Paypal üzerinden 5500 tl param çekildi.

Paypalı aradım daha demin , parayı yurtdışından birisi çekmiş kim olduğunu söylemiyor. İşlem zaten tamamlanmamış 5-7 iş günü içinde hesaba tekrar yatıcakmış. Ulan inanılmaz rahatladım be Allaha şükürler olsun.

hayırlısı olsun bilgisayarınızda zararlı yazılımlar olabilir bu konuya bence dikkat edin

Ah bi anlayabilsem :)

O bilgisayari bir daha sakin kullanma cunku bu isi yapan biri dedigine gore yurdisi ise senden ogrenme imkani yok prof biri o pc baglantin tel bilgilerin hepsi ellerindedir pcdende bir truva vardir bu isi yapanlar buyuk ihtimal buyuk bir sebekedir o yurddiisi ipleride paypal bulsada sahte cikicak kesin bu isi yapan adam elite proxy kullanir.internetide iptal et baska internet firmasindan actir tel icinde ayni sey gecerli yeni hat al tum banka hesaplarini iptal et cunku o kisinin elindedir o hesap bilgilerin, islemlerini yeni bir tel ve yeni bir pcden yap telin symbian olursa yada 3310 gibi teller daha mantikli cunku android hacklenebilir bunu disinda yeni pcde bir antivirus kur kasperksy olsun tavsiyem deepfreezede kur pc hep ilk haline doner eski pc ve teldeki dosyalarida sakin kopyalama.İnternette gezinirken her sayfaya tiklama ve banka islemi yaparken ekran klavyesi kullan.Gecmis olsun :)

Banka hesabini dun kapatmistin simdi geri gondercek paypal diyosun bu ayrintiyi kacirma paran kaynamasin arada

hocam eminmisiniz pc'dezararlı yazılım yok geçen gün büyük bir botnet ağına denk geldim 20 bin kişinin bilgileri panoda duruyordu belki sizinkide ordaydı ya:)kapattılar sonra

Bence kullandığınız operatörüde arayın, hattın başka bir ülkede sizin haberiniz olmadan nasıl kullanılabileceğini sorun

@paypal konuya bekleniyorsunuz lütfen gerekli açıklamayı yapın :D :D

hocam sizin kadar ben sevindim. Çünkü ufak bir miktar değil öyle miktarları paypalda bırakmamaya özen gösterin böyle sorunlarla uğraşmayın

Paypalı aradım daha demin , parayı yurtdışından birisi çekmiş kim olduğunu söylemiyor. İşlem zaten tamamlanmamış 5-7 iş günü içinde hesaba tekrar yatıcakmış. Ulan inanılmaz rahatladım be Allaha şükürler olsun.

Hayırlı olsun :) Konuya yorum yapan 10 arkadaşa kanal hediye et :))) Tabiki şaka güle güle harca

Allah razı olsun beyler. Şuan 2 tane ufak meblağ geri iade edilmiş. Kaldı büyük olan 5572 tl onu da hafta içi alıcam inşAllah.

PAYPAL 4029357733 TR, 1.00 USD, işlem kuru 2.1627 TL -2,16 TL (İade alındı)
PAYPAL *YTSTOCK 4029357733 TR -5.572,70 TL
PP*2792CODE 4029357733 TR, 1.80 USD, işlem kuru 2.1627 TL -3,89 TL

ya kolay kolay para yedirirlermi insana :D

hayırlı olsun dostum daha dikkatli ol lütfen.

Allah razı olsun beyler. Şuan 2 tane ufak meblağ geri iade edilmiş. Kaldı büyük olan 5572 tl onu da hafta içi alıcam inşAllah.

PAYPAL *YTSTOCK 4029357733 TR -5.572,70 TL
PP*2792CODE 4029357733 TR, 1.80 USD, işlem kuru 2.1627 TL -3,89 TL

Tavsiyem bilgisayarınıza format atmanız ve işlemlerde kullanılan diğer herşeyin şifresini değiştirip müşteri temsilcileriyle ayrıntılı konuşmanız.

Bir daha başınıza aynı olay gelirse kurtaramayabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri