Payoneer - Webmoney ve Paypal Alternatifi! [Anlatım]

Payoneer Kayıt Olup Kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    324
Ben işaretlediğim hale gelmedi
Kaldırıp bir daha ekleyeyim bakalım ne olacak. Kaldırıp ekleyince yeni pin isteyince aynı pinin gelmesi gibi acaba bundada yine aynı doğrulama ücretimi gönderiyorlar.

sterlin ödemeleri bazen biraz geç gelebiliyo 2-3 gün daha bekle

Beyler şöyle bi sorun var misal bana gelen para sterlin ancak atmler sterlin vermıyor ya euro yada dolar verıyor bu nasıl olucak deneyen varmı?

Arkadaşlar ayrı bir konu açmak istemedim.Euro TL kuru yaklaşık 3.92 lerdeyken enpara hesabıma gelen paraya göre bir hesaplama yaptım.Neredeyse 3.60 dan çeviri yapmış.Bu çok fazla değil mi sizde de mi böyle? [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam bu kadar kur farkı olması fazla gibi siz ne diyosunuz bu duruma?

daha önce para çekerken kura bakmadım açıkcası hocam.şimdi kontrol ettim son çektigim parayı...

o zaman güncel dolar kuru : 3.79
payonerin bozdugu kur : 3.70

imiş.kur haricinde o paradan düşmen gereken bide bankanın yaptıgı kesinti var hocam.payonere aracılık eden banka akbankdı sanırım o yapıyordu kesintiyi.benim son çekimimde şöyle olmuş bak hocam;

Tutar $227.40
Döviz Kuru 1 USD = 3.7013 TRY
Transfer Edilen Tutar 841.69 TRY

enpara hesabıma gelen para ise 815tl.aradaki 26tlyide banka kesmiş...payonerden para çektiginde sana kuru kaçtan aldıgını,tl olarak kaç lira gelecegini mail ile bildiriyor.oradaki kura bak yani,enparaya gelene degil.

daha önce para çekerken kura bakmadım açıkcası hocam.şimdi kontrol ettim son çektigim parayı...

o zaman güncel dolar kuru : 3.79

payonerin bozdugu kur : 3.70

imiş.kur haricinde o paradan düşmen gereken bide bankanın yaptıgı kesinti var hocam.payonere aracılık eden banka akbankdı sanırım o yapıyordu kesintiyi.benim son çekimimde şöyle olmuş bak hocam;

Tutar $227.40

Döviz Kuru 1 USD = 3.7013 TRY

Transfer Edilen Tutar 841.69 TRY

enpara hesabıma gelen para ise 815tl.aradaki 26tlyide banka kesmiş...payonerden para çektiginde sana kuru kaçtan aldıgını,tl olarak kaç lira gelecegini mail ile bildiriyor.oradaki kura bak yani,enparaya gelene degil.

Aynen öyle, Akbankla çalıştığı için parayı akbanka gönderiyor yurtiçi gönderim işini akbank yapıyor bunun içinde masraf alıyor tahminim çünkü para Akbantan geliyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar kart isteyince kartı gelmeyen var mı ? Ne kadar sürede geliyor ? Kart istediğimizde gelmezse anladığım kadarıyla parayı çekemiyoruz..

arkdaşlar cumartesi öğleden sonra payoneerden banka hesabına para çekme işlemi verdim pazartesi günü de 4 iş günü içerisinde banka hesabınıza transfer geçilecek diye mesaj geldi payoneerdan ama halen gelen giden bişey yok.şu kafama takıldı payoonere verdiğim iban hangi bankaydı onu pek hatırlamadım enparayı verdim diye aklımda kalmıştı ben de o yüzden enpara ıbanın son 4 hanesini yazıp yolladım ama doğru ibanın son 4 hanesini yazıp yazmadığımdan emin değilim herhangi bir uyarı faaln da vermedi payoneer yanlış olsaydı uyarı verir miydi?

arkdaşlar cumartesi öğleden sonra payoneerden banka hesabına para çekme işlemi verdim pazartesi günü de 4 iş günü içerisinde banka hesabınıza transfer geçilecek diye mesaj geldi payoneerdan ama halen gelen giden bişey yok.şu kafama takıldı payoonere verdiğim iban hangi bankaydı onu pek hatırlamadım enparayı verdim diye aklımda kalmıştı ben de o yüzden enpara ıbanın son 4 hanesini yazıp yolladım ama doğru ibanın son 4 hanesini yazıp yazmadığımdan emin değilim herhangi bir uyarı faaln da vermedi payoneer yanlış olsaydı uyarı verir miydi?

Hatalı olsaydı uyarı verirdi hocam. Gelir cumadan önce paran.

Hocam yarın gelir büyük ihtimalle banada pazar gece mesaj gelmişti bugün hesaba düştü para

cumartesi çektiğim para hala gelmedi.

Öncelikle dün atmden strelin kartım olmasına ragmen euro veya dolar cekım yapılabıldıgını ögrendım ancak banka gısesınden hıcbır sekılde ıslem yapılmıyor dun finansbank atm den 450 dolar çekim yapdım Suan hesabımda ne kart bedelı nede komısyon kesıntısı var yanı hıcbır kesıntı yasamadan aldım parayı neden bu sekılde oldu anlamadım.

Öncelikle dün atmden strelin kartım olmasına ragmen euro veya dolar cekım yapılabıldıgını ögrendım ancak banka gısesınden hıcbır sekılde ıslem yapılmıyor dun finansbank atm den 450 dolar çekim yapdım Suan hesabımda ne kart bedelı nede komısyon kesıntısı var yanı hıcbır kesıntı yasamadan aldım parayı neden bu sekılde oldu anlamadım.

Nasıl yani hocam sterlin kartınızdaki bakiyeyi dolar olarak mı çektiniz

Evet hocam tüm bankaları aradım sordum sterlin veren yok maalesef bende finansbank şubeye gittim gişe işlem yapamayız dedi bende atm ye soktum kartı ya euro yada dolar olarak çekim yapıldığını gördüm ve çektim.
İşin garip tarafı hiçbir komisyon yok ayrıca kartın 30 dolar bedelide kesilmedi

Evet hocam tüm bankaları aradım sordum sterlin veren yok maalesef bende finansbank şubeye gittim gişe işlem yapamayız dedi bende atm ye soktum kartı ya euro yada dolar olarak çekim yapıldığını gördüm ve çektim.
İşin garip tarafı hiçbir komisyon yok ayrıca kartın 30 dolar bedelide kesilmedi

ing atm direk sterlin olarak çıkmıştı benim dolar hesabımda çekim yapmadım gerçede deneme amaçlı pin den sonra direk sterlin para cinsini gösterdi 2 3 gün sürüyor bazen payoneerden bakiyenin düşmesi garip bir tarafı yok :) para payoneerden dşmedi diye tekrar çekemeye çalışma -1 usd veya sterlinse senden -1 sterlin keser yetersiz bakiyeden :) hesabında para kaldıysa kart komisyonunu keser kalmadıysa bidahaki para girişinde direk kart aidatını çeker ;)

ing atm direk sterlin olarak çıkmıştı benim dolar hesabımda çekim yapmadım gerçede deneme amaçlı pin den sonra direk sterlin para cinsini gösterdi 2 3 gün sürüyor bazen payoneerden bakiyenin düşmesi garip bir tarafı yok :) para payoneerden dşmedi diye tekrar çekemeye çalışma -1 usd veya sterlinse senden -1 sterlin keser yetersiz bakiyeden :) hesabında para kaldıysa kart komisyonunu keser kalmadıysa bidahaki para girişinde direk kart aidatını çeker ;)

Eyvallah sağol içerde 35 dolar bıraktım bende hususi kesintiler için beklıyelım bakalım ne olucak .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri