Pin geldi, ama çöpte!

• Kullanıcı injizz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
arkadaşlar benim eski adsense pin geldi ama adsense sorunlu giriş yapamıyorum ahh inş düzelir bakalım yola devam

adamı çöpe sokarken video çekmeyi unutma özgün çalışma olur :D

Bizim bi arkadaşın pinide binanın içinde yırtılmış halde buldu,pttnin böyle abuk sabuk yaptıgı şeyler var onlara atmak istemem ama bir şüphe.

ben de bu gün pinimi buldum eski evimizde. bir bakayım gelmişmi diye gittim gelmiş ama benim hesap banlanmıştı. yeni açtım hesap. şimdi pin ile bakıaşıyoruz :S

bişey sora bilir miyim pin olmadan para çekemiyor muyuz?

Benimde bugün itibari ile pinim geldi

bişey sora bilir miyim pin olmadan para çekemiyor muyuz?

hayır çekemiyoruz adres doğrulaması ve banka doğrulaması olacak ondan sonra çekebiliyoz yani sadece pinde yetmiyor öncesinde bide bankayı onaylatıyorsun...

---------- Mesaj saat 23:14:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:13:19 civarında gönderildi. ----------

Benimde bugün itibari ile pinim geldi

hadi hayırlısı abdiyar hangi tarihliydi ?

Bizim bi arkadaşın pinide binanın içinde yırtılmış halde buldu,pttnin böyle abuk sabuk yaptıgı şeyler var onlara atmak istemem ama bir şüphe.
Aynen öyle bende onlardan şüphelendim ilk başta. Ama sonradan cesaret edemezdedim, biri görse yırtarken adamı orada...

Denizden babam çıksa babamı yerim hesabı. Fark etmez çöp felan. :) bu arada o pin senin kısmetinmis demek ki yoksa çöpler gitse bir daha bulamaz ve tekrar istemek zorunda kalırdın.

hayır çekemiyoruz adres doğrulaması ve banka doğrulaması olacak ondan sonra çekebiliyoz yani sadece pinde yetmiyor öncesinde bide bankayı onaylatıyorsun...

---------- Mesaj saat 23:14:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:13:19 civarında gönderildi. ----------

hadi hayırlısı abdiyar hangi tarihliydi ?

şimdi bizim mahalle 2 ye auarıldı benim adres in mahallesi değişti sorun olmaz değil mi sok ve apt no aynı gelir bide 10 dolar olunca mı pin geliyor bide hangi bankaya onaylatıyoruz kullandığım hesaba sahip oldugum bankam ı

Yaw millet ne kadar meraklı.Zarfa bakıyo anaaa google dan gelmiş lem dur bahayım bi diyor acıyor bakıyor sonra anlamıyo icinde ne yazdıgını atıyo bir köseye.Google ın yanlışı var bu konuda.Normal zarflara koyması gerekir pinleri.ÜStünde hiç bir şekilde google un logosu vs olmycak.Ancak o şekilde çöpten kurtulabilir ve gereksiz insanların eline gecmesi engellenebilir.

Yaw millet ne kadar meraklı.Zarfa bakıyo anaaa google dan gelmiş lem dur bahayım bi diyor acıyor bakıyor sonra anlamıyo icinde ne yazdıgını atıyo bir köseye.Google ın yanlışı var bu konuda.Normal zarflara koyması gerekir pinleri.ÜStünde hiç bir şekilde google un logosu vs olmycak.Ancak o şekilde çöpten kurtulabilir ve gereksiz insanların eline gecmesi engellenebilir.

Aynen öyle, çok doğru bir şey söylediniz.

Pini çöpe atsalar da problem olmaz. Adsense hesabınıza girdiğiniz banka bilgilerinin kartını kart numaralarının üzerine kağıt koyup fotoğrafını çekin. İsminiz tam gözüksün. Adsense mail gönderin 24 saat içinde onaylarlar hesabınızı.

Başkasına ait bir postayı okumak, rezillik, terbiyesizlik. Neyse ki pin zarar görmemiş, okunabilir vaziyetteymiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri