Pinterest Tokenlı ve Sessionlı Hesap Satışı

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Pinterest Hesap Satışı

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Satış Detayları

Pinterest profil linki: (Yeni Hesap)
Pinterest profil içeriği: (Yeni Hesap)
Pinterest Takipçi Sayısı: 0
Pinterest Pin sayısı: 0
Pinterest Pano sayısı: İsteğe Bağlı 0 ya da 1
İstenen Ücret:

Paket: 100 Hesap 40 TL - Tane başı 0.40 TL

Paket: 250 Hesap 80 TL - Tane başı 0.32 TL

Paket: 1000 Hesap 300 TL - Tane başı 0.30 TL

Not: 28 Temmuz'da güncellenmiştir. Önceki siparişlerde eski fiyatlar geçerlidir.

Örnek Hesap: myriamglazener - https://tr.pinterest.com/myriamglazener/

Özellikleri:

Profil Resmi
Basit Profil Açıklaması
My World adında bir Board Oluşturulmuş Durumda
Özel Token ve Session ile birlikte teslim edilecek.

Teslim Şekli:

Mail - Şifre - Kullanıcı Adı - Özel Token - Session

Ödeme Şekli : Kredi Kartı İle Ödeme, EFT İle Ödeme

Açıklamak istedikleriniz:

- Hesapların iadesi veya telafisi sadece kullanmadan İlk 24 Saat shadow, hesap kapanması vb. durumlarda geçerlidir.

- Hesaplar Business ya da Kişisel olarak tercih edilebilir.

- Hesaplar isim soy isim şeklinde açılmaktadır ve profil fotoğrafı, yaş, telefon bilgileri girilmiştir.

- Mail olarak istediğiniz domain adresi kullanılabilir (kendi domaininizi verirseniz rastgele isimlerle o domain üzerinden açılma sağlanabilir. Ancak teslim süresi bu durumda uzamaktadır.)

- Stok ile çalışmalarda mailler hotmail, outlook, gmail vb. olarak açılmaktadır. Kayıtlı olmayıp isteyen mailleri değiştirebilmektedir.

- Token hesaplar sizinde bildiğiniz gibi bizim kontrolümüzde olmayan servisler üzerinden izin aldırılıyor. Bu sebeple eski hesaplarda saatlik 100 günlük 1k pin atılabilmektedir. Yeni hesaplarda günlük 31 pin sınırı var.

- Hesaplarda açılırken Shadow Ban kontrolü yapılarak kaydedilmektedir.

- Hesaplar size shadow'suz olarak teslim edilecektir.

hayırlı olsun ban'a çözüm olsa 1k alırdım ama ban yiyoruz :D

Kendi yazılımımla birkaç farklı yeni yöntemim var denemelerini yapıyorum. Biraz çaba istiyor, emek istiyor ama iyi kazandıracağını düşünüyorum, eğer denemelerim sonuç bulursa birkaç kişiyle ortak çalışabiliriz.

Hayırlı işler olsun fiyatlar uygun. Tek hesap tek token midir?

Evet ancak isteğe uygun olarak spesifik bir token sağlayıcı varsa ondan da alım sağlayabilirim. Bununla beraber bu token hizmeti çok sağlam (hiç Token kapanma yaşamadım)

- Token hesaplar sizinde bildiğiniz gibi bizim kontrolümüzde olmayan servisler üzerinden izin aldırılıyor. Bu sebeple eski hesaplarda saatlik 100 günlük 1k pin atılabilmektedir. Yeni hesaplarda günlük 31 pin sınırı var.

Malumunuz Birden fazla token ile bu sınır aşılabiliyor bu sebeple sormuştum. Hesapları kendimiz açıyoruz ama satıcı ve fiyatları görünce satın almak daha mantıklı olacak sanırım.

Malumunuz Birden fazla token ile bu sınır aşılabiliyor bu sebeple sormuştum. Hesapları kendimiz açıyoruz ama satıcı ve fiyatları görünce satın almak daha mantıklı olacak sanırım.

1 hesaba 1 saatte 1’den fazla pin atmıyorum açıkçası atınca da çok işe yaradığını düşünmüyorum. Tabi herkesin farklı çalışma tarzı var. Eğer token sağlayıcı sistem bilgisi verilirse entegrasyonunu sağlarım. Ardından denemeniz için de önden hesap teslim edebilirim. Şu an stok da yapıyorum eski hesapları da piyasan uygun fiyata satmayı düşünüyorum uzun vadede. İlginiz için teşekkür ederim

Hocam fiyatlar uygun ama hesaba ait en az 1 pin atmalı ayrıyeten session ve tokende olmalı. Dostca bir uyarı bunlar olmassa hesap neye yarar. Çoğumuzun hesaba hiç girmedini unutmuşunuz sanırım. Allah yardımcın olsun

Hocam fiyatlar uygun ama hesaba ait en az 1 pin atmalı ayrıyeten session ve tokende olmalı. Dostca bir uyarı bunlar olmassa hesap neye yarar. Çoğumuzun hesaba hiç girmedini unutmuşunuz sanırım. Allah yardımcın olsun

Hesaplarda token mevcut ve boardu açılmış durumda, giriş yapmanız gerekmiyor açıkçası. Session dediğinizde giriş yapmak olmuş oluyor. İstenirse session da sağlanır, bir pin de atılır. Yeter ki ne istediğinizi söyleyin.

İsteğe özel sipariş alınır.

Paket 1 ve Paket 2 eklenmiştir. 0.20 TL'den başlayan fiyatlarla özel tokenlı ve sessionlı Pinterest hesaplarının keyfini çıkartabilirsiniz.

Kendim kullanmayı sürdürüyorum hesapları, herhangi bir problem yaşamadım, alacak arkadaşlara şimdiden bol kazançlar.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]; bir adet özel token kodu iletebilir misin kontrol etmek istiyorum

Temmuz sonuna kadar anlaşmaya vardığımız kişilerle promosyonlu fiyatlardan satışı sürdüreceğim. Daha sonrasında fiyatları yaklaşık x2 gibi düşünebilirsiniz. Ayrıca hesapların bir kısmını ise bekletip 1 aylık hesap olarak satmayı planlıyorum. Satışlar yeniden aktif.

Fiyatlar gayet uygun. Hayırlı satışlar. 1 aydan eski hesaplarıda uygun fiyatlı satmaya başlarsanız çalışırız hocam.

Fiyatlar gayet uygun. Hayırlı satışlar. 1 aydan eski hesaplarıda uygun fiyatlı satmaya başlarsanız çalışırız hocam.

Piyasadan uyguna satmayı düşünüyorum hocam. Henüz 10 günlük hesaplar, önceden açtıklarımı kendim kullanmıştım o nedenle beklettiklerim 10 günlük yani, birlikte çalışmak dileğiyle.

1-2 hafta içinde baya bir yüklü sipariş verebilirim hocam umarım indirimli fiyattan verirsiniz şimdiden yolunu yapayım :)))

1-2 hafta içinde baya bir yüklü sipariş verebilirim hocam umarım indirimli fiyattan verirsiniz şimdiden yolunu yapayım :)))

Bekleriz hocam. Ben 10 günü geçsin hesaplar kapanmasın shadow olmasın sağlam satayım derdindeyim, 1-2 haftaya elimde stok oldukça olmuş olur yine de miktarı özelden yazın ayırayım dilerseniz, dilerseniz alırsınız dilerseniz almazsınız sonra ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri