Payoneer battı mı ?

• Kullanıcı BobMarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Bosa panik yapiyirsunuz yok iflasmisda ))) kartlari iotal etmis olabilirler o kadar , benim yasadigim yerde 1 ay once kartlar iptal edildi.

Biraz haberleri kurcaladım aracı kuruluş yolsuzluk yapmış galiba, iflasini istemiş , payoneer kısa sürede başka bir aracı bulur diye düşünüyorum ben de.

Şu anda payoneer hsabımdaki bakiyeden bakiyem düşüyor her sayfayı yenilediğimde. Hesaplarınızı kontrol edin hocam.

Arkadaşlar ben tam dün bir ödeme aldım payoneer ile hayatımda ilk defa. :D Özür dilerim hepinizden asfdhhasda girdiğim yeri çürütüyorum.

Payoneer'in kart sağlayıcısı WireCard İflas etmiş , Payoneer kısa zamanda başka şirketle anlaşma yapacakmış.

payoner 2-3 yıl öncede benzer bi sorun yaşamış,sadece kartları yenilemişler.umarım yine sadece kart yenilemekle kurtulurlar.

sorun şuan kartlı hesaplarda mı sadece acaba...

Malesef hiç iyi şeyler söylenmiyor bu konu için
2020 yaktın laa biziiii...

canlı desteğe ulaşabildim ikinci kez bekledim 70 kişi söylediği şu ;

Logan: I understand that you are unable to use your card or withdraw your funds. Please be advised that due to recent insolvency issue with WireCard which is the issuer of your card. Withdrawing funds from ATM or using your card via POS/Website is currently not accessible. We are aware of the issue and our Investigation team is working to fix the issue as fast as we can so you may access your funds.
Logan: Rest assured that your funds is safe and in very good hands. We will notify you via email once we have fixed the issue. We do apologize for the inconvenience that caused by this matter.

GOOGLE ÇEVİRİ:
Logan: Kartınızı kullanamayacağınızı veya paranızı çekemediğinizi anlıyorum. Lütfen kartınızı düzenleyen WireCard ile ilgili kısa süre önce iflas sorunundan kaynaklandığını unutmayın. ATM'den para çekmek veya kartınızı POS / Web sitesi üzerinden kullanmak şu anda erişilebilir değildir. Sorunun farkındayız ve Soruşturma ekibimiz, paranıza erişebilmeniz için sorunu olabildiğince çabuk çözmeye çalışıyor.
Logan: Paranızın güvenli ve emin ellerde olduğundan emin olun. Sorunu çözdükten sonra size e-posta ile bildireceğiz. Bu konunun yol açtığı rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

sonrasında ben ısrarla paramı istedim verdiği cevap;
I understand where you are coming from. We are currently aware of this issue and are currently investigating to provide you with a solution that will allow you to access your funds as soon as possible. We recommend trying to complete this action again later today or tomorrow. We apologize for the inconvenience.

yani bugün veya yarın tekrar deneyin düzeleceğini umuyorum diyor

Editörün Notu: Bu yazı 25 Haziran 2020'de güncellendi.
Wirecard AG'nin iflas başvurusunda bulunduğunu ve Wirecard tarafından yayınlanan Payoneer Ön Ödemeli Mastercard® Kartını kullanarak bunun bir Payoneer müşterisi olarak sizin için ne anlama geldiğini merak ettiğini bildirmiş olabilirsiniz . Payoneer'deki temel değerlerimizden biri şeffaflıktır, bu yüzden sorunu doğrudan ele alıyoruz. Ayrıntıları paylaşırken, paranızın korumalı hesaplarda güvenli bir şekilde tutulduğundan ve endişelenmenize gerek olmadığından emin olacağınızı umuyoruz . (Korunmuş hesaplar, paranızın sizin yararınıza gizli tutulduğu banka hesaplarıdır.)
Payoneer, hem gelişmiş hem de gelişmekte olan pazarlarda dünya çapında birçok banka ve finansal hizmet sağlayıcısı ile çalışmaktadır. Küresel altyapımız, yerel olarak olabildiğince kolay iş yapabilmenizi sağlayacak şekilde oluşturulmuştur. Birlikte çalıştığımız sağlayıcılardan biri Wirecard Card Solutions Limited.
Payoneer Prepaid Mastercard® Kartınızda saklanan fonlar güvenli ve güvenlidir. Payoneer Ön Ödemeli Mastercard® Kartınız, Birleşik Krallık'ta FCA (Finansal Davranış Otoritesi) referansı (900051) tarafından düzenlenen Wirecard Card Solutions Limited tarafından yayınlanan bir e-para ürünüdür. Yetkili bir e-para düzenleyicisi olarak Wirecard Card Solutions Limited, kartınızda depolanan fonların güvenliğini sağlamak için tasarlanmış olan İngiltere Elektronik Para Yönetmeliği 2011 gerekliliklerine uygundur. Wirecard Card Solutions Limited, Wirecard grubu içinde bir yan kuruluş olmasına ve aynı markayı paylaşmasına rağmen , kendi kurulları, kendi yasal ve sermaye gereklilikleri ile tamamen bağımsız bir kuruluştur ve İngiltere'de düzenleyici gözetim ve muhasebe standartlarına tabidir.. Bağımsız olduklarından kartınız etkilenmez ve her zamanki gibi kullanmaya devam edebilirsiniz. Bununla birlikte, kendimiz de dahil olmak üzere diğer ihraççılarla birlikte çalışıyoruz ve şimdi ve gelecekte sürekliliği ve fazlalığı sürdürmemizi sağlamak için beklenmedik durum planları üzerinde çalışıyoruz.
Wirecard Card Solutions Limited'in iflas etmesi durumunda bile , kartınızdaki tutulan fonlar, Birleşik Krallık ve AEA'daki düzenlenmiş kredi kurumlarındaki korumalı hesaplara güvenerek tutulduğundan ve fonlarınız olarak belirlendiğinden güvenli kalır .
Umarız bu açıklama size huzur verir. Güvenlik ve güvenlik yaptığımız her şeyin merkezinde yer alır ve bankalar ve diğer finansal hizmet sağlayıcılarıyla olan tüm ilişkilerimiz, müşterilerimiz için tam koruma sağlama temeline dayanır. Bildiğiniz gibi, Payoneer düzenlenir ve yukarıda belirtilen hükümler bağlı olduğumuz merkezi gereksinimlerdir. Başka sorunuz olması halinde müşteri hizmetleri ekibimiz mevcuttur. Durumu yakından takip ediyoruz ve işler geliştikçe ve herhangi bir işlem yapılması gerektiğinde sizi güncelleyeceğiz. Devam eden desteğiniz için teşekkür ederiz.
SSS
1. Wirecard tarafından yayınlanan Payoneer Prepaid Mastercard® Kartımda tutulan paralar güvenli midir?
Evet. Kartınızda tutulan fonlar, İngiltere ve AEA'daki yasal kredi kurumlarındaki korumalı hesaplarda tutulduğu ve paranız olarak belirlendiği için güvenli kalır.
2. Kart yayıncım, Wirecard Card Solutions Limited ve bu hikayenin merkezindeki Wirecard AG arasındaki ilişki nedir?
Wirecard Card Solutions, Wirecard grubunun bir yan kuruluşudur ve aynı markayı paylaşırken, kendi kurulları, kendi yasal ve sermaye gereklilikleri ile tamamen bağımsız bir kuruluştur ve Birleşik Krallık'ta düzenleyici gözetim ve muhasebe standartlarına tabidir. Wirecard Card Solutions Limited, Companies House Filings'e göre kârlı ve sağlamdır ve sizin için tuttukları para tamamen çalmaktadır.
3. Şimdi Wirecard iflas başvurusunda bulunduğuna göre, Wirecard tarafından verilen Payoneer Ön Ödemeli Mastercard Kartıma ne olacak ?
Payoneer Ön Ödemeli Mastercard Kartınız, Wirecard AG'nin bağımsız bir yan kuruluşu olan Wirecard Card Solutions Limited tarafından yayınlanan ve Birleşik Krallık'ta FCA tarafından düzenlenen bir e-para ürünüdür. Kart hizmeti kesintisiz olarak devam eder. Yetkili bir e-para düzenleyicisi olarak Wirecard Card Solutions Limited, kartınızda depolanan fonların güvenliğini sağlamak için tasarlanmış olan İngiltere Elektronik Para Düzenlemeleri 2011 gereksinimlerine uygundur.
4. Benim ise Payoneer Wirecard tarafından yayınlanan Mastercard Kartı Ön Ödemeli kullanılamaz hale seçeneklerim ne olurdu?
Bu çok beklenmedik bir sonuçtur, ancak gerçekleşmesi durumunda yine de Payoneer hesabınıza ödeme yapıp EUR bakiyenizde para tutabilirsiniz. Buradan paranızı yerel banka hesabınıza çekebilir, ödeme yapabilir ve diğer Payoneer hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca, şu anda Payoneer Ön Ödemeli Mastercard Kartınızı kesintisiz olarak kullanmaya devam edebilmenizi sağlamak için beklenmedik durum planlarına bakıyoruz.
​
https://blog.payoneer.com/exclusive...ds-on-your-payoneer-card-are-safe-and-secure/

dün akşam payoneer karla alış veriş yapmıştım. bugün öğleden sonra kart hiç bir yerde geçmedi. sebebi buymuş demek

İlk defa payoneer hesabıma para geldi. Onu da banka hesabıma çektim. (gelmez mi acaba şimdi?) Gudubetlik bende mi yoksa :)

Durum hakikaten ciddi
R10da biri yazmış

17 Haziranda wirecard hisse senedi 104 Euro imiş. Bugün wirecard hisse senedi 1.17 euro ya kadar düşmüş.Bitcoin alt coinlerde bile böyle düşüş görmedim . Valla içerde paraları olanlar inşallah sıkıntısız çekerler.
17 Hazirandan belliymiş bişeyler olacağı .

VNXGyD.jpg

uzun zamandır payoner hesabımda hareket yok sartlardan..
umarım sorun gecıcıdır ve kazanan arkadaslar rahatca paralarını alırlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri