Partner arayanlar bana ulaşabilir.

ufukkufuki

Kayıtlı Üye
Black Sea Network

Katılabilmek için en az 1000 abone ve son 28 gün içinde en az 1000 izlenim almış olması gerekmektedir.

Kanalınız bu özellikleri taşıyorsa [email protected] adresine kanal linkinizi ve iletişim bilgilerinizi yollamanız yeterli olacaktır. Sizinle kanalınız uygun görüldüğü taktirde iletişime geçilecektir.

Ofisimizde studyomuz ve çekim yapabilmek adına görüntü ,ses ve ışık ekipmanlarımız bulunmakta olup partnerlerimize randevu sistemi ile tamamen ücretsiz çekim yapabilme olanağı tanıyoruz.

Başvurunuz kabul edildiği noktada sadece 1 yıllık bir sözleşme imzalamaktayız.

Kesinti olarak : %25
Ödeme türü : Banka
Ödeme : Her ayın 1 ile 4 i arasında yapılır.
Ödeme tercihi değişikliği : Her ayın 1ine kadar ödeme tercihinizde değişiklik yapabilirsiniz.
Ödeme alt limiti : 100 tl
Ödemeniz 200 tl barajının altında kaldığı taktirde kesintisiz birşekilde hesabınıza aktarılır ve tarafımızdan hiç bir şekilde % 25 kesintiye uğramaz.
%25 Kesinti oranı önümüzdeki 2 ay yapılacak olan başruvular için geçerli olup daha sonraki başvurular için bu oran %30 olarak ayarlanacaktır.

Bünyemizde şuanda daha çok büyük film kanalları,Müzik kanalları ve kurumsal firmaların kanalların yer almaktadır.
Kişisel youtube kanallarıda bulunmaktadır.
Artık daha fazla kişisel youtube kanallarına bünyemizde yer vereceğiz.

Sitemiz şuanda sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına yenilenme çalışması içerisindedir.

Sorularınızı mail ,mesaj veya facebook sayfamız üzerinden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Çalışmış Olduğumuz Bazı Kanallar

https://www.youtube.com/channel/UCAJcU9SesgVqsJ8M0l7zYrA
https://www.youtube.com/user/turkwebtvnostalji
https://www.youtube.com/channel/UCXWpX5SXvY1pH0o9iGTn1aA

Adres. Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. Ankara Palas Apt. N.59 D.13
Beyoğlu /İstanbul - 0212 244 61 81

https://www.facebook.com/Blackseanetwork/

Son düzenleme:
Katilabilmek icin kanalin para kazanmasi acik olmasi gerekmiyor mu? 500 Abone yazmissiniz para kazanmayi acmak icin 1000 abone sartlari filan var suan.

Katilabilmek icin kanalin para kazanmasi acik olmasi gerekmiyor mu? 500 Abone yazmissiniz para kazanmayi acmak icin 1000 abone sartlari filan var suan.

Bazı kurallar adsense çerçevesi içerisinde geçerli , kanal gelecek vaad ediyor ise ekibimiz tarafından gerekli çalışmalar yapılıp partnerimize dahil edilebilir hale getiliyor.

yarı ozgun kanal kabul ediyor musunuz?

çok başarılı bir girişim özellikle stüdyo sağlanması genç arkadaşların ufkunu umarım açar. Ne olur böyle konulara girip artık spam alınıyor mu yazılmasın? Normalde youtube ile kaydadeğer şekilde ilgilenen bir kişinin maaşla çalışılabilecek bir çok işten daha yüksek para kazanması lazım özgün video üretildiği sürece.

Gunluk 5k ortalama izlenim alan yuzde yuz ozgun kanalim ile basvurdum cevap bekliyorum..

Herkesin aklındaki soruyu sorayım.partner firmasını nasıl açtınız ?

çok başarılı bir girişim özellikle stüdyo sağlanması genç arkadaşların ufkunu umarım açar. Ne olur böyle konulara girip artık spam alınıyor mu yazılmasın? Normalde youtube ile kaydadeğer şekilde ilgilenen bir kişinin maaşla çalışılabilecek bir çok işten daha yüksek para kazanması lazım özgün video üretildiği sürece.

Teşekkür ediyorum.Biz partnerlerimize elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. Umarım bizimle çalışan arkadaşlarla bu alanda güzel işler yaparız.

herkesin aklındaki soru bu değil ben sorayım :D
şimdi özgün bir kanal partnere soksak, spama döndürsek ne olur?

Hem bizim için hem sizin için sıkıntı olur. Spam yapılan her türlü kanal partnerde olsun veya olmasın kapanır. Özellikle Türkiyedeki partnerlik şirketlerine spam konusunda hiç göz açtırmıyorlar.

%100 spam içerikli kanallara maalesef yardımcı olamıyoruz.

özgün kanallarda kesinti oranı %10 olmalı bana göre, zaten pek bir gelir olmuyor özellikle Türkçe içeriklerde, %25 çok fazla, ufak bir eleştiri :) küçük kanallar için %25 iyi bir rakam ama büyük kanallarda %10 olmalı

özgün kanallarda kesinti oranı %10 olmalı bana göre, zaten pek bir gelir olmuyor özellikle Türkçe içeriklerde, %25 çok fazla, ufak bir eleştiri :) küçük kanallar için %25 iyi bir rakam ama büyük kanallarda %10 olmalı

Açıklamada belirttiğim gibi 200 tl ye kadar kimseden kesinti almıyoruz. Küçük kanallarda böylelikle herhangi bir kesinti olmadan ödemelerini alabiliyorlar. Bunu başka hiç bir firma yapmıyor.

-

Öncelikle şunu sormak istiyorum nereden başvurabiliriz
+ olarak adsense değilde neden sizi seçmeliyim?

Bana getirileriniz ne olacak

Mesala sizin logonuzu yeri gelecek videoma koyacagım bunun karşılıgında ne olacak onu sormak istiyorum ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri