Satıcının yanıtı inceleniyor yazısı Quiz için sanırım bu durum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
youtube, Quiz , paypal derken son iki haftada gitti ömrümden 10 yıl![]()
Nasil yaptiniz sonra ?
Banada ilk defa oluyor 8.5k bloke
Benim korkum freedomdan odeme bekliyorum bu bloke yuzunden o para gelmicek galiba
ben dün ödeme aldım banka hesabına çektim parayı bloke gelmemiş
ben dün ödeme aldım banka hesabına çektim parayı bloke gelmemiş
Benim de hesaba çekme işlemlerim dahi durduruldu ama panik yapmayın arkadaşlar paypal hesabımız sınırlandırılmadı. Sadece yeni gelen ödemeler durduruldu. Müşteri hizmetleri daha ben bir şey demeden youtube ile mi ilgili sıkıntı dediGönderen şirketin gönderme işlemini iptal ettiğini söylediler ve onlara mail göndermemizi ve kendilerinin de şirket ile görüşme yaptıklarını söyledi mt. Beklemekten başka çare yok şuan ama dediğim gibi paniğe gerek yok bence.
Ben de webmoney'e geçtim artık ama bu durumun direkt paypalla bir alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü paypal müşteri kaybediyor ve bugün yaşanan sıkıntı hesaba sınırlama koyulup kanal bilgileri istenen bir sıkıntı değil ve bunu kendimce yorumlarsam ; gelen parayı quiz'in durdurmuş olduğunu ve bu durumda oluşacak paniklemenin paypala zarar vereceğini ve de bir diğer rus şirketi webmoney'e yönelmenin artacağını bildiklerini düşünüyorum. Yani bence quiz paypala küçük bir ders veriyor gibi geliyor bana ama olan arada acil para bekleyen arkadaşlara oluyor tabi...
Edit : Tamamen bir teori yorumdur arkadaşlar yani bu böyledir demiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece yaşadığım sıkıntıyı bu da olabilir şeklinde yorumladım.
Bana göre bu durumda paypalın suçu yok.Sonucta paypal kafasına gore koymadı bu blokeleri dispute çekildiği için koydu.Arkadaş quiz bizi paypaldan sogutmak istiyor diyordu evet doğru bence boyle birşey var
nasıl hemen cektiniz hocam banka hesabına paypal Banka hesabına para çekimi ve Kart çekimine 5-7 gün içersinde ödenceğini söylemekte.
sabahki gelen ödemelere bloke koymuslarbu duruma düşen arkadaşlar nasıl cozdu bi yardımcı olrmusunuz
BEYLER ŞİMDİ PAYPAL MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ İLE GÖRÜŞTÜM ADAM DİYOKİ BİZLİK Bİ DURUM YOK QUİZ YA ŞİKAYETTE BULUNMUS BEN BÖYLE Bİ ÖDEME YAPMADIM YADA ONAYLAMAMIŞ GÖNDERDİĞİ PARAYI DİYO NAPABİLİRİZ DEDİM BEN KONUYU ARAŞTIRIP SİZE DÖNÜŞ SAĞLAYACAĞIM DEDİ
arkadaşlar sürekli arayın müşteri hizmetlerini napıyolarsa yapsınlar
Paypal Müşteri Hizmetleri : 444 77 01
EDİT 2 : MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN GERİ DÖNÜŞ YAPTI ARKADAŞ TÜM QUİZ ÖDEMELERİNDE SIKINTI VARMIŞ KESİNLİKLE ÇÖZÜLECEK HİÇ CANINIZI SIKMAYIN DEDİ
Hesapta 500 vardi quizin gonderdigi parayla 8.498 oldu blokeden sonra mevcut 35 tl 465 tl nerde ?
Bende de var öyle bir karışıklık, dün bir paypal bozumu yaptım 75 tl gece banka hesabıma çekme işlemi verdim ve bugün gelen paranın da bir kısımına da çekme işlemi yaptım, bu bloke gelince iki çekimde iptal oldu hesaplar iyice karıştıSorun çözüldükten sonra tekrar bakacağım bakalım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.