PING NETWORK ÖNEMLİ - Dashboard Ön Hazırlık ve Temmuz Ödeme Formu!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Hadi hayırlısı gönderdik bakalım. :)

Multicolor Dashboard Ön Hazırlık ve Temmuz Ödeme Formu
Yanıtınız kaydedildi.

Yanıtınız kaydedildi.

Ödeme konusunu da bekliyoruz hayırlısıyla en kısa zamana...

multicolor - ping network hasan ve hüseyin kardeşler adamdır form sabah yolladım ben.

Yanıtınız kaydedildi.

Yanıtınız kaydedildi.

Arkadaşlar bugün ödeme bizim hesaba ulaştı o konuda içiniz rahat etsin :) yalnız hasanın da benim de internet paketlerimiz bitti malesef, online yapmamız gereken liste kontrollerini yapamıyoruz. Yarın sabah erkenden okula veya interneti olan herhangi bir kafeye gidip listeler son bir kez elden geçirilecek ve öğleden sonra inşallah ödemeler hesabınızda olacak. Ek paketlerin hepsini kullandığımız için operatörler ek internette vermedi.

Normalde gece eft talimatları verilecekti, ama yarın öğlene doğru eft ler yapılmaya başlanacak inşallah.

Şu anda bilgisayardan internete bağlantımız malesef yok yarın sabaha kadar.

Bilgilendirme yapmak istedim.
Teşekkür ederim ve özür dilerim ayrıca.

Hüseyin.

hocam bir sınırsız baglatin artık :)

Arkadaşlar bugün ödeme bizim hesaba ulaştı o konuda içiniz rahat etsin :) yalnız hasanın da benim de internet paketlerimiz bitti malesef, online yapmamız gereken liste kontrollerini yapamıyoruz. Yarın sabah erkenden okula veya interneti olan herhangi bir kafeye gidip listeler son bir kez elden geçirilecek ve öğleden sonra inşallah ödemeler hesabınızda olacak. Ek paketlerin hepsini kullandığımız için operatörler ek internette vermedi.

Normalde gece eft talimatları verilecekti, ama yarın öğlene doğru eft ler yapılmaya başlanacak inşallah.

Şu anda bilgisayardan internete bağlantımız malesef yok yarın sabaha kadar.

Bilgilendirme yapmak istedim.
Teşekkür ederim ve özür dilerim ayrıca.

Hüseyin.

Arkadaşlar , normalde ödemeler bu sabah 9 da hesabınıza geçecekti fakat ödeme formunu doldurmayan kişilerin ibanını bulamadığımız ve kendi ismi yerine kanal ismini dolduran kişiler sebebiyle aksaklık oldu. Saat 2 ye kadar formu doldurun hasan 2 de formu dolduranlara tekrar bakıp 2:30 da ödemelere başlayacak ve bugun 5 e kadar ödeme ve kanal bilgilerini dolduranların ödemeleri tamamlanacak.

Eğer 5 ten sonra ödemeniz gelmediyse -eksik kanal formu temmuz- bu formu doldurun gece bakıp yarın raporda varsa yapılacak , yoksa partnere gönderilip bilgisi istenecek. Haberiniz olsun. Tekrar sabrınız için teşekkür ederiz.

Ayrıca tekrar sizden rica ediyorum. Başvururken kendi adınızı yazın kanalın adını değil. 1 senedir bunu her konuda yazıyorum. Rica ediyorum.

peki hangi kanalın ne kadar alacağını öğrenebiliyor muyuz? Yani benim kanallarımın adları ve alacakları ödeme miktarları.

Tüh be kardeşim keşke önceden skyptan falan haber verseydiniz.. Şimdi iş yerinden nasıl dolduralım kanalları.. Evdede değiliz.. Neyse yarına kalır artık..

ödemem geldi. sanki az geldi gibi

Forum Şenlensin Haydi :) ödemeler yapılıyor :). Şaka bi yana hayırlı mutlu harcamalar abilerim , kardeşlerim. Burası Multicolor = Memnuniyet bölgesi . Allah razı olsun gecikmemize rağmen hiç sıkıntı cıkarmadan pazartesiye kadar dinlen , iş güç olur dedenle ilgilen tarzı cümleler kurup bize destek verdiğiniz için. Form doldurupta ödemesi gelmeyen olursa 5ten sonra bize yazsın toparlayıp yarın yapmaya çalışalım. FORMA KESİNLİKLE KANALLARINIZIN channel/UC linkini yazın. USER/ yazarsanız raporlarda çıkmıyor kanalınızın UCli linklerini youtube raporlarında veriyor çünkü. Teşekkürler.

Forum Şenlensin Haydi :) ödemeler yapılıyor :). Şaka bi yana hayırlı mutlu harcamalar abilerim , kardeşlerim. Burası Multicolor = Memnuniyet bölgesi . Allah razı olsun gecikmemize rağmen hiç sıkıntı cıkarmadan pazartesiye kadar dinlen , iş güç olur dedenle ilgilen tarzı cümleler kurup bize destek verdiğiniz için. Form doldurupta ödemesi gelmeyen olursa 5ten sonra bize yazsın toparlayıp yarın yapmaya çalışalım. FORMA KESİNLİKLE KANALLARINIZIN channel/UC linkini yazın. USER/ yazarsanız raporlarda çıkmıyor kanalınızın UCli linklerini youtube raporlarında veriyor çünkü. Teşekkürler.

bütün ödeme seçenekleri bugun mu yapılıyor. öncelik webmoney yapmıştım ben.

Ödemeler geliyor evet ama hangi kanaldan ne aldık bir de bunu bilseydik tam süper olurdu. :) Teşekkürler bu arada 1 kez daha.

Ödemeler geliyor evet ama hangi kanaldan ne aldık bir de bunu bilseydik tam süper olurdu. :) Teşekkürler bu arada 1 kez daha.

istedinde göndermedik mi abi :). multicolorda Herşeye evet , memnuniyetsizliğe hayır :).

Skypedan ilettim listeyi abi :)

---------- Spam Engelliyici 15:49 ---------- Önceki Mesaj 15:48 ----------

Çok teşekkür ederim Ödemeler Alındı :)

Rica ederiz abi inşallah her zaman alınacak :).

---------- Spam Engelliyici 15:49 ---------- Önceki Mesaj 15:49 ----------

bütün ödeme seçenekleri bugun mu yapılıyor. öncelik webmoney yapmıştım ben.

WM bankalardan sonra yapılacak hocam inşallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri