Paypal üzerinden 5500 tl param çekildi.

RiverStyx

Kayıtlı Üye
Paypal üzerinden 5500 tl param çekilmiş banka hesabımın bilgileri kullanılarak. Sms geldi telefonuma ve ben böyle bir işlem yapmadım. Birisi benim hesap bilgilerimi kullanarak bu miktarı çekmiş onay için sms gelmesine rağmen yine de para gitmiş yardımcı olur musunuz lütfen ne yapmam gerekiyor çıldırıcam...

Paypal üzerinden 5500 tl param çekilmiş banka hesabımın bilgileri kullanılarak. Sms geldi telefonuma ve ben böyle bir işlem yapmadım. Birisi benim hesap bilgilerimi kullanarak bu miktarı çekmiş onay için sms gelmesine rağmen yine de para gitmiş yardımcı olur musunuz lütfen ne yapmam gerekiyor çıldırıcam...

paypal bilgileri ile banka bilgileri eşleşmiyorsa 10tl keserek paranı geri gönderirler rahat ol . zaten eşleşiyorsa senin hesabına çekmiştir :D

PAYPAL *YTSTOCK 4029357733 TR -5.572,70 TL
PAYPAL 4029357733 TR, 1.00 USD, işlem kuru
PP*2792CODE 4029357733 TR, 1.80 USD, işlem kuru

Abi ben bu hesabı açalı 1 ay olmadı daha. Paypala bırakın hiç bir yere girmedim hesap bilgilerimi ve telefona gelen sms onayı olmadan bu parayı nasıl çekiyorlar. Geri alabilir miyim ?

Paranı geri alırsın paypal türkiye yetkilisi ile görüş. Telefon ile halledersin.

Hesap özetinden ayrıntılardan veya gecmisten hangi sirket veya kuruma para gönderildigini ya da alıs-veris yapılmıs ise hersey gösteriyordu sanırım.
Hic birsey olmazsa eger mail atmakla ugrasma hemen paypalı ara.
Tekrardan gecmis olsun.

o kadar para durdurulurmu be kardes paypal da sonucta internet ortami ne olur ne olmaz 100 lira bile durdurulmaz paypal da harcama bi sitede yapilmis ise paypal yetkileri direk gorur paranin nereye gittigini biraz uzar ama alirsin parayi bence

Beyler anlatamadım sanırım. Paypal kullanmıyorum ben. Banka hesabımdan çekilmiş para , birisini paypalına benim banka bilgilerini eklemiş ve parayı çekmiş.

Hem banka ile hem de paypal ile görüşün hocam.

Parayı geri alabilme şansım var mı ? Enpara kullanıyordum. Yarın arayacağım hem bankayı hem paypalı.

Parayı geri alabilme şansım var mı ? Enpara kullanıyordum. Yarın arayacağım hem bankayı hem paypalı.

Merak Etmeyin hocam paypal halledemezse bile ki halleder , bankaya bu parayı ben harcamadım diye gidip görüşürseniz işlem başlatırlar en fazla 1 ay içinde paranız hesabınıza geri yatar ve kullanan kişi yakalanır.
kredi kartından benden habersiz para çekilmiştir paramı geri almıştım kullanan kişide yakalandı.

birisi bilgisayarını hacklemiş olmalı çok dikkat etmek lazım geçmiş olsun inşallah geri alırsın çok kötü bi durum allah kimseye göstermesin allah bu hırsızların belasını versin nasıl bi vicdana sahipler kendilerini insan olarak görüyolar bide

Son düzenleme:
O nasıl oluyor anlamadım, mevcut banka hesabımızdan paypal para çekilmiyor biliyorum, kredi kartı olmasın çektikleri para

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri