Pinterestten Adsense ile Para Kazanmak.

Santa

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar ne durumdasınız? :) kazanmaya devam ediyor musunuz? herhangi bir sorununuz var mı? siteler ne durumda. :p

Son düzenleme:
ücretli olarak aldım forex trader üzerine bir site kurdu arkadaş ama kazanç yok malesef verdiğim parayıda çıkarmadı hala

çok bir şey değildi. kaç site önerirsiniz

güncel bir kazanç fotoğrafı bırakalım :)

EOj5Bz.png

kaç site ile neler kazanıyorsunuz arkadaşlar bende gırmeyı dusudum ancak reel bır verı bulamayınca gerı cekıldım

Adsense kabul etmediği için başlayamadım 25-30 kere başvurmuşumdur kabul etmiyor kaldık o şekil..

Helal olsun kral. Güzel para işine sahip çık siten 15 se 30 yap diğer ay 60 yap yatırıp yap tarla al ev al araba al bankaya yatir. Biz memur olmak için 4 5 bin için 16 yılımızı verdik okumayla şimdide atanmak için uğraşıyoruz. Keşke ytpara ile önce tanissaydim. İnternet cafeler de ömrümüz geçti CS için knight için. Sadece anı yaşayıp zevk aldık. Herzamam en iyisi olmaya çalıştık oldukta ama ama ama işte hepsi boşmuş anlican. (Ara sıra çevrende öğrenci varsa harçlık ver abilik yap onlarda başkalarına yardım yapar zamanı gelince)

Shadow ban geliyor genellikle, sunucuyu resetledim tekrar basliyorum, 2-3 aydir urasiyorum bi kere 20 cent 1 tik geldi onun disinca kazanc yok henuz denemeye devam

arkadaşlar,yeni onay aldıgınız adsenselerde reklam kısıtlaması yaşayan var mı?sırf bu yüzden tıkandım kaldım,ugraşasımda gelmiyor sitelerle açıkcası.eski yt zamanında kalma adsense hesapları var elimde.gidip domain alıyorum sıfırdan,içerik farketmiyor işte normal blog kuruyorum ve içine 8-10 tane içerik ekleyip gönderince şak diye onaylıyor adsense zaten.ama onay aldıktan sonra 24 saat geçmeden,ben henüz sitelere reklam dahi koymadan (sitede adsense e ait tek kod var o da onaya göndermek için ekledigim kod) direkt olarak kısıtlama geliyor.bu olay yıllardır var ama trafikle alakalı bi şekilde geliyordu normalde ve sebebi o degil.new site diye reklamları kısıtlıyor sürekli.onlarca farklı adsense hesabında,onlarca farklı sitede aynı sorunum var 2-3 aydır düzelmedi.panelde yazan;site inceleniyor,hiçbişey yapmadan bekleyin.2-3 ay oldu,degişen bişey yok hala.

arkadaşlar,yeni onay aldıgınız adsenselerde reklam kısıtlaması yaşayan var mı?sırf bu yüzden tıkandım kaldım,ugraşasımda gelmiyor sitelerle açıkcası.eski yt zamanında kalma adsense hesapları var elimde.gidip domain alıyorum sıfırdan,içerik farketmiyor işte normal blog kuruyorum ve içine 8-10 tane içerik ekleyip gönderince şak diye onaylıyor adsense zaten.ama onay aldıktan sonra 24 saat geçmeden,ben henüz sitelere reklam dahi koymadan (sitede adsense e ait tek kod var o da onaya göndermek için ekledigim kod) direkt olarak kısıtlama geliyor.bu olay yıllardır var ama trafikle alakalı bi şekilde geliyordu normalde ve sebebi o degil.new site diye reklamları kısıtlıyor sürekli.onlarca farklı adsense hesabında,onlarca farklı sitede aynı sorunum var 2-3 aydır düzelmedi.panelde yazan;site inceleniyor,hiçbişey yapmadan bekleyin.2-3 ay oldu,degişen bişey yok hala.

pm...

Ben hit alıyorum ama para kazanmıyor yoruldum uğraşmıyorum artık, 25 milyon gösterimli hesabım var en az 1000 tekil ziyaretçi alıyor adsense rakamları şaka gibi. Belki inanmazsınız ama film sitelerine koyduğum pop under reklamlar ile bunun 5 mislini kazanıyordum.

Merhaba.
Aynı durum bende de mevcut hocam. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Bu konuyla ilgili bana da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ben hit alıyorum ama para kazanmıyor yoruldum uğraşmıyorum artık, 25 milyon gösterimli hesabım var en az 1000 tekil ziyaretçi alıyor adsense rakamları şaka gibi. Belki inanmazsınız ama film sitelerine koyduğum pop under reklamlar ile bunun 5 mislini kazanıyordum.

Hocam gösterimin hiç bir önemi yok sadece bir algı :) benimde milyonluk hesaplarım var ama 60-70 bin gösterimlilerden daha çok fayda görüyorum.

---------- Spam Engelliyici 09:14 ---------- Önceki Mesaj 09:10 ----------

Shadow ban geliyor genellikle, sunucuyu resetledim tekrar basliyorum, 2-3 aydir urasiyorum bi kere 20 cent 1 tik geldi onun disinca kazanc yok henuz denemeye devam
Pes etmeyin hocam
hangi kategoriler hocam? ben de yeni başladım az önce onaya gönderdim 2. siteyi.

malesef kategori paylaşımı yapamam hocam araştırın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri