Pokemon tasolarımı satıyorum

Hatta bi efsane vardi benim buyudugum yerde.. "Guya bi cocuk gunun birinde cips almis, icinden full taso cikmis" Cocuklugum o cipsi aramakla gecti benim.. :)

Soran herkese 200 dedim hocam ama aşağı da çekebilirim aklınızda ne var acaba?

hocam sahibinden de genelde çok daha ucuza satılıyo. ben en son temiz 50 tane nesil 1 tasoyu 40 liraya görmüştüm. piyasa fiyatını bilmen açısından oradan bir araştırmanı öneririm.

hocam sahibinden de genelde çok daha ucuza satılıyo. ben en son temiz 50 tane nesil 1 tasoyu 40 liraya görmüştüm. piyasa fiyatını bilmen açısından oradan bir araştırmanı öneririm.

Evet hocam baktım birisi 50 tlden seriyi satıyor. Benim için değerli olduğu için bide tek bir çizik bile olmadığı için biraz kıymetli geldi sanırım bana :D

Ayın 20sine kadar 200 olmadı 150 100 civarına da satabilirim ama sonrasında para bir işime yaramayacak. Satılırsa umarım gerçekten seven birisine gider :)

Bizim çocukluk zamanlarımızda herşey çok farklıydı şimdiki çocuklar çocukluklarını bile yaşayamıyor hey gidi günler,okulda bile oynadığımızı hatırlıyorum.

Off ya bunlar antikadır ya (: hey gidi günler mahalle de turnuva yapardık ben tasoların kenarlarını kazırdım kimse döndüremezdi o tasoları millet benim yaptığımı yaptı ee bende biliyorurum taktiği milletin tasolarını alırdım.Hey gidi günler (:

Bana bi 'kaftilik' verin Arkadaşı kökeyim sonra yağma Yaparım artık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri