Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ücretli olarak aldım forex trader üzerine bir site kurdu arkadaş ama kazanç yok malesef verdiğim parayıda çıkarmadı hala
güncel bir kazanç fotoğrafı bırakalım![]()
![]()
Bu kazanç kaç sitenin kazancı acaba ?!
Bol kazançlar..
kaç site ile neler kazanıyorsunuz arkadaşlar bende gırmeyı dusudum ancak reel bır verı bulamayınca gerı cekıldım
15 site ile günlük +500
arkadaşlar,yeni onay aldıgınız adsenselerde reklam kısıtlaması yaşayan var mı?sırf bu yüzden tıkandım kaldım,ugraşasımda gelmiyor sitelerle açıkcası.eski yt zamanında kalma adsense hesapları var elimde.gidip domain alıyorum sıfırdan,içerik farketmiyor işte normal blog kuruyorum ve içine 8-10 tane içerik ekleyip gönderince şak diye onaylıyor adsense zaten.ama onay aldıktan sonra 24 saat geçmeden,ben henüz sitelere reklam dahi koymadan (sitede adsense e ait tek kod var o da onaya göndermek için ekledigim kod) direkt olarak kısıtlama geliyor.bu olay yıllardır var ama trafikle alakalı bi şekilde geliyordu normalde ve sebebi o degil.new site diye reklamları kısıtlıyor sürekli.onlarca farklı adsense hesabında,onlarca farklı sitede aynı sorunum var 2-3 aydır düzelmedi.panelde yazan;site inceleniyor,hiçbişey yapmadan bekleyin.2-3 ay oldu,degişen bişey yok hala.
arkadaşlar,yeni onay aldıgınız adsenselerde reklam kısıtlaması yaşayan var mı?sırf bu yüzden tıkandım kaldım,ugraşasımda gelmiyor sitelerle açıkcası.eski yt zamanında kalma adsense hesapları var elimde.gidip domain alıyorum sıfırdan,içerik farketmiyor işte normal blog kuruyorum ve içine 8-10 tane içerik ekleyip gönderince şak diye onaylıyor adsense zaten.ama onay aldıktan sonra 24 saat geçmeden,ben henüz sitelere reklam dahi koymadan (sitede adsense e ait tek kod var o da onaya göndermek için ekledigim kod) direkt olarak kısıtlama geliyor.bu olay yıllardır var ama trafikle alakalı bi şekilde geliyordu normalde ve sebebi o degil.new site diye reklamları kısıtlıyor sürekli.onlarca farklı adsense hesabında,onlarca farklı sitede aynı sorunum var 2-3 aydır düzelmedi.panelde yazan;site inceleniyor,hiçbişey yapmadan bekleyin.2-3 ay oldu,degişen bişey yok hala.
Ben hit alıyorum ama para kazanmıyor yoruldum uğraşmıyorum artık, 25 milyon gösterimli hesabım var en az 1000 tekil ziyaretçi alıyor adsense rakamları şaka gibi. Belki inanmazsınız ama film sitelerine koyduğum pop under reklamlar ile bunun 5 mislini kazanıyordum.
Pes etmeyin hocamShadow ban geliyor genellikle, sunucuyu resetledim tekrar basliyorum, 2-3 aydir urasiyorum bi kere 20 cent 1 tik geldi onun disinca kazanc yok henuz denemeye devam
hangi kategoriler hocam? ben de yeni başladım az önce onaya gönderdim 2. siteyi.
![]()
![]()
GÜNAYDIN BUDA BENDEN OLSUN![]()
![]()
---------- Spam Engelliyici 09:25 ---------- Önceki Mesaj 09:22 ----------
Şakacı şey , Adsense in renk tonu siyah değil
Orijinali budur
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.