Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biz göremeyiz oraların değerlenmesini![]()
![]()
![]()
ve zeplini yıkarlar :d
zeplin her önüne geleni alsaydı yıkılırdıönce duvarı geçmen lazım
![]()
10-20k lık tarlalar falan nerelerden alabiliriz önerin nedir? Veya bu fiyata varmı böyle yerler?
Odeme alabilsek ahhh. Para bir sekilde kazaniliyorda parayi alamamak adami zira sokuyor. Kazasiz belasiz kullanmalar hocam hayirli olsun.
bende öyle hocam aynı senin dediğin gibiydim... ama senin kadar fazla kazanmadım ve doğru yolda yatırım yapmadım.
2013 eylülde başladım 2014 ağustosa kadar 6k biriktirdim ve 2014 ağustosta askere gittim gitmeden 1 hafta önce herşeyi boşladım ve sabah internet cafeye gittim akşam 6-7 ye kadar çalıştım o 1 haftalık çalışma beni askerde geçindirdi 1 sene boyunca ve kendi kendime dedimki aklım nerdeydi acaba neden bunca zaman bu 1 hafta gibi çalışmadım...
askerde her ay 2-7k arası gelirim oldu
2015 haziranda 1 ay hava değişimi alıp eve geldim neden bi 10 gün daha bekleyip direk terhise gelmedin diyenler olabilir
hesapladım terhise gittiğimi sanıyordum ama 1 gün yanlış hesap yaptığımdan tekrar geri dönmek zorunda kaldım
normalde 12 ağustosta terhis alıyordum ama ben 11 ağustos biliyordum
10 gün hastanede yattım 30 gün hava değişimi aldım = 40 gün
12 günün kaldığında eğer hava değişimi falan almış ve evdeysen 12 gün imza atıp 12. gün terhis alabiliyorsun.
ama benim hava değişimi bittiğinde askerlik şubesine gittiğimde 13 günüm kaldığını söylediler1 gün için gittim tekrar her neyse
hava değişimine gittiğimde yaşadıklarımı anlatayım
askerde baya birikim yapmıştım yt sayesinde her gece millet saat 9 da yatardı karı kızla konuşurdu oyun oynardı ben gece saat 2 lere kadar general mobile cihazımla yt çalışırdım videoyap botuyla yükler kontrol eder tutanları quize sokardım hatta izlenim gönderir abone gönderirdim kanallara quize sokmak için o zamanlar 1 k izlenim 10 aboneyle direk giriyordun quize
hava değişimine geldiğimde hesabımda 75k civarı para vardı arkadaşlara araba alıcam falan dedim herkesi kendim gibi görüyorum ya ( saf ve temiz )![]()
bi kuzenim gel beraber iş yapalım dedi hava değişimim bitene kadar peşimi bırakmadı illa beraber iş yapacaz dedi yarın askere geri dönecektimki neyse tamam diyip kandım para gönderdim hesabına volkswagen bayisine gidip transporter alacaktı bende ertesi gün askere gittim gidiş o gidiş paradan bi daha haber alamadım binbir yalan söyledi hey gidi günler ne vardı da askere gittim yanında gitseydim madem beraber alsaydk arabayı dedim halada diyorum
neyse 12 ağustos 2015 te terhis alıp döndüm her gün hayal kurardım terhis alır almaz quize abanıcam şunu yapıcam bunu yapıcam diye kendi çapımda hesaplar yapıyordum 1k kanal soksam quize her biri ayda 1 dolar getirse ayda 1000 dolar kazancım olur diye hesap yapardım
2015 eylülde quiz herkese darbeyi vurdu
adsenseyi zaten 2014 eylülde paralar işleme girmeyip işleme girmeyenler banlandığında bırakmıştım...
iyice kaldım ortada bende senin gibi 2015 eylül de bırakıp 2016 hazirana kadar eldekini har vurup harman savurdum
işin özeti paranın değerini bilin...![]()
Arkadaşlar orta halli toprakmı alsak bizde. Gelen çarçur olmasın... Değerine değer katsın ama satılmasın, öyle dursun. Ne öneride bulunursunuz? Geçmişte yatırım yapıp bugun bakınca şunu şunu yapsadın iyi olurdu diyebilecek olan varmı=?
Ben borsa/foreks takılıyorum ama alternatifler nasıl tadını bilmiyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.