Partnerli Kanal'da Ozellikler Kayboldu ?

Braddleyy

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.teknokips.com
Arkadaşlar biraz önce birkaç video yüklüyordum birden partnerli kanalım normal kanal özelliklerine döndü ama hala partner görünüyorum ne yapayım bilemedim :D
3. şahıs eşleşmeleri falan video yüklediğimde ineleniyor ve o farklı yeşil ışıkta gitti normale döndü herşey ama partnerim hala :D anlayamadım gitti :D Varmıdır bu sorunu yaşayan ve önerisi olan ??

Cevap: Awesomeness PArtnerlik Özelli Gitti !!

Evet bende de var bu sorun ışıklar normal dolar ışığı oldu ama 3.taraf ve inceleme yok direk ışık yanıyor bunun sebebini bende merak ettim :)

Evet bende de var bu sorun ışıklar normal dolar ışığı oldu ama 3.taraf ve inceleme yok direk ışık yanıyor bunun sebebini bende merak ettim :)

bende 3. taraflara yakalanıyor ışık direk yanmıyo ne iştir anlamadım partnerlikten attılarda tam mı atamadılar acaba :DD

bende 3. taraflara yakalanıyor ışık direk yanmıyo ne iştir anlamadım partnerlikten attılarda tam mı atamadılar acaba :DD

Ben zoomin.tv deyim bendede öyle genel bi durum var heralde.

Şu anda video atıyorum yüklüyor ama encode etmiyo sanırım %93 te kitlendi. Genel bir sorun olabilir.

kardeşim ben yeni partner oldum oraya şimdi tıka tuka :D kaç kuruş kazandığımız görünmüyor buna nerden bakcam ben

Daha onceleri bilirmisiniz,Partnerli kanalin bir havasi vardi..Son yapilan degisiklikler yeni kanal tasarimlari filan hersey ayni oldu.Yani partner ile Normal kanalin disardan gorunur bir ozelligi yok.Icindede yok zaten kallmadi.

Bence Partner kanallari Normal kanallardan ayirt etmek adina bir degisiklik yapiyor olabilirler.Ben sahsen boyle bir degisikligi merakla bekliyorum ve olmasida gerekiyor.

Yada farkli bir calisma var ama benim tahminim bu.

Daha onceleri bilirmisiniz,Partnerli kanalin bir havasi vardi..Son yapilan degisiklikler yeni kanal tasarimlari filan hersey ayni oldu.Yani partner ile Normal kanalin disardan gorunur bir ozelligi yok.Icindede yok zaten kallmadi.

Bence Partner kanallari Normal kanallardan ayirt etmek adina bir degisiklik yapiyor olabilirler.Ben sahsen boyle bir degisikligi merakla bekliyorum ve olmasida gerekiyor.

Serkan abi ben yeni partner oldum Awesomeness yabancı haber kanalım var oda yeni gerçi abi izlenimleri görüyorum ama önceki gibi tık vs kazanç görülmüyor nerden bakarım youtubede ?
Gittim adsenseden girdim baktım orda çook uzun zamandır aynı görüntü var yeniye yansıyan bişi yok görüntüde yanlış yaptığım birşeymi var yada adsenseden bakmam normal ama sonuçlar geçmi yansır bu partnerde

hocam awoseomeness ödemeleri adsense ödemelerinden ne kadar sonra yapıyor. Ayın 4 ü oldu ödeme istedim ancak daha gelmedi bir bilgin var mı bu konuda

benimde kanalımda gitti partner c harfi. dolar gozukuyo.:)

son zamanda bgbm 6 dolar olmuştu benden ondan olabilirmi böyle bir arttış varmı sizdede

hocam awoseomeness ödemeleri adsense ödemelerinden ne kadar sonra yapıyor. Ayın 4 ü oldu ödeme istedim ancak daha gelmedi bir bilgin var mı bu konuda

awesomnesstv forumunda bu ay ödeme istediysen bidahaki ayın sonunda ödeme alıyorsun yazıyordu

---------- Mesaj saat 23:56:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:55:14 civarında gönderildi. ----------

ilginç bi durum herhalde bi çalışma yapılıyor, bende de dolar a döndü işaret ama eşleşen vermedi iyikide

Serkan abi ben yeni partner oldum Awesomeness yabancı haber kanalım var oda yeni gerçi abi izlenimleri görüyorum ama önceki gibi tık vs kazanç görülmüyor nerden bakarım youtubede ?
Gittim adsenseden girdim baktım orda çook uzun zamandır aynı görüntü var yeniye yansıyan bişi yok görüntüde yanlış yaptığım birşeymi var yada adsenseden bakmam normal ama sonuçlar geçmi yansır bu partnerde
Acele etme ustad,zamanla Youtube Analysticde yansir kazanclar.

Kazancin Temmuz kazanci ise odemesi lazim,Agustos kazanci ise eger O zaman Eylul sonunda oder.

Kazancin Temmuz kazanci ise odemesi lazim,Agustos kazanci ise eger O zaman Eylul sonunda oder.

Temmuz kazancı hocam ödeme formunu doldurdum ama gelen giden yok.

Eyvallah abi zaten bu işe merak salıp nasıl yaparım diye arastırırken senin eğitimlerinle karşılaştım izledim okudum ,denedim gördüm yavaş yavaş emin adımlarla ilerliyorum emeğimizin hakkını rabbimin izniyle alcaz zamanı gelince

inşallah senden öğrenip başka arkadaşıma bile öğrettim benden çok kazanıyor şimdi :D kısacası Alllah senden ve senin gibi bizlere yardımcı olup yol gösteren abilerimiz arkadaşlarımızdan razı olsun

allah kazançlarınızı arttırsın başarınızı daim etsin abi bu arada izmir özgün içerik ekibini kurmaya karar verdim kurdum ilk toplantı bugün oldu bitti özgün işine gircez neden niye çekiniyozki demi :) gecen dank ettide

2 farklı partnerli kanallarımda aynısı oldu C harfi S harfine döndü. hayırlısı ..

RPM network için de aynı durum,ayrıca 20 dolar kadar eksik var analytics de ilginç bir durum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri