Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
https://hizliresim.com/taXlsd bu nedir bilginiz var mı
Hala çekemedim ben bakiyeyi.
hata mı veriyor? eğer hata veriyorsa sizin bakiyeniz karta yüklüdür. Benim hesabıma ayın 26 sında ödeme geldi. bu ödeme karta geçmemiş bunu çektim dün ama ondan önce yüklü bakiyeyi çekemiyorum hata veriyor. buyük bir ihtimalle bu bakiyeye bir süre dokundurtmayacaklar çünkü bu bakiye batan firmaya gönderilmiş.
Bir saat once mail gelmis
sayın xxx
Payoneer şirketinden para çekme talebiniz bize ulaştı. Para önümüzdeki iş günü içinde banka hesabınıza yatırılacaktır. Günün geç saatlerinde veya mesai saatleri dışında talep edilen para çekme işlemleri genellikle 2 iş günü içinde ulaşır
Para Çekme Bilgileri:
Payoner bakiyeniz demi karttaki degil
arkadaşlar payooner hesabımda kartlar aktif yazıyor iptal talebinde bulundum ama, bu ayki kazançlar payoonere gelse sorun olurmu yoksa adsense mi değiştirmeliyim, şu an gbp olarak alıyorum,Türkiye adsense hesabına ay bitmeden taşısak sorun olurmu.
Ben ayın 23 ünde çektim sorun yok geldi ödeme ama, bu ayki kazançlar için önümüzdeki ay ödeme alacağız, payoonere gelse sorun olurmu, adsense hesabını TR adsenseye taşıyıp değiştirsekmi acaba.karti iptal etmene gerek yok zaten kartlar dondurulmus durumda. odeme almada ve cekmede sikinti yok. atin 26 sinda odeme aldim bankaya cektim onay maili geldi
Konuyla alakasız olacak ama cevaplar mısınız uzun zamandır payoneer kullanmadım en son 2018de işlem yapmışım. Bildirimlerde
We are updating our fees, including adding an annual fee that will be charged only if you did not complete at least one transaction using your Payoneer account or your Payoneer card in the last 12 months. This update will take effect from July 9, 2020.
Google çeviri
Ücretlerimizi, yalnızca son 12 ay içinde Payoneer hesabınızı veya Payoneer kartınızı kullanarak en az bir işlemi tamamlamazsanız tahsil edilecek yıllık ücret eklemek de dahil olmak üzere güncelliyoruz. Bu güncelleme 9 Temmuz 2020'den itibaren geçerli olacaktır.
yazısını gördüm
fiyatlandırma kısmında, 29.95$ alacaklarmış. Şuan dolar bakiye 26 .hesabıma para gelecek bir iş yapmıyorum.Ben yine 1 yıldan fazla kullanmazsam bu ücreti ben ödemek zorundamıyım. ileride borç felan karşıma çıkar mı ?
Nereden aldılar ödemeyi. Senin bakiyen yeterli olduğu için mi aldılarbenden tahsil ettiler geçen gün 2019 yılının ücretini 2 yıldır ödeme gelmiyordu, bu ay geldi tahsil ettiler.
Nereden aldılar ödemeyi. Senin bakiyen yeterli olduğu için mi aldılar
sadece hesptaki bakiye yeterli olunca kesiyorlar değil mi. başka türlü benden ücreti isteyebilirler mi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.