Pes etme

güzel konu Allah kaza bela vermesin

zeplin her önüne geleni alsaydı yıkılırdı :D önce duvarı geçmen lazım :D

10-20k lık tarlalar falan nerelerden alabiliriz önerin nedir? Veya bu fiyata varmı böyle yerler?

Ben Ankara dan aldım çubuk tarafından 2 sene önce 20k den 1 dönüm aldım şuanda 40 - 45k aralıgında ... Hedef 5 - 6 sene sonra 100k - 150k TL ...

Düşünürsen pm at , izmirlisin madem konusalım ;)

---------- Spam Engelliyici 04:34 ---------- Önceki Mesaj 04:31 ----------

Arabana kazasız belasız bin kardeşim ama cidden o bahsettiğin zamanlarla şu günler cok farklı ....

"İyi insanlar o güzel atlara binip gittiler" diye söz var ya "Youtube da çeşmeleri kısmaya başladı" ;)

Allah kaza bela vermesin, inş. herkes istediği hayallere kavuşur.

bandırma erdek çevresinde tarla alabilirsiniz ben aldım çok iyi ooldu 2 ye 3 e katlatı

Valla kardeşim dediklerine inanıp gaza gelmeyi çok istiyorum ama kanal kapanmaları, ödeme alamama gibi sorunlar yüzünden yapamıyorum. Benim de 2014 - 2015 çok iyi geçti. Milletin kanalı spamdan kapanırken ben şaşırıyordum nasıl kapanıyor diye.

Bu ay ödemesiz geçen günlerimin 1. yıl dönümü. Bu 1 yıl içinde 4-5 ay çalıştım ve bir kuruş ödeme alamadım. İyi güzel yazmışsın da nereye pes etme?

Odeme alabilsek ahhh. Para bir sekilde kazaniliyorda parayi alamamak adami zira sokuyor. Kazasiz belasiz kullanmalar hocam hayirli olsun.

bende öyle hocam aynı senin dediğin gibiydim... ama senin kadar fazla kazanmadım ve doğru yolda yatırım yapmadım.

2013 eylülde başladım 2014 ağustosa kadar 6k biriktirdim ve 2014 ağustosta askere gittim gitmeden 1 hafta önce herşeyi boşladım ve sabah internet cafeye gittim akşam 6-7 ye kadar çalıştım o 1 haftalık çalışma beni askerde geçindirdi 1 sene boyunca ve kendi kendime dedimki aklım nerdeydi acaba neden bunca zaman bu 1 hafta gibi çalışmadım...

askerde her ay 2-7k arası gelirim oldu
2015 haziranda 1 ay hava değişimi alıp eve geldim neden bi 10 gün daha bekleyip direk terhise gelmedin diyenler olabilir
hesapladım terhise gittiğimi sanıyordum ama 1 gün yanlış hesap yaptığımdan tekrar geri dönmek zorunda kaldım
normalde 12 ağustosta terhis alıyordum ama ben 11 ağustos biliyordum
10 gün hastanede yattım 30 gün hava değişimi aldım = 40 gün
12 günün kaldığında eğer hava değişimi falan almış ve evdeysen 12 gün imza atıp 12. gün terhis alabiliyorsun.
ama benim hava değişimi bittiğinde askerlik şubesine gittiğimde 13 günüm kaldığını söylediler :) 1 gün için gittim tekrar her neyse
hava değişimine gittiğimde yaşadıklarımı anlatayım
askerde baya birikim yapmıştım yt sayesinde her gece millet saat 9 da yatardı karı kızla konuşurdu oyun oynardı ben gece saat 2 lere kadar general mobile cihazımla yt çalışırdım videoyap botuyla yükler kontrol eder tutanları quize sokardım hatta izlenim gönderir abone gönderirdim kanallara quize sokmak için o zamanlar 1 k izlenim 10 aboneyle direk giriyordun quize

hava değişimine geldiğimde hesabımda 75k civarı para vardı arkadaşlara araba alıcam falan dedim herkesi kendim gibi görüyorum ya ( saf ve temiz ):)

bi kuzenim gel beraber iş yapalım dedi hava değişimim bitene kadar peşimi bırakmadı illa beraber iş yapacaz dedi yarın askere geri dönecektimki neyse tamam diyip kandım para gönderdim hesabına volkswagen bayisine gidip transporter alacaktı bende ertesi gün askere gittim gidiş o gidiş paradan bi daha haber alamadım binbir yalan söyledi hey gidi günler ne vardı da askere gittim yanında gitseydim madem beraber alsaydk arabayı dedim halada diyorum

neyse 12 ağustos 2015 te terhis alıp döndüm her gün hayal kurardım terhis alır almaz quize abanıcam şunu yapıcam bunu yapıcam diye kendi çapımda hesaplar yapıyordum 1k kanal soksam quize her biri ayda 1 dolar getirse ayda 1000 dolar kazancım olur diye hesap yapardım :D

2015 eylülde quiz herkese darbeyi vurdu
adsenseyi zaten 2014 eylülde paralar işleme girmeyip işleme girmeyenler banlandığında bırakmıştım...

iyice kaldım ortada bende senin gibi 2015 eylül de bırakıp 2016 hazirana kadar eldekini har vurup harman savurdum :)

işin özeti paranın değerini bilin... :)

Bi hayat hikayesi de [MENTION=9224]mNote[/MENTION] dan bekliyoruz :D

Bu yılda yurt dışı adsenselerle geçer önümüzdeki yıl hangi önlemi alacakları çok açık bende parasını çarçur edenlerdenim şimdi arkama dönüp baktığımda o kadar parayı nasıl yedim lan diyorum:D güzel günlerdi:D bu iş her geçen yıl dahada zorlaşıyor parası olan akıllı adamlar zaten farklı sektöre yatırım yapmıştır

bende öyle hocam aynı senin dediğin gibiydim... ama senin kadar fazla kazanmadım ve doğru yolda yatırım yapmadım.

2013 eylülde başladım 2014 ağustosa kadar 6k biriktirdim ve 2014 ağustosta askere gittim gitmeden 1 hafta önce herşeyi boşladım ve sabah internet cafeye gittim akşam 6-7 ye kadar çalıştım o 1 haftalık çalışma beni askerde geçindirdi 1 sene boyunca ve kendi kendime dedimki aklım nerdeydi acaba neden bunca zaman bu 1 hafta gibi çalışmadım...

askerde her ay 2-7k arası gelirim oldu
2015 haziranda 1 ay hava değişimi alıp eve geldim neden bi 10 gün daha bekleyip direk terhise gelmedin diyenler olabilir
hesapladım terhise gittiğimi sanıyordum ama 1 gün yanlış hesap yaptığımdan tekrar geri dönmek zorunda kaldım
normalde 12 ağustosta terhis alıyordum ama ben 11 ağustos biliyordum
10 gün hastanede yattım 30 gün hava değişimi aldım = 40 gün
12 günün kaldığında eğer hava değişimi falan almış ve evdeysen 12 gün imza atıp 12. gün terhis alabiliyorsun.
ama benim hava değişimi bittiğinde askerlik şubesine gittiğimde 13 günüm kaldığını söylediler :) 1 gün için gittim tekrar her neyse
hava değişimine gittiğimde yaşadıklarımı anlatayım
askerde baya birikim yapmıştım yt sayesinde her gece millet saat 9 da yatardı karı kızla konuşurdu oyun oynardı ben gece saat 2 lere kadar general mobile cihazımla yt çalışırdım videoyap botuyla yükler kontrol eder tutanları quize sokardım hatta izlenim gönderir abone gönderirdim kanallara quize sokmak için o zamanlar 1 k izlenim 10 aboneyle direk giriyordun quize

hava değişimine geldiğimde hesabımda 75k civarı para vardı arkadaşlara araba alıcam falan dedim herkesi kendim gibi görüyorum ya ( saf ve temiz ):)

bi kuzenim gel beraber iş yapalım dedi hava değişimim bitene kadar peşimi bırakmadı illa beraber iş yapacaz dedi yarın askere geri dönecektimki neyse tamam diyip kandım para gönderdim hesabına volkswagen bayisine gidip transporter alacaktı bende ertesi gün askere gittim gidiş o gidiş paradan bi daha haber alamadım binbir yalan söyledi hey gidi günler ne vardı da askere gittim yanında gitseydim madem beraber alsaydk arabayı dedim halada diyorum

neyse 12 ağustos 2015 te terhis alıp döndüm her gün hayal kurardım terhis alır almaz quize abanıcam şunu yapıcam bunu yapıcam diye kendi çapımda hesaplar yapıyordum 1k kanal soksam quize her biri ayda 1 dolar getirse ayda 1000 dolar kazancım olur diye hesap yapardım :D

2015 eylülde quiz herkese darbeyi vurdu
adsenseyi zaten 2014 eylülde paralar işleme girmeyip işleme girmeyenler banlandığında bırakmıştım...

iyice kaldım ortada bende senin gibi 2015 eylül de bırakıp 2016 hazirana kadar eldekini har vurup harman savurdum :)

işin özeti paranın değerini bilin... :)

hocam ben araba aldım 60bine bindim de 5-6 ay ama senin gibi bir hata yaptım arkdaşıma verdim arabayı.senet de aldım ama halen paramı geri alamadım hep gitti para

Arkadaşlar orta halli toprakmı alsak bizde. Gelen çarçur olmasın... Değerine değer katsın ama satılmasın, öyle dursun. Ne öneride bulunursunuz? Geçmişte yatırım yapıp bugun bakınca şunu şunu yapsadın iyi olurdu diyebilecek olan varmı=?

Ben borsa/foreks takılıyorum ama alternatifler nasıl tadını bilmiyorum.

bu konu 2015 de açılsaydı eminim çok kişiyi gaza getirip araba-ev sahibi yapardı, iş işten geçti artık işler aşırı derece de zor, quiz zamanında aldığımız ödemeler artık hayal...

Arkadaşlar orta halli toprakmı alsak bizde. Gelen çarçur olmasın... Değerine değer katsın ama satılmasın, öyle dursun. Ne öneride bulunursunuz? Geçmişte yatırım yapıp bugun bakınca şunu şunu yapsadın iyi olurdu diyebilecek olan varmı=?

Ben borsa/foreks takılıyorum ama alternatifler nasıl tadını bilmiyorum.

Müstakil arsa arazi yatırımı iyidir. Her şeyini kaybetsen bile bir kulübe yapar içinde oturursun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri