Payoneer battı mı ?

• Kullanıcı BobMarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
payooner hesabıma bugün daha para çektim siteden banka hesabına çekim yaparken sorun yok gibi.

Durum hakikaten ciddi
R10da biri yazmış

17 Haziranda wirecard hisse senedi 104 Euro imiş. Bugün wirecard hisse senedi 1.17 euro ya kadar düşmüş.Bitcoin alt coinlerde bile böyle düşüş görmedim . Valla içerde paraları olanlar inşallah sıkıntısız çekerler.
17 Hazirandan belliymiş bişeyler olacağı .

VNXGyD.jpg

wirecard zaten bi süredir soruşturma altındaydı hocam,bunun haberleri ne zamandır geziyordu ortalıkda.sonra ceo su istifa mı etmişti,polis içeri mi almıştı ne bayagı olaylar oldu yani.böyle bi durumdaki şirketin hissesi dibi görmeyecekte napacak.adamlar yatırımcı çekmek için hesaplarla oynamış,olmayan parayla şov yapmışlar.ortaya çıkıncada olanlar oldu işte.gerçi ben parayı ceo yemiştir diye düşünüyordum ama....

EDİT

Güzel haber ,bankaya çekimlerde sorun yok gibi şu anda,tek sıkıntı kartla çekim,onun sebebide kart sağlayıcı firmanın iflas etmiş olması..

pounddan dolara çevirmiyor bankama çektirmiyor bir bende böyle işler var sanırım nedir bu ya

EDİT

Güzel haber ,bankaya çekimlerde sorun yok gibi şu anda,tek sıkıntı kartla çekim,onun sebebide kart sağlayıcı firmanın iflas etmiş olması..

5-6 arkadaştan daha duydum benden sonra,onlarda bankaya çekme talebinde bulunmuş ve bi sorun yaşamamışlar şimdilik.tabi para bankaya gelir mi gelmez mi orasını şuan bilemeyiz ama...

sizin yerinizde olsam sorunlar gecene kadar hiçbir işlem yapmam sistem buguna yakalanırsınız paranız çöp olur çok kişi yüklendi şuan sisteme

Yani payooner çalışmaya devam ediyor ama sadece kartla çekim olmayacak artık? yanlış mı anlamadım

5-6 arkadaştan daha duydum benden sonra,onlarda bankaya çekme talebinde bulunmuş ve bi sorun yaşamamışlar şimdilik.tabi para bankaya gelir mi gelmez mi orasını şuan bilemeyiz ama...

Herkes aynı anda parasını çekmeye çalışıyor sorun yoksa bile olucak bu gidişle

Update regarding Wirecard and your prepaid card
bugün saat 00:29
Hi hakan,

As you may have seen on the news, Wirecard AG filed for insolvency on Thursday. Your Payoneer Prepaid Mastercard® Card is issued by its subsidiary, Wirecard Card Solutions Limited (WCSL) in the UK. Today, the Financial Conduct Authority (FCA) which regulates WCSL, issued requirements on WCSL, freezing all prepaid card activity for the time being. We believe that cardholder funds are properly safeguarded and that the freeze will be temporary.

What does this mean?
The FCA has communicated that they have taken these measures with the primary objective of protecting the interests and money of consumers who use Wirecard. Pending further actions from the FCA, you will temporarily be unable to withdraw the funds on your card, nor receive new payments onto your card.

Any funds that are in excess of the maximum balance of your card are held by Payoneer and are therefore not impacted by the FCA’s temporary freeze.

How can I get paid during this time?
Any future payments that you receive from marketplaces, platforms and clients will not be affected by the freeze. These funds, and any others already on your virtual currency balance, are available for bank withdrawal.

We are actively working on other solutions for you and your patience and understanding are highly appreciated. We apologize for any inconvenience this may cause and we’ll update you with more information as soon as we have it.

Thank you,
The Payoneer Team

Payoneer hesabında olan uyarı yazısıda bu şekilde.Umarım içerdeki wirecard bakiyenizi koruruz yazmışlar o sanki sıkıntılı. Usd ve sterlını bankaya cekimde sıkıntı olmadı fakat banka hesabıma gelirmi hiç fikrim yok. Ama euro bakıye sıkıntılı ne para cevirme var ne bankaya çekim üstüne euroyu usd yapayım dedim bakiyede azaldı

sizin yerinizde olsam sorunlar gecene kadar hiçbir işlem yapmam sistem buguna yakalanırsınız paranız çöp olur çok kişi yüklendi şuan sisteme

millet kendi ile çelişiyor
2 seçenek var
adamlar zaten içerdeki paraları vericeklerse zaten her türlü verirler
vermiyorlarsada vermezler, istersen bu olay ayyukaya çıktıktan 1 dakika sonra çekim yap değişen birşey olmaz
yani içerdeki bakiyeyi ödeyecekse, 3 5 gün sonra düzelir sistem
içerdeki bakiyeyi ödemezse de şuanda çekim emri vermeniz birşey ifade etmez, yine ödemezler
Keza çarşambadan beri çekim yapanlar var halen bankaya birşey yansımamış
yani bu sorun çarşambadan beri var

Bankaya çekme talebinde bulundum ve bakiyenin yarısı kayboldu.

Bankaya çekme talebinde bulundum ve bakiyenin yarısı kayboldu.

valla garip garip olaylar dönüyor şuan hocam.bagzı arkadaşlar da hesaba hiç dokunmadıgı halde aynısını yaşamışlar.yapabilecegimiz bişey yok,bekleyip görecez.adamlar paraların üstüne yatacak olsalarda elimizden bişey gelmez bu saatten sonra,yarın paramızı gönderselerde...

Telaş yapmayın, sadece kartlar ile ilgili yeni düzenleme yeni anlaşma gelicek, insanlar panik halinde paralarını çekmeye başladığı için ödemeleri dondurdular, bir duyuruyla yeni kart anlaşmasını duyurup durumu açıklayacaklardır bugün yarın. Bir araba parası vardır içerde benim. Telaşa luzüm yok yani bitcoin borsası değil bu

Duyuruyu gecmişler maillerinizi kontrol edin. Delinin biri kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramadı.. :)

Sanırım para kademeli gönderilecek

Son düzenleme:
Durum hakikaten ciddi
R10da biri yazmış

17 Haziranda wirecard hisse senedi 104 Euro imiş. Bugün wirecard hisse senedi 1.17 euro ya kadar düşmüş.Bitcoin alt coinlerde bile böyle düşüş görmedim . Valla içerde paraları olanlar inşallah sıkıntısız çekerler.
17 Hazirandan belliymiş bişeyler olacağı .

VNXGyD.jpg

2 milyar $'ın hiç var olmadığı ortaya çıkınca iflas başvurusunda bulundular zaten hocam.

R10'da Payoneer'in %57'si WireCard'a ait diyen arkadaş sallamış gibi geldi bana. Hiçbir kaynağa ulaşamadım bu yönde. Eğer bu şekilde sahiplik durumu yoksa en fazla yeni bir kart sağlayıcı ile sorun düzelecektir.

İlk defa güzel bi para kazanmıştım amazondan :( işin kötü tarafı bugün yatırmaları gerekiyor iptal falanda edemiyorsun canlı chat te yok haftasonu dolayısıyla :( sonumuz hayrola.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri