arkadaşlar benim eski adsense pin geldi ama adsense sorunlu giriş yapamıyorum ahh inş düzelir bakalım yola devam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bişey sora bilir miyim pin olmadan para çekemiyor muyuz?
Benimde bugün itibari ile pinim geldi
Aynen öyle bende onlardan şüphelendim ilk başta. Ama sonradan cesaret edemezdedim, biri görse yırtarken adamı orada...Bizim bi arkadaşın pinide binanın içinde yırtılmış halde buldu,pttnin böyle abuk sabuk yaptıgı şeyler var onlara atmak istemem ama bir şüphe.
hayır çekemiyoruz adres doğrulaması ve banka doğrulaması olacak ondan sonra çekebiliyoz yani sadece pinde yetmiyor öncesinde bide bankayı onaylatıyorsun...
---------- Mesaj saat 23:14:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:13:19 civarında gönderildi. ----------
hadi hayırlısı abdiyar hangi tarihliydi ?
Yaw millet ne kadar meraklı.Zarfa bakıyo anaaa google dan gelmiş lem dur bahayım bi diyor acıyor bakıyor sonra anlamıyo icinde ne yazdıgını atıyo bir köseye.Google ın yanlışı var bu konuda.Normal zarflara koyması gerekir pinleri.ÜStünde hiç bir şekilde google un logosu vs olmycak.Ancak o şekilde çöpten kurtulabilir ve gereksiz insanların eline gecmesi engellenebilir.
kamera kayıtları yokmu görürsün ordan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.