayın.
Madem her yerde Nette vs bu kadar kolay kullanılıyor bu Tc kimlik noyu neden saklamaya çalışıyoruz?

Bizde önyargı fazlasıyla var. Bundan 3-4 yıl öncesine kadar millet kredi kartıyla internetten alış veriş yapmaya çekinirken dün 56 yaşındaki babam çiçek sepetinden ablana çiçek gönder diyor kartla. :D Yavaş yavaş bu TC olayı da sindirilir.

Nüfus Cüzdanınızın Arkalı Önlü Resmini çekin ( yada fotokopisi ) Ama TC KİMLİK NOYU saklayın.

Bak iste ne demessin :) "Herkes şöyle yapmasını tavsiye ediyor." Google tavsiye etmiyor veya rica etmiyor.Cok onemli olsa onu orda Google isterdi sizden kapatin diye :)

Neyse bu konu baska konu bunun ne olacagi belli degil nasi lne skeilde uygulanacagi.Zaten guvenilir uyelerin kendini ispatlamis eski uyelerin girmesinde bir zorunlmuluk vs olurmu olmazmi o belli dgeil yada hali hazirdaki uyelerin bunlar sonraki adimlarda dusuulecek konular.Yinede sizlerin ve bizlerin sorunsuz ve daha rahat olabilmesi icin elimizden gelen herseyi yapacagimizdan supheniz olmasin.

Madem böyle bir karar alındı o zaman, Youtube'dan nasıl 3 telifte kanalımız kapatılıyorsa forumda da 3 defa uyarı alanın üyeliği kalıcı olarak kapatılsın. 1 defa uyarı aldıysa bu uyarı aynı Youtubeda ki gibi 6 ay sonra silinsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri