Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Bana göre bu durumda paypalın suçu yok.Sonucta paypal kafasına gore koymadı bu blokeleri dispute çekildiği için koydu.Arkadaş quiz bizi paypaldan sogutmak istiyor diyordu evet doğru bence boyle birşey var

Nasil yaptiniz sonra ?

Banada ilk defa oluyor 8.5k bloke

Benim korkum freedomdan odeme bekliyorum bu bloke yuzunden o para gelmicek galiba

Hocam hesaba koyulmadı bloke sadece quizden bu son gelen ödemelere koyuldu yani şuan hesabını aktif olarak kullanabilirsin. Örnek ; hesapta 100 doların vardı diyelim quiz bugün 100 dolar gönderdi ve o son gelen 100 dolar blokeli şuan, daha önceden hesabında olan 100 doları aktif olarak kullanabilirsin ve farklı partner ve kişilerden ödeme alma ya da para göndermende bir sıkıntı yok rahat ol yani :)

Konu sahibi anket eklemiş, lütfen katılalım arkadaşlar..

soru yanlış hocam paypala bloke gelmediki paraya bloke geldi , ben belki bilmiyorum paraya bloke gelince paypaladamı bloke gelmiş oluyor

arkadaşlar bende biraz önce konu açtım bu konuyu görmedim elim ayağım titredi resmen sinirden o sorun bu sorun bide bu olunca kafayı yedim aradım müşteri hizmetlerini çok sayıda telefon almışlar quize mail atın diyorlar yoksa ödeme geri gidecekmiş.

Benim de hesaba çekme işlemlerim dahi durduruldu ama panik yapmayın arkadaşlar paypal hesabımız sınırlandırılmadı. Sadece yeni gelen ödemeler durduruldu. Müşteri hizmetleri daha ben bir şey demeden youtube ile mi ilgili sıkıntı dedi :) Gönderen şirketin gönderme işlemini iptal ettiğini söylediler ve onlara mail göndermemizi ve kendilerinin de şirket ile görüşme yaptıklarını söyledi mt. Beklemekten başka çare yok şuan ama dediğim gibi paniğe gerek yok bence.

Ben de webmoney'e geçtim artık ama bu durumun direkt paypalla bir alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü paypal müşteri kaybediyor ve bugün yaşanan sıkıntı hesaba sınırlama koyulup kanal bilgileri istenen bir sıkıntı değil ve bunu kendimce yorumlarsam ; gelen parayı quiz'in durdurmuş olduğunu ve bu durumda oluşacak paniklemenin paypala zarar vereceğini ve de bir diğer rus şirketi webmoney'e yönelmenin artacağını bildiklerini düşünüyorum. Yani bence quiz paypala küçük bir ders veriyor gibi geliyor bana ama olan arada acil para bekleyen arkadaşlara oluyor tabi...

Edit : Tamamen bir teori yorumdur arkadaşlar yani bu böyledir demiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece yaşadığım sıkıntıyı bu da olabilir şeklinde yorumladım.

Bana göre bu durumda paypalın suçu yok.Sonucta paypal kafasına gore koymadı bu blokeleri dispute çekildiği için koydu.Arkadaş quiz bizi paypaldan sogutmak istiyor diyordu evet doğru bence boyle birşey var

Tahminimin geçek olma ihtimali güçleniyor sanıyorum :)

valla gıcıklığı quiz yapıp WM ye yönlendirmeye çalışıyorsa sattım gitti paypalı ,wm ye geçtim sayın:D

Hesapta 500 vardi quizin gonderdigi parayla 8.498 oldu blokeden sonra mevcut 35 tl 465 tl nerde ?

nasıl hemen cektiniz hocam banka hesabına paypal Banka hesabına para çekimi ve Kart çekimine 5-7 gün içersinde ödenceğini söylemekte.

dün geldi telefona bildirim geldi bende direkt girdim hesaba çektim zaten banka hesabım kayıtlıydı bugün onaylandı işleme girdi daha aktarılıyo hesaba ama bloke gelmedi

sabahki gelen ödemelere bloke koymuslar :mad: bu duruma düşen arkadaşlar nasıl cozdu bi yardımcı olrmusunuz

BEYLER ŞİMDİ PAYPAL MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ İLE GÖRÜŞTÜM ADAM DİYOKİ BİZLİK Bİ DURUM YOK QUİZ YA ŞİKAYETTE BULUNMUS BEN BÖYLE Bİ ÖDEME YAPMADIM YADA ONAYLAMAMIŞ GÖNDERDİĞİ PARAYI DİYO NAPABİLİRİZ DEDİM BEN KONUYU ARAŞTIRIP SİZE DÖNÜŞ SAĞLAYACAĞIM DEDİ

arkadaşlar sürekli arayın müşteri hizmetlerini napıyolarsa yapsınlar

Paypal Müşteri Hizmetleri : 444 77 01

EDİT 2 : MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN GERİ DÖNÜŞ YAPTI ARKADAŞ TÜM QUİZ ÖDEMELERİNDE SIKINTI VARMIŞ KESİNLİKLE ÇÖZÜLECEK HİÇ CANINIZI SIKMAYIN DEDİ

Bende de oldu bakiyee eksiye dusmus quiz geri cekmis parayi :(

Hesapta 500 vardi quizin gonderdigi parayla 8.498 oldu blokeden sonra mevcut 35 tl 465 tl nerde ?

Bende de var öyle bir karışıklık, dün bir paypal bozumu yaptım 75 tl gece banka hesabıma çekme işlemi verdim ve bugün gelen paranın da bir kısımına da çekme işlemi yaptım, bu bloke gelince iki çekimde iptal oldu hesaplar iyice karıştı :( Sorun çözüldükten sonra tekrar bakacağım bakalım.

bu saaten sonra hala paypal çalışanın aklına şaşarım. ben kanalların üçte birini webmoneye taşıdım. webmoneyde cüzdan olayı 10 numara... bundan sonra paypalın adını anmam :D

Bende de var öyle bir karışıklık, dün bir paypal bozumu yaptım 75 tl gece banka hesabıma çekme işlemi verdim ve bugün gelen paranın da bir kısımına da çekme işlemi yaptım, bu bloke gelince iki çekimde iptal oldu hesaplar iyice karıştı :( Sorun çözüldükten sonra tekrar bakacağım bakalım.

Sanirim quizin gonderdigi paranin tamamina bloke konulmus yani odemede paypalin kestigi para paypala kaliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri