Payoneer Hakkında Soru

ayarlarizya

Kayıtlı Üye
Merhabalar, payoneer hakkında ufak bir sorum olacak. Konularda da araştırdım fakat bulamadım.

Türkiye adsense'ye Payoneer üzerinden çekim yapabiliyor muyuz? Yani TR adsensem var da hep TR'deki bankalara param yatıyordu artık payoneer hesabına yatmasını istiyorum bu mümkün müdür?

Teşekkür ederim

Hayır mümkün değil. Aşağıdakiler için imkan sağlar:
Kanada
japonya
ABD
United Kingdom
Euro Bölgesi

Payonere ödeme alman için yabancı adsense kullanman lazım.
Tr adsense kullanmak akıl işi değil zaten.

bende abd adsenseden şikayetciyim,degiştirme yok ne yazıkki.bunu kapatacaksın,yeni ve yabancı adsense açıp siteyi/kanalı oraya ekleyeceksin.ytde bilmiyorum ama sitelerde yeniden incelemeye girer filan derken hiç ugraşılmayacak bir iş.

bende abd adsenseden şikayetciyim,degiştirme yok ne yazıkki.bunu kapatacaksın,yeni ve yabancı adsense açıp siteyi/kanalı oraya ekleyeceksin.ytde bilmiyorum ama sitelerde yeniden incelemeye girer filan derken hiç ugraşılmayacak bir iş.

Hocam YouTube da yeni adsens açınca inceleniyor 48 saat içinde tekrar açılıyor ama eski AdSense satın alırsa kanala bağlarsa anında bağlanıyor inceleme felan olmuyor geçen hafta denedim.

Hemen yeni bir yabanci adsense ac veya satin al kanalini bagla zor bir sey degil

Hocam bir kaç soru sormam gerek bu konu hakkında.

1. Yeni adsense hesabımı açtığımda örnek veriyorum 3 gün incelemeye girdi ı 3 gün para kazanmayacağım heralde öyle mi?

2. Daha önce hiç böyle tecrübem olmadığı için, İngiltere açtığımda pin için adres isteniyor adres kısmını nasıl halledeceğim

Teşekkür ederim.

1. Yeni adsense hesabımı açtığımda örnek veriyorum 3 gün incelemeye girdi ı 3 gün para kazanmayacağım heralde öyle mi?

2. Daha önce hiç böyle tecrübem olmadığı için, İngiltere açtığımda pin için adres isteniyor adres kısmını nasıl halledeceğim

Teşekkür ederim.

Ödeme almış hazır hesap satalım sana
Yada pinli hesap satalım sen al ilk ödemeyi :)
İngiltere pinli 15£ bakiyeli hesap var elimde şuan
600₺ Ya bırakırım suya sabuna dokunmadan kanalını bağlar aynen devam edersin youtube kanal bağlamayı bilmiyorum birinden yardım alır yada kendin yaparsın.

Ödeme almış hazır hesap satalım sana
Yada pinli hesap satalım sen al ilk ödemeyi :)
İngiltere pinli 15£ bakiyeli hesap var elimde şuan
600₺ Ya bırakırım suya sabuna dokunmadan kanalını bağlar aynen devam edersin youtube kanal bağlamayı bilmiyorum birinden yardım alır yada kendin yaparsın.

Akşam bi görüşelim hocam

hocam abd açsak abd'de vergi kimliği falan istiyor diye biliyorum. en uygun ülke hangisidir? bir de diğer ülkelerin vergi olayları olmuyor mu?

bütün bu işleri halledince payoner dan tr banka hesabına çekince yine vergi muhabbeti olmayacak mı

Teşekkür ederim.

1 .
1k abone 4k saat izlenimi olan kanaldan basvuru yaparken olusturabilirsin. İlla elindeki para kazandiran kanaldan basvuru yapacaksin diye bir sart yok.

2. [MENTION=64306]ingilteredengonder[/MENTION] pin hizmeti veriyor ben daima ondan aliyorum hizlica pini teslim ediyor. Kendisinden adres satin alabilirsin

---------- Spam Engelliyici 13:33 ---------- Önceki Mesaj 13:31 ----------

bütün bu işleri halledince payoner dan tr banka hesabına çekince yine vergi muhabbeti olmayacak mı

İlerde olacak elbet. Bu yuzden tr bankasina cekim yapmayin

1 .
1k abone 4k saat izlenimi olan kanaldan basvuru yaparken olusturabilirsin. İlla elindeki para kazandiran kanaldan basvuru yapacaksin diye bir sart yok.

2. [MENTION=64306]ingilteredengonder[/MENTION] pin hizmeti veriyor ben daima ondan aliyorum hizlica pini teslim ediyor. Kendisinden adres satin alabilirsin

---------- Spam Engelliyici 13:33 ---------- Önceki Mesaj 13:31 ----------

İlerde olacak elbet. Bu yuzden tr bankasina cekim yapmayin

Reis adsense açarken kendi ismimizi falan yazalım değil mi? Birde adsense kimlik doğrulaması istiyor onu nasıl yapalım?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri