forum yeri aldımı sizde hocam peki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynı sorun ben de de var 4. pin istedim hala form linki çıkadı bilen varsa yardımcı olabilir mi ? ne zaman çıkacak bu form 26 gün oldu 4.pini isteyeli ?
Farklı vds üzerinden henüz eşiği bile geçmemiş olan adsense de linki yapıştırdığımda o alan açıldı. Acaba o vds üzerinden diğer adsense mail adresini yazsak ve resmi göndersek işe yarar mı...

sağolasın hocam ama açılmadı daha 4 pini isteyeli 15 gün oldu1.2. ve 3. pini istemiştim şimdi BURAYA tıkladığımda çıkan formu doldurdum ve kimlik ekledim (T.C nosunu silip ekledim) 5 dakka gerçmeden şu mail geldi.
İŞLEM TAMAMDIR GALİBA
1.2. ve 3. pini istemiştim şimdi BURAYA tıkladığımda çıkan formu doldurdum ve kimlik ekledim (T.C nosunu silip ekledim) 5 dakka gerçmeden şu mail geldi.
İŞLEM TAMAMDIR GALİBA
Aynı formu bende doldurdum kimlik gönderdim. o gün bugündür durum böyle işlem sayfasına tıkladığımda buraya yönlendiriyor
![]()
Evet hocam dediğiniz aımları uyguladım ve kırmızı yazı kalktı. son olarak bir sorum daha olucak. E-mail gelmiş fakat adsensenin onaylanıp onaylanmadıgını anlıyabilmem için kendi sayfasındada bir yer varmı?ARkadaşın bahsettiği şekilde mailde geldi ise şu adımı deneyiniz. Adsenseyi eski görünüme çevirip yukarda vereceği kırmızı uyarıya tıklayın kendisi otomatik ana sayfaya atacaktır. O zaman bu kırmızı yazılı uyarı gidecektir. Daha sonra tekrar yeni görünüme geçip banka bilgilerinizi girebilirsiniz
Evet hocam dediğiniz aımları uyguladım ve kırmızı yazı kalktı. son olarak bir sorum daha olucak. E-mail gelmiş fakat adsensenin onaylanıp onaylanmadıgını anlıyabilmem için kendi sayfasındada bir yer varmı?
Kaçıncı pinde yaptın hocam birde en son istediğin pinin üstünden ne kadar süre geçmiştiKimlikle onaylama.. Sonuç 4 ay daha uzattılar
![]()
ARkadaşın bahsettiği şekilde mailde geldi ise şu adımı deneyiniz. Adsenseyi eski görünüme çevirip yukarda vereceği kırmızı uyarıya tıklayın kendisi otomatik ana sayfaya atacaktır. O zaman bu kırmızı yazılı uyarı gidecektir. Daha sonra tekrar yeni görünüme geçip banka bilgilerinizi girebilirsiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.