Pars dan aldığım mail HK. görüşlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayburt16

Kayıtlı Üye
Parsdan aldigim kanallar hakkinda olumlu veya olumsuz görüslerimi yazacagim herkesin saygi duyup sadece okumasini ve gerekli elestirileri yapmasini rica ediyorum

Yaklasik 5 ay önce pars arkadasimizdan 1530 tane kanal alimi yaptim. aklimda ki planlara göre bunlari 2 ay içinde bitirecektim ama nasip olmadi ameliyat oldum quiz
hesabim çalindi filan derken 1 ay vakit geçti ve islerim aksadi.(maillerin alimindan 5 ay filan geçti) tekrar 2 gün önce islere yogunlastim ve maillere girmeye basladim. her zaman oldugu gibi 100 kanaldan
kesin 20 si patlak yani kapali çikiyordu. 5 aylik hiç girilmemis kanallara giriyordum ve 100 tanesinden 20 tanesi kapali oluyordu.

simdi asil anlatmak istedigim arkadastan aldim kanallarin yarisi 1 ay sonra kapaniyordu. eger ben bu kanallara daha erken giris yapsaydim kanallar benim yüzümden
kapanmis sanip geri iade istemiyecektim. tabi her mailcide oldugu gibi bunda da 15 20 çürük çikiyordu geçen güne kadar eyv dedim ama dün bir sira komple 150 kanal
birden kapali olunca artik beynime tak dedi. ya 150 sira birden komple nasil kapali olabilir ? ve suç sizin üzerinize kalir ? elemani hatali açmis ve 150 kanal
komple ard arda devre disi birakilmis.

benim pars hakkinda görüslerim maillerinin %20 si 1 ay sonra patliyor ama kimse bunun farkinda degil ya da farkindalar ama birsey demiyorlar.

ve pars a güven konusunda artik hiç güvenmiyorum bana o kadar yazdiklari var ve olaylar hep tersi çikti bu konuda da sikayet konusu açacagim.

ben 1530 tane kanal aldim ve toplam 700 tane kanal a giris yaptim ve kapali sayisi 250 yi askindir. bu kanallara 5 ay boyunca hiç giris yapilmamistir.
çogu kanal 1 ay içinde kapanmistir bunun delilleri de sikayet konusuna koyulacaktir.

1530 tane aldigim kanallar ve pars hakkinda görüslerim bu kadardir.

Karalamak gibi olmasin bende ikinci kez parstan aldim ama hala ayni sorun var. Kanala 50 den fazla mesela 60 tane video atinca kanal direk spamdan kapaniyor ayrica durdukyerede hic girmedigim kanalada ilk defa giris yapinca kanal kapanmis oluyor. Diger calistigim arkadaslardan aldigimda 100 uzeri kanal dahi olsa kanal sapa saglam duruyodu aylarca teliften veya flagdan kapanana kadar

Son düzenleme:
Parsın ilk çıktığı zamanlarda bende mail almıştım ve kesin %10 u patlak çıkıyordu 2 sefer almıştım zaten baktım böyle olmayacak bir daha da almadım ama konusunda baya memnun olan var.

bende pars dan bayağı mail almıştım yükleme yaptığım kanallar en fazla 1 hafta ayakta duruyordu dedim bir yerlerde hata yapıyorum almaya devam ettim pars dan ama baktım böyle olmuyor kapanmların önüne geçemiyorum kendim açmaya başladım çok şükür 0 kapanma ile aynı yöntem çalışmaya devam ediyorum

bu arkadaşı bende önermiyorum, 1000 taneden 200 tanesi patlak çıkıyor ve ben konu sahibi gibi aylarca kullanmamazlık yapmıyorum max 1 ayda bitiriyorum.

Bende zamanında mail almıştım sonra kendim mail açmaya başlayınca almayı bıraktım ondan aldığım hiç girmediğim mailler vardı bir gireyim dedim giriş filan yapamadım g+ dan maili aratığımda içinde videolar olduğunu gördüm. Büyük ihtimal bana sattığı mailleri farklı kişilerede satmış sözde bütün mailleri satınca bilgisayarımdan siliyorum diyordu.

Bende parstan birçok alışveriş yaptım kapanmalar genelde saldırılar sebebi ile oldu.
Mail açılış hatasından kapanmalar 10 mailde 1 tane falan oluyordu.
Açılış hatasından kapananları telafi ediyor zaten.

Arkadas 3 günlük sikinti ciktiginda hemen kanal fiyatlarini 2,50 ye cikardiginda kendisiyle olan alisverisim bitmistir.

ya hemen hemen bütün satıcılarda aynı oluyor geçen en son aldığım 30 mailden 15 i kapanmıştı miktar az olduğu için gidip söyleme gereği duymadım ama bu işi yapamıyorsanız uğraşmayın arkadaş.

bu arada benim bahsettiğim kişi parsyazılım değil başka bir satıcı arkadaş
yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleme:
bu arkadaşı bende önermiyorum, 1000 taneden 200 tanesi patlak çıkıyor ve ben konu sahibi gibi aylarca kullanmamazlık yapmıyorum max 1 ayda bitiriyorum.

hocam sen bana pm atmıştın senden çok özür diliyorum sana parsı önerdiğim için eğer aldığın maillerden benim yüzümden zarar ettiysen karşılamaya hazırım. tekrardan k.bakma

Uzun süredir kullandığınız kapanması az tavsiye edebileceğiniz satıcı varmıdır acaba ?

Arkadaşı kötlemek istemem ama quize girmek için hazırladığım çoğu kanal patlamış . Onun dışında kullanılmamış maillerde de sorun var ben daha alım yapmayacağım

ya hemen hemen bütün satıcılarda aynı oluyor geçen en son aldığım 30 mailden 15 i kapanmıştı miktar az olduğu için gidip söyleme gereği duymadım ama bu işi yapamıyorsanız uğraşmayın arkadaş

evet bu konuyla ilgili yine şimdi konu açıcam hocam.

Ayni olay benimde basima geldi bende kanallari aldıktan sonra 1ay kadar giriş yapmadim sonra hesaplarimi giriş yapayim dedim video yuklediklerim sağlam hic giriş yapmadigim bütün kanallar kapanmis arkadasa iletim verdiği cevap neden şimdiye kadar girmediniz bizim garantimiz 7 gün dedi eyvallah dedim simdi anliyorum sorun tek bende değilmiş o halde bizim spamdan kapandigini sandimiz kanallarda bu şekilde gidebilir.

hocam sen bana pm atmıştın senden çok özür diliyorum sana parsı önerdiğim için eğer aldığın maillerden benim yüzümden zarar ettiysen karşılamaya hazırım. tekrardan k.bakma

hocam önemli olan para değil burada, ben kapandığını arkadaşa bildiriyorum adam bana not al diyor benim zaten bir ton işim var ve binlerce kanal arasından onları nasıl ayıklamamı bekliyor anlamıyorum, neyse bundan sonra kullanmayız olur biter, sende sıkma canını senin suçun yok.

Bendede Aynı şekilde 1 ay önce aldığım maillerin çoğu şuanda telefon onayı istiyor.Sorunca daha önce neden kullanmadınız diye bir cevap aldım uğraşmak istemedim pek ama hesapları bir süre sonra kapanıyor.

15 kanal almıştım 1 haftalık 1 hafta da ben beklettim 14 gün olsun quize sokayım diye 15 kanal dan 12-13 ü patlamıştı. Para iadesi yaptı ama.

Kendisinden 1000'in üzerinde kanal almışımdır. Aynı sorunları bizde yaşadık ama tedarik konusunda çok değişkenliği sevmediğim için alışverişe devam ettim. Alttaki paragrafta yazılanları umarım Pars Yazılım kendi hatalarını düzeltmek için kullanır..

**1000 lerce kanal satın aldıktan sonra bile kanalları teslim etmeden hesabında para görmek isteyen birisi. Bunu sadece ben söylemiyorum. Bir sürü bu forumdan arkadaşımın dikkatini çekmiş. 50-100 lirayı kovalayacağımızı düşünen bu arkadaş zaten başından beri bir antipatiklik içierisinde bu davranışıyla. Banka havalesi istiyor diye, paypalı kapatıp havaleye koşturuyoruz adam param daha gelmedi diye hazır olan excel dosyasını göndermiyor.

**Biz onaysız kanal aldığımız için pek fazla peşine düşmüyoruz fakat kanalları çok çabuk spama düşüyor. Şu an çalıştığımız satıcalarınkiyle karşılaştırdığımızda oran ciddi anlamda büyük

**En kötü izlenimi şu ülke değiştirme sorununda zaten piyasaya sunmuş oldu. Fırsatçılık yaptı, bizim gibi müşterileri kaybetti. Hem fiyatı %100 arttırıp, hem sunmuş olduğu hizmet için beni ilgilendirmez demek bir kere ticari olarak etik değil..

Benim izlenimlerim bunlar. %20-%30 fazla veririm, müşterisine değer veren satıcı ile çalışırım. [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] ile çalışıyorum adam ben skype ın başında değilken kanalları gönderiyor. 100 adet 100 adet saolsun.. Parasını göndermek için biz debeleniyoruz sonrasında. Tok satıcının vizyonunu o yüzden hayatım boyunca çok sevmişimdir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri