Paypal Türkiye Bilgilendirmesi

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
ya hala şu olayı savunanlar var. Bugün bu olayı savunanların hiç biri paypal kullanmıyor. Elbet bir gün sanada lazım olacak. O zaman sende söveceksin. Bir susun Allah aşkına ya.

savunanlardan biri benim paypal kullanıyorum. Ödeme yapan yerlerin alternatif ödeme yöntemleri de var. Yenileri de eklenecektir.

Paypal gidince ölecek misiniz ne bu tasa ne bu telaş biraz rahat olun :cool:

içerdeki para çekilecekmi misal 4 hane kaldı 6 sından sonra paypalda ne olacak o :) alabilenecek tarzında bi yazı varda tam net bi cevap gibi gelmedi

6sından sonra alım,gönderim yok.2.bir açıklamaya kadar sadece bankaya çekilebilir...

bu arada vergi sıralamamızı belirtenler;
sorun ne kadar vergi verdiğimizden çok,cebimizde kalan paranın alım gücünü de karşılaştırarak hesaplamak....

Allah belasını versin böyle işin bedduam büyük yerleredir. Ayrıca burada boş sazan gibi konuşan kişiler de 15 yaşındaki veletlerden ote değil. Hepimizin riski buradan geliyor odemlere kadar arkdsimiza parayı bile buradan gonderiyourz. 15 yaşındaki veletlere sözüm onlara git pcyi acta lol oyna ergenlik cahindasin rizk nedir bilmessin pcnin başında da fazla mast hücrelerin çalışmasın sperlmerin azina girer.

Btctürkdeki muhabbete benziyor aslında birazda bu durum çok korkulacakda bir durum yok gibi sanki btctürkde de hesaplar arası transfer yasaklanmıştı

Sent from my iPhone using Tapatalk

savunanlardan biri benim paypal kullanıyorum. Ödeme yapan yerlerin alternatif ödeme yöntemleri de var. Yenileri de eklenecektir.

Paypal gidince ölecek misiniz ne bu tasa ne bu telaş biraz rahat olun :cool:

Hocam paypalın bir diğer avantajı da e ödeme işlemlerinde öncü kuruluşlardan biri ve güvenilir bir servis. Diğer ödeme şirketlerinin hiç birine paypal kadar güvenmiyorum kendimce.

Sadece paypal kullanan biriydim oldukça kötü oldu.. Zaten günde on bin defa beddua ettiğim insanlar tarafından yönetiliyoruz ne diyeyim. Daha çok gemicik alırlar umarım kendi çocukları..

paypal gider taypal gelir üzülmeyin
TAYPAL yakında türkiye'de.. :D

Belki vergi sorunundan belki entegre etmeye çalıştıkları troy olayından dolayı paypal hizmeti durduruyor, hepimiz etkileneceğiz bu durumdan.

Vergi olaylarına pek girmek istemiyorum ama eğer troy sistemi nedeniyle paypalı engellemeye çalışıyorlarsa cidden yazık,ayıp. Sen kendi sistemini geliştirip insanlara daha iyi hizmet sunarak, sistemini daha cazip hale getirerek kullanımını yaygınlaştırmaya çalışacağına, diğer sistemleri engelleyerek insanları kendine mecbur kılmaya çalışıyorsun. Bu tamamen zorbalık, bu kafayla daha çok yerimizde sayarız.

Hocam paypalın bir diğer avantajı da e ödeme işlemlerinde öncü kuruluşlardan biri ve güvenilir bir servis. Diğer ödeme şirketlerinin hiç birine paypal kadar güvenmiyorum kendimce.

Evet hocam ödemeleri çok hızlıydı özellikle alışveriş sitelerinde ama ben paypal gidince herşey bitecek battık biz diyenlere söyledim birazda.

Biraz sakin olun. Yarın herşey geçmiş olacak :)

Denizde dalga günaydın abla akşamdan kalma kafam bi dünya paypal neymiş salla vatandaş bol bol çocuk yapsa vergiler zamlar aksa oh oh padişahım çok yaşaaaa..

En iyisi deliliğe vurmak başka türlü yaşamak zor buralarda

Evet hocam ödemeleri çok hızlıydı özellikle alışveriş sitelerinde ama ben paypal gidince herşey bitecek battık biz diyenlere söyledim birazda.

Biraz sakin olun. Yarın herşey geçmiş olacak :)

suan da ödeme yapan çoğu partner firması sadece paypal ile ödeme yapıyor. Zaten spama zar zor ödeme yapıyolar, bu fırsatı değerlendirip paralara çökebilirler. Hadi onu geçtim yeni ödeme sistemi eklenmesi yazılıma entegre edilmesi vs aylar sürer. Belki de çoğu insanın milyarlarca lirası heba olacak.. O KAFANI KUMDAN ÇIKARDA BİR DÜNYADA NELER OLUP BİTİYOR BAK ARTIK BU KADAR DA BENCİL VE DÜŞÜNCESİZ OLUNMAZ YETER VALLAHİ YA!!

biri spam youtubeye yapamamaya kızıp BDDK paypal şikayet etmiş öle bilgi geldi ....

suan da ödeme yapan çoğu partner firması sadece paypal ile ödeme yapıyor. Zaten spama zar zor ödeme yapıyolar, bu fırsatı değerlendirip paralara çökebilirler. Hadi onu geçtim yeni ödeme sistemi eklenmesi yazılıma entegre edilmesi vs aylar sürer. Belki de çoğu insanın milyarlarca lirası heba olacak.. O KAFANI KUMDAN ÇIKARDA BİR DÜNYADA NELER OLUP BİTİYOR BAK ARTIK BU KADAR DA BENCİL VE DÜŞÜNCESİZ OLUNMAZ YETER VALLAHİ YA!!

Hocam daha önceden yaşadığımız quiz olayı mevcut adamlar yeni yöntemleri eklemişlerdi o kadar da zor değilmiş demek ki ;) BENCİLLİK NE VAR ONU ANLAMADIM PAYONEERE WEBMONEYE Mİ ORTAĞIM :mad:

Hocam daha önceden yaşadığımız quiz olayı mevcut adamlar yeni yöntemleri eklemişlerdi o kadar da zor değilmiş demek ki ;) BENCİLLİK NE VAR ONU ANLAMADIM PAYONEERE WEBMONEYE Mİ ORTAĞIM :mad:

ya eklemezlerse bunu hiç düşündün mü kendi açından bakıyosun olaya paypalın kapanması kimsenin işine gelmez kimse bu işten karlı çıkmaz her türlü bizim zararımıza olan bişey. benim çalıştıgım firmada sadece paypal ödeme yöntemi var. mesaj attım ama sadece benim için ödeme yöntemi ekleyeceklerini sanmıyorum yani gitti paralar.

buarada paypal-tr çalışanlarına selam olsun,
yt kanal şifresi isteyen paypal çalışanı bakalım şimdi napıcak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri