Pini Kimlik Kullanmadan Onaylatma [RESİMLİ]

• Kullanıcı ozakin70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Sanırım pin için form link yeri değişmiş..

Konuda belirtilen linke tıkladığımda beni otomatikman ankete atıyor..

Bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi

---------- Spam Engelliyici 03:25 ---------- Önceki Mesaj 03:22 ----------

Arkadaşlar birde ödeme eşiği 10 doları geçince otomatik olarak gönderilen pin, 1.pin isteme olarak geçiyor değil mi ?

Aynı sorun ben de de var 4. pin istedim hala form linki çıkadı bilen varsa yardımcı olabilir mi ? ne zaman çıkacak bu form 26 gün oldu 4.pini isteyeli ?

Aynı sorun ben de de var 4. pin istedim hala form linki çıkadı bilen varsa yardımcı olabilir mi ? ne zaman çıkacak bu form 26 gün oldu 4.pini isteyeli ?

Farklı vds üzerinden henüz eşiği bile geçmemiş olan adsense de linki yapıştırdığımda o alan açıldı. Acaba o vds üzerinden diğer adsense mail adresini yazsak ve resmi göndersek işe yarar mı...

Farklı vds üzerinden henüz eşiği bile geçmemiş olan adsense de linki yapıştırdığımda o alan açıldı. Acaba o vds üzerinden diğer adsense mail adresini yazsak ve resmi göndersek işe yarar mı...

Yok hocam olmadı yine aynı sorun var direk ankete atıyor onaylama ile ilgili bir şey çıkmıyor.

Son düzenleme:
1.2. ve 3. pini istemiştim şimdi BURAYA tıkladığımda çıkan formu doldurdum ve kimlik ekledim (T.C nosunu silip ekledim) 5 dakka gerçmeden şu mail geldi.

İŞLEM TAMAMDIR GALİBA

:D:D:D
sağolasın hocam ama açılmadı daha 4 pini isteyeli 15 gün oldu

arkadaşlar peki pin gelmedi ama banka onayını filan yaptım . adsenseyi siler isem içindeki parayı alabilir miyim . pinletmeden yani

1.2. ve 3. pini istemiştim şimdi BURAYA tıkladığımda çıkan formu doldurdum ve kimlik ekledim (T.C nosunu silip ekledim) 5 dakka gerçmeden şu mail geldi.

İŞLEM TAMAMDIR GALİBA

:D:D:D

Aynı formu bende doldurdum kimlik gönderdim. o gün bugündür durum böyle işlem sayfasına tıkladığımda buraya yönlendiriyor
adNky5.jpg

Aynı formu bende doldurdum kimlik gönderdim. o gün bugündür durum böyle işlem sayfasına tıkladığımda buraya yönlendiriyor
adNky5.jpg

ARkadaşın bahsettiği şekilde mailde geldi ise şu adımı deneyiniz. Adsenseyi eski görünüme çevirip yukarda vereceği kırmızı uyarıya tıklayın kendisi otomatik ana sayfaya atacaktır. O zaman bu kırmızı yazılı uyarı gidecektir. Daha sonra tekrar yeni görünüme geçip banka bilgilerinizi girebilirsiniz

ARkadaşın bahsettiği şekilde mailde geldi ise şu adımı deneyiniz. Adsenseyi eski görünüme çevirip yukarda vereceği kırmızı uyarıya tıklayın kendisi otomatik ana sayfaya atacaktır. O zaman bu kırmızı yazılı uyarı gidecektir. Daha sonra tekrar yeni görünüme geçip banka bilgilerinizi girebilirsiniz
Evet hocam dediğiniz aımları uyguladım ve kırmızı yazı kalktı. son olarak bir sorum daha olucak. E-mail gelmiş fakat adsensenin onaylanıp onaylanmadıgını anlıyabilmem için kendi sayfasındada bir yer varmı?

Evet hocam dediğiniz aımları uyguladım ve kırmızı yazı kalktı. son olarak bir sorum daha olucak. E-mail gelmiş fakat adsensenin onaylanıp onaylanmadıgını anlıyabilmem için kendi sayfasındada bir yer varmı?

Adsense onaylandığı için kırmızı yazı kalkmış oldu. Onaylanmamış olsaydı kırmızı yazı aynı şekilde devam ederdi. Hayırlı olsun. Biriken kazanç varsa çarşamba günü hesabınıza geçer.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim adsense form yeri çıktı 4. pini istemiştim ben sonra bekledim 30 gün şimdi çıktı gönderdim bu şekilde onaylanacak mı bekliyorum.

3. Pin üstünden 30 gün geçti ama hala form gelmedi bende

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eski görünüme bi türlü geçemedim, nerden geçiyoruz:confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri