Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar bugün ödeme bizim hesaba ulaştı o konuda içiniz rahat etsinyalnız hasanın da benim de internet paketlerimiz bitti malesef, online yapmamız gereken liste kontrollerini yapamıyoruz. Yarın sabah erkenden okula veya interneti olan herhangi bir kafeye gidip listeler son bir kez elden geçirilecek ve öğleden sonra inşallah ödemeler hesabınızda olacak. Ek paketlerin hepsini kullandığımız için operatörler ek internette vermedi.
Normalde gece eft talimatları verilecekti, ama yarın öğlene doğru eft ler yapılmaya başlanacak inşallah.
Şu anda bilgisayardan internete bağlantımız malesef yok yarın sabaha kadar.
Bilgilendirme yapmak istedim.
Teşekkür ederim ve özür dilerim ayrıca.
Hüseyin.
hocam bir sınırsız baglatin artık![]()
Forum Şenlensin Haydiödemeler yapılıyor
. Şaka bi yana hayırlı mutlu harcamalar abilerim , kardeşlerim. Burası Multicolor = Memnuniyet bölgesi . Allah razı olsun gecikmemize rağmen hiç sıkıntı cıkarmadan pazartesiye kadar dinlen , iş güç olur dedenle ilgilen tarzı cümleler kurup bize destek verdiğiniz için. Form doldurupta ödemesi gelmeyen olursa 5ten sonra bize yazsın toparlayıp yarın yapmaya çalışalım. FORMA KESİNLİKLE KANALLARINIZIN channel/UC linkini yazın. USER/ yazarsanız raporlarda çıkmıyor kanalınızın UCli linklerini youtube raporlarında veriyor çünkü. Teşekkürler.
Ödemeler geliyor evet ama hangi kanaldan ne aldık bir de bunu bilseydik tam süper olurdu.Teşekkürler bu arada 1 kez daha.
Çok teşekkür ederim Ödemeler Alındı![]()
bütün ödeme seçenekleri bugun mu yapılıyor. öncelik webmoney yapmıştım ben.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.