payooner hesabıma bugün daha para çektim siteden banka hesabına çekim yaparken sorun yok gibi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Durum hakikaten ciddi
R10da biri yazmış
17 Haziranda wirecard hisse senedi 104 Euro imiş. Bugün wirecard hisse senedi 1.17 euro ya kadar düşmüş.Bitcoin alt coinlerde bile böyle düşüş görmedim . Valla içerde paraları olanlar inşallah sıkıntısız çekerler.
17 Hazirandan belliymiş bişeyler olacağı .
![]()
EDİT
Güzel haber ,bankaya çekimlerde sorun yok gibi şu anda,tek sıkıntı kartla çekim,onun sebebide kart sağlayıcı firmanın iflas etmiş olması..
5-6 arkadaştan daha duydum benden sonra,onlarda bankaya çekme talebinde bulunmuş ve bi sorun yaşamamışlar şimdilik.tabi para bankaya gelir mi gelmez mi orasını şuan bilemeyiz ama...
Herkes aynı anda parasını çekmeye çalışıyor sorun yoksa bile olucak bu gidişle
sizin yerinizde olsam sorunlar gecene kadar hiçbir işlem yapmam sistem buguna yakalanırsınız paranız çöp olur çok kişi yüklendi şuan sisteme
5-6 arkadaştan daha duydum benden sonra,onlarda bankaya çekme talebinde bulunmuş ve bi sorun yaşamamışlar şimdilik.tabi para bankaya gelir mi gelmez mi orasını şuan bilemeyiz ama...
Bankaya çekme talebinde bulundum ve bakiyenin yarısı kayboldu.
Telaş yapmayın, sadece kartlar ile ilgili yeni düzenleme yeni anlaşma gelicek, insanlar panik halinde paralarını çekmeye başladığı için ödemeleri dondurdular, bir duyuruyla yeni kart anlaşmasını duyurup durumu açıklayacaklardır bugün yarın. Bir araba parası vardır içerde benim. Telaşa luzüm yok yani bitcoin borsası değil bu
Durum hakikaten ciddi
R10da biri yazmış
17 Haziranda wirecard hisse senedi 104 Euro imiş. Bugün wirecard hisse senedi 1.17 euro ya kadar düşmüş.Bitcoin alt coinlerde bile böyle düşüş görmedim . Valla içerde paraları olanlar inşallah sıkıntısız çekerler.
17 Hazirandan belliymiş bişeyler olacağı .
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.